Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice miren kamp na Jadranu

miren kamp na Jadranu

Iščem manjši, miren, nenatrpan kamp kjerkoli na Jadranu, ki nudi zadosti sence tako za šotor kot na plaži tudi v juliju. Ne maram velikih komercialnih kampov s tobogani in raznimi animacijami. Kakšna je plaža, ni tako pomembno, važno da je čisto morje in plaža ob kampu. Ima kdo kako idejo kam?

Grščica

Grščica[/quote]

Tam sem preživela najslabši dopust . Res je bilo pred 25 leti in velika verjetnost je, da so se stvari spremenile. Sam kamp in lega sta prijetna. Takrat je bil zelo majhen kamp, z enim zunanjim tušem in nemogoče zoprno (hudobno) gazdarico.

Kamp Pisak, Starigrad, Paklenica….
Zame eden najlepših dopustov, pa jih ni bilo malo….. Edino, kar zna bit moteče je to, da stalno piha – če imaš smolo, kar precej….
Sicer pa je to majhen kamp, brez navlake, ki je ti ne želiš… Z zunanje strani kampa tik ob ograji se nahaja barček za jutranjo kavico, trgovina je od kampa oddaljena kakih 300 m, sanitarije urejene, plaža blizu, meni fenomenalna, taka, napol divja…. Malo poguglaj, pa lep dopust ti želim, kjerkoli že boš izbrala….

O, super, hvala! Tole mi pa zelo ustreza, pa še plezat lahko grem.

http://www.avtokampi.si/kamp/2/288/Divna/

zame raj na zemlji…

Poišči na spletu brošuro OK mini kampi na Hrvaškem, mislim, da je tudi na avtokampi.si, noter je enih 30 najbolje ocenjenih hrvaških malih kampov. Gotovo ti bo kakšen med njimi všeč.

Če že hrvaška je zame tudi raj… lovište / Pelješac.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close