Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mir v gorah dokler ne pride neumna ljubljancanka gor

Mir v gorah dokler ne pride neumna ljubljancanka gor

Heehh …,  a pol ni za ožent?

Objava čaka odobritev

Ni nakljucje, da na Kredarco ne gre pes, lahko sreca prevec ljudi.

Saj si ze leta ne upa nosu pomolit med ljudi. Bunker pod Cankarjem, menda tunel ze delajo, podgane so za v  podzemlje.

Splo veste   kdo je njen foter ?????   Raje jo ne sinfajte, da ne bo kaj narobe !

No, ni lepo verjetno glede vsebine.

Glede moraliziranja o ravnanju v naravi in gorah bi se pa človek vprašal.

20 let sem v gorah/1500 m/ preživljala poletja in ravno janševci so ob poletno -jesenskem golažu, da ne rečem, ravno to demonstrirali. Tudi njim manjka kulture vedenja na vseh nivojih.

Nisem poslušala kaj se je drla, verjetno glede na trenutno stanje vsebina ni bila prijetna za uhece diamantoma med svinjami.

Odgovor na objavo uporabnika
Teja811, 21.08.2021 ob 10:20

Groza!!! Tea jarc prtegnjena do konca PRIMITIVKA ki se gre v nase lepe gore dret!!!  Noro!!! Da to frocovje sploh nima odnosa do nasih lepih gora!  Idiotka ki se dere,norica. Vsak normalennfe da se v hribih ne deremo! Naj gre v eno jami svobodno zvet se enkrat!!! Naj gre nekam no, ven iz slovenije!! Ker jo ne ceni niti malo. Naj gre v afganistan kura neumna pa tam izvaja svoje dretje.. bo hitro utisana!!!

Ženska ni normalna, niti psihično stabilna.

Da sem njena mama, bi me bilo sram.

Da sem vzgojila tako trapasto ženšče!

Ce hoces za tasta policaja, se kar ozeni z njo, ha, ha

Ampak ne pozabimo, da slovenci v gorah vriskajo. Svetlana Makarovič je rekla, da ji je grozljivo, da lahko človeško bitje tak zvok spusti. To vse živali preplaši. Ogabno.

Vidva z darwinom sta mal zgresila point. Pojnt je v tem da se nikjer me deres na ljudi. Ce to naredis na posti, na banki, pri zdravniku.. takoj poklucejo policaje in lepo placas kazen. Ta zenska ni pela ko kekec in snemala reklamo. Zalila je osebi in se drla nanju. Za prijavit! Po pravilniku bi jo morali jaznocat ker na javnem mesti vpije na ljudi… vsi imajo pravico do miru!!! Samo levicarji mislijo da lahko zalijo innae derejo kjerkoli na kogarkoli ba cesti itd.. oa se jim nic be zgodi! Ce bi seJ,J drzal pravil bi jo ze zdavnaj zaprli hujskacico! A zal ji popusca in ignorira ker se mu ne da ubadat z njo.. naj bo svobodna .. ni prav! Ko se je moj sosed na banki drl na referentko so policaji takoj pridivjal in spisal liste… kazen… pri  tej kokosi pa nic???

Vidva midva, 21.08.2021 ob 13:27

Vidva z darwinom sta mal zgresila point. Pojnt je v tem da se nikjer me deres na ljudi. Ce to naredis na posti, na banki, pri zdravniku.. takoj poklucejo policaje in lepo placas kazen. Ta zenska ni pela ko kekec in snemala reklamo. Zalila je osebi in se drla nanju. Za prijavit! Po pravilniku bi jo morali jaznocat ker na javnem mesti vpije na ljudi… vsi imajo pravico do miru!!! Samo levicarji mislijo da lahko zalijo innae derejo kjerkoli na kogarkoli ba cesti itd.. oa se jim nic be zgodi! Ce bi seJ,J drzal pravil bi jo ze zdavnaj zaprli hujskacico! A zal ji popusca in ignorira ker se mu ne da ubadat z njo.. naj bo svobodna .. ni prav! Ko se je moj sosed na banki drl na referentko so policaji takoj pridivjal in spisal liste… kazen… pri  tej kokosi pa nic???

