Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Mirabilandija, vstopnice, VIP, gužva…

Mirabilandija, vstopnice, VIP, gužva…

Sin si je za 10 let zaželel izlet v Mirabilandijo (v Gardalandu smo že bili). Ker bodo za izlet prispevali tudi sorodniki, sem pomislila, da nam kupim kar tiste prednostne (VIP) karte, da ne čakamo v vrsti za atrakcije, namreč v Gardalandu smo lani doplačali, pa smo se lahko lajhali brez vrst). Ampak zdaj gledam njihovo (od Mirabilandije) spletno stran, pa sploh ne najdem podatka za tele VIP vstopnice… Poleg tega je na netu vse v italijanščini (pojma nimam) ali angleščini (slabo razumem). Bi imel kdo podatek, ki ga rabim: cena VIP vstopnice, kje plačam in kaj rabim (OI?)… Šli bi v začetku julija med tednom, menda niti ne bo hude gužve, sam vseeno… Ugotovila sem le toliko, da običajna karta velja za 2 zaporedna dneva, glede ostalega pa nimam pojma. Hvala, če veste in poveste!

Lej, jo, ikonco desno zgoraj, puščica zraven IT, pa klikneš, pa se spremeni tekst v EN. 🙂

http://mirabilandia.it/en

In Gualla! info za Flash Pass:
http://mirabilandia.it/en/plan-your-visit/flashpass

Malo se Italijani pogovarjajo o teh Flash pass cenah tudi na raznih forumih in spletu; boš znala razbrat, ali ti prevedemo:

https://it.answers.yahoo.com/question/index?qid=20140709063123AAQSErw

Sicer pa – ne pomaga ti noben flash pass ob sončnih vikendih in počitniških nabito polnih dnevih – tudi čakaš po pol ure na en rajd s tem VIP passom 🙂

Cena VIP vstopnice (Fast pass) ni fiksna ter je odvisna od dneva do dneva.

Jaz tudi v te zabaviščne parke ne bi šla več, če ne kupim VIP vstopnice.
Lansko leto smo bili cela družina v Gardalandu, smo zapravili 30 eur za karto (ugodna cena na portalih s popusti)+ 25 eur za VIP karto na osebo. Torej za štiri osebe smo dali 220 eur samo za vstopnice. V bistvu predrag špas … ne glede na ponudbo.
Otrokoma pa je bilo celo bolj všeč v Movielandu, kjer se ne potrebuje VIP karte, ker ni toliko obiskovalcev, sicer deluje malenkost staro vse skupaj, ampak nekaj stvari je pa super.

No saj je jasno – med vikendi je dražja, med tednom, ko je manj navala in krajše vrste,, pa ne… razpon je pa od 10 do 25 eur dodatno na ceno vstopnice po glavi …. zdaj imaš pa že predstavo, koliko bo to zneslo.

Pa preko spleta vnaprej kupljena redna vstopnica za noter je cenejša, kot tista na šalterju tam na dan obiska.

Jst sem tudi obdelala te zabaviščne parke, samo Mirabilandia je pa posebna pri eni zadevi. Na njihovi spletni strani lahko poiščeš hotel (cenovno tudi poljubno) in pri nočitvi v hotelu dobiš vstopnice, ki pa velja za 3 dni prostega vhoda. Tko, da kar ne uspeš prvi dan lahko greš naslednji dan ali pa tretji. Splača se v juniju, ko je toplo pa Italijani nimajo še konec šole tako, da tudi gužve ni. Te vip vstopnice na ISPEED, niso imele nekega efekta. Je pa res, da se po 20 uri nekako park sprazni in pol je super it na te vlakece, ko ni take gužve od 21.30 pa je sploh prazno in ostanejo sami taki, ki imajo radi adrenalin.

Da ne odpiram nove teme bom kar tu vprasala. Mi smo z druzino (2+2) bili v gardalandu ze 5x. Letos bi pa sli morda v moviland ali aqualand ali katerega od podobnih parkov v italiji. Pa se nekako ne moremo odlocit. V gardalandu nam je fino ceprav ze vse atrakcije poznamo. Zanima me, tisti, ki ste bili ze v vecih parkih po italiji, kateri vam je bil najboljsi. Bojim se, da ce bi sli v moviland ali morabilandijo…da bi bili razocarani. Otroka obozujeta v gardalandu gusarsko ladjo in vse te tematske zadeve. Malo manj sta navdusena nad hitrostnimi vlaki. Prosim za kaksno izkusnjo.

Glede gneče, par dni pred prvomajskimi je gotovo ni, v nobenem od parkov, za prvi maj je pa grozno.
Mojima otrokoma je bolj všeč Gardaland (morda tudi zato, ker jima je bolj znan, je nekako bolj “glasen” ), meni pa Mirabilandija. Oboje je pa fajn, če le ni gneče.
Je pa v Mirabilandiji omejitev za adrenalinske zadeve starost 12 let, v Gardalandu pa je glavni faktor višina.
Če si adrenalinc, Ispeed je najboljši, boljši kot karkoli v Gardalandu.

Koliko pa je stala VIP karta v Gardalandu

Mi smo bili v Mirabilandiji, Gardalandu in Movielandu. Sicer je vse narejeno po zelo podobnem principu, ni velikih razlik, vsi so fajn, ampak Gardaland je bil otrokom najbolj všeč – je najlepši in ima najboljšo ponudbo. Movieland se mi zdi malo bolj zanimiv od Mirabilandije (otrokom so bile zelo všeč gledališke predstave), pa še blizu Gardalanda je, tako da še vedno lahko skočite nazaj v Gardaland.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close