Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Mirabilandija – Ravenna avgusta – gužva?

Mirabilandija – Ravenna avgusta – gužva?

Skoraj smo se že odločili, da gremo v Mirabilandijo, pa se je mož spomnil, da je avgusta okrog Ravene verjetno strašanska gužva in da bomo samo na cesti stali.

Če ima kdo izkušnjo s tem koncem italije poleti (avgusta, ko so Italijani frej), mi lahko prosim napišeš kako izgleda?

Vnaprej hvala!

smo se konec julija ravno tam mimo peljali, nobene gužve, za avgust ne vem.

za prvi maj pa smo bili v mirabilandiji in smo se od kampa do parka (cca. 5km) vozili več kot uro in pol 🙂 … notri pa ni bilo krize.

Glej, čez poletje je na cestah povsod gužva, še posebej v smeri letovišč. Mene za Mirabilandijo ne bi skrbela gužva na cesti, temveč gužva v sami Mirabilandiji. V avgustu in vročini se lahko zgodi, da boste na posamezno atrakcijo čakali tudi po uro in pol.

Mi smo bili tam čez prvomajske in ko sem videla kako daleč imajo tiste ograje za predvidene gužve, me je stisnilo. Nič me ne pripravi, da z majhnim otročkom čakam po uro in pol v gužvi za en spust.

Za prvomajske mi nismo videli nobene gužve, ne na cesti niti v parku. Bilo je božansko, saj nismo za nobeno atrakcijo čakali več kot 10 minut. Smo pa bili že nekaj minut pred odprtjem tam, tudi drugi dan od hotela do parka ni bilo sile.

Mi smo ravno iz Mirabilandije – na cesti ni bilo prav nobene gužve, v parku pa smo se kar načakali – na ispeedu se je čakalo najmanj 1,5 ure, drugje okrog ene ure.

Tu so bili komentarji bolj pozitivno naravnani Mirabiladiji kot Gardalandu, ampak meni je bil bolj všeč Gardaland z izjemo plaže, ki je res fantastična.

Je pa tako, da za Mirabilandijo plačaš vstopnino in lahko greš dva dni zaporedoma notri, zraven lahko doplačaš še za njihovo plažo (9 eur odrasli in 6 eur za otroke). Samostojno (brez plačila vstopnice za Mirabilandijo) ne moreš na njihovo plažo – samo opozorim, ker smo mi imeli drugače planirano, pa se nam potem ni izšlo:(.

Veliko stvari notri tudi dodatno zaračunavajo – tega v Gardalandu ni, cene hrane so precej navite – si pa lahko notri nesete hladilno torbo, imajo piknik prostor.

Nam so bile najbolj všeč vodne atrakcije, v Gardalandu nam je bil najboljši kino, ki pa je v Mirabilandiji za en drek. Jaz bi temu rekla 3D in ne 4D, saj so stoli fiksni, le na trenutek malo šprica iz njih. Aja, pa film je v italijanščini.

Mi smo bili prejšnji teden. Nismo šli na plažo, ampak tudi ene stvari nismo dodatno plačali. Bili smo na 2 šovih in na vseh možnih atrakcijah, pa nismo plačali nič. Edino v kinu pa res nismo bili.
Mi je bilo žal, ker nisem doplačala za VIP vstop, ampak nisem imela pri sebi nobenega dokumenta, tako da smo čakali v vseh vrstah. Smo največ čakali 40 min. Po 19h pa ni bilo nobene vrste več nikjer, max. čakanje 10 min.

Je pa bila gužva na cesti od Riminija proti Ravenni je vse stalo :(((

Mi smo bili prejšnji teden. Nismo šli na plažo, ampak tudi ene stvari nismo dodatno plačali. Bili smo na 2 šovih in na vseh možnih atrakcijah, pa nismo plačali nič. Edino v kinu pa res nismo bili.
Mi je bilo žal, ker nisem doplačala za VIP vstop, ampak nisem imela pri sebi nobenega dokumenta, tako da smo čakali v vseh vrstah. Smo največ čakali 40 min. Po 19h pa ni bilo nobene vrste več nikjer, max. čakanje 10 min.

Je pa bila gužva na cesti od Riminija proti Ravenni je vse stalo :((([/quote]

Za doplačati je bilo vse v Arcadah, pa neki avtki na daljinsko, potem je bilo en kup srečelovov in podobnih stvari – tam smo šli kar hitro mimo – mogoče sem se res nerodno izrazila in nisem eksplicitno poudarila, da atrakcije niso plačljive.

Je pa bila gužva na cesti od Riminija proti Ravenni je vse stalo :((([/quote]

Za doplačati je bilo vse v Arcadah, pa neki avtki na daljinsko, potem je bilo en kup srečelovov in podobnih stvari – tam smo šli kar hitro mimo – mogoče sem se res nerodno izrazila in nisem eksplicitno poudarila, da atrakcije niso plačljive.[/quote]

No ja, tud v Gardalandu imaš tiste zadeve, k ciljaš tarče ipd za plačat. Pa šov z delfini je tud za plačat.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close