Kopiram iz druge teme kjer sem zapisal:

Nism vidu ampak sklepam da vas je stresl neki da se je eno ženšče drlo na Janheta.

Kok se vas zbere v tem da jokcate ker je nekdo glasno oblajal Janheta ne zbere se vas pa pol tolk da bi zarohnel ker se otroke pod masko daje in misli dat čez šolsko leto. Seveda čas hitro beži pa tudi leta in če otroc v zgodnjih letih morajo nosit neke smrdljive maske je pričakovati da bo večina njih to čez več let imela za nekaj obilčajnega. Ampak to ni običajno. Običajno postene ko to traja toliko let.

Ubrisnci zblojeni tud vas bi mogu kdo nadret Janhe je še tanajmanš problem.

In pa da prvič vidite neko ženšče da se razpištol je pa sploh bruka . Pa kje žvite na Luni? , kjer še ptiček ne zažvrgoli?

Svašta

———————-

In dodajam.

Ja PA KVA ČE SE JE DRLA NA TEGA MODELA?

A se nate noben ni nikol?

Pa kva koji k. ma to veze če se je drla? Verjetno zna bit zoprna pa strgana kot mnoge druge in drugi. Je kdo klical kapse kaj ukrenu? Če je , je, če ni ni.

Pač verjetn ji je odnesl pokrov, zakaj ji ga je ne vem, bolj ona ve. Je to ego, je to znanje, je to nekaj kar ve ali pa pač misl da je nekj več zaradi vez. Sploh nima  veze. Pač ga je oblajala če sem prav razumel. Tud sam ga bi morda kak dan. Kašn bi ga v žlic vode utopu se mi zdi. No tko ga je pa ena nadrla, sej na šiht ga itak noben ne upa če je boss an.

Naj se ve, da pravna fikcija ni nekaj kar se ne da prestopit. Predsednik (pravna fikcija), živ moški s curo med nogami (resničnost).

In še enkrat če vam gre to dretje tok na živce in je tako nečloveško kaj hudiča potem čakate da ne odprete teme ko hočejo otrokom maske natikati in jih delati vole? Dost da jih učijo bedarije v šoli in polno laži zdej pa še maske da jim prikrivajo njihove obraze.

AAAAAAAAAAAAAAAA? Tko bi vas nadrl da bi pozabil na to Teo.

Avtor teme tudi lih ne šepeta, glede na vse klicaje po vsakem stavku. Menda klicaj pomeni dretje in vpitje, kolikor vem.

Mentalno in čustveno uravnotežen človek se tako ne obnaša.

Se obešate na vpitje v gorah, ko pa pridejo idioti z glasno muziko, ki pa je dejansko moteča in problem, pa verjetno začnete še plesat zraven. Tale Janša pa tut, vrže eno kost za glodanje folk pa zgrabi na provokacijo kot sestradani pocestni cucki. A vbistvu se norca dela iz vseh nas, svojih, levih in srednjih. Že vrabci na vejah čivkajo, da si take in drugačne situacije od tistih nasilnih protestov naprej sam organizira, drhal pa še kr navali, pa to ne morš verjet. Američani majo Hollywood, mi mamo pa JJ.

leja11445, 21.08.2021 ob 13:43

Mentalno in čustveno uravnotežen človek se tako ne obnaša.

No in? Potem se lahko razume brez problema.

Pač če je nekdo scufan se bo scufano odzval kajne.

Nekateri so pa scufani pa so tih kot riti ampak piz*rije pa glih tko nardijo.

Glede vpitja ne vidim problema.  Sploh ker večinoma vsi debili, ki rinejo v gorske koče, tam po nekaj kozarcih šnipca vpijejo, tulijo, vriskajo in še kaj drugega glasnega in umazanega počnejo (odmetavajo smeti, serjejo ob poteh, ščijejo….).  Zato, da se lahko znorijo, tudi rinejo gor.

Torej, včeraj so bili gor Tonin, Hojs, Janša in baje še neki Ogri.  Tonina in Ogrov se sicer na posnetku ne vidi.  me pa zanima, kako so protestniki pravočasno zvedeli, da se bo na Kredarici zbrala gamad?  Pot do tja ni kratka in je bila zagotovo vneprej načrtovana, skupina je gor nesla tudi transparent, torej so bili pripravljeni na srečanje z barabini.

kako so vedeli, da bodo naleteli nanje????

tole me zanima, 21.08.2021 ob 13:53

Glede vpitja ne vidim problema.  Sploh ker večinoma vsi debili, ki rinejo v gorske koče, tam po nekaj kozarcih šnipca vpijejo, tulijo, vriskajo in še kaj drugega glasnega in umazanega počnejo (odmetavajo smeti, serjejo ob poteh, ščijejo….).  Zato, da se lahko znorijo, tudi rinejo gor.

Torej, včeraj so bili gor Tonin, Hojs, Janša in baje še neki Ogri.  Tonina in Ogrov se sicer na posnetku ne vidi.  me pa zanima, kako so protestniki pravočasno zvedeli, da se bo na Kredarici zbrala gamad?  Pot do tja ni kratka in je bila zagotovo vneprej načrtovana, skupina je gor nesla tudi transparent, torej so bili pripravljeni na srečanje z barabini.

kako so vedeli, da bodo naleteli nanje????

Svet je lahk tud mjhn…

Darwin828, 21.08.2021 ob 13:56

Svet je lahk tud mjhn…

Tako majhen pa spet ne.

V glavnem, kapo dol da so šli gor in jih ščurke začopatili in nazjali.  Zakaj Janša vlači v gorovje  razne  tuje politike, svoje podložnike  in gospodarske kriminalce, je jasno – ne gre za ljubezen do hribov ampak čisto praktično odločitev – ker računa, da je tam prisluškovanje onemogočeno (kar do neke mere tudi je).

Še enkrat, čestitke protestnikom, ki so ščurkom dali vetra!!

tole me zanima, 21.08.2021 ob 14:02

Tako majhen pa spet ne.

V glavnem, kapo dol da so šli gor in jih ščurke začopatili in nazjali.  Zakaj Janša vlači v gorovje  razne  tuje politike, svoje podložnike  in gospodarske kriminalce, je jasno – ne gre za ljubezen do hribov ampak čisto praktično odločitev – ker računa, da je tam prisluškovanje onemogočeno (kar do neke mere tudi je).

Še enkrat, čestitke protestnikom, ki so ščurkom dali vetra!!

A maske so mel gor, da se neb kakšna veverca zgražala in padla z drevesa ko jih je zagledala?

Upam, da je z veverico vse ok

Drzi, 21.08.2021 ob 12:26
    V zivljenju ni delala druzga k dobivala placo  od drzave za gofljanje.. kdaj jo bo nekdo ustavu in poslal v fabriko, za trak kamor sodi? Naj koncno zacne delat neki ne sam goflo sukat..,

Janša ni ženskega spola.

Łukasz Pedalski245, 21.08.2021 ob 14:15

Janša ni ženskega spola.

Če ga obravnavaš kot rit, je.

Aha! Vidim da ste se uporabniki kar postavili v bran Janezu Janši (pod pretvezo, da obsojate tako obnašanje v gorah).

Torej vam je všeč kako vlada in kako je vodil nas ovce skozi korona krizo.

Anonimno 4472, 21.08.2021 ob 14:38

Aha! Vidim da ste se uporabniki kar postavili v bran Janezu Janši (pod pretvezo, da obsojate tako obnašanje v gorah).

Torej vam je všeč kako vlada in kako je vodil nas ovce skozi korona krizo.

Motiš se.Ni v bran Janezu Janši.

Ampak bedasto obnašanje neke ženske, ki misli, da je carica.

Ampak samo misli.

po svoje si razlagaš, 21.08.2021 ob 14:47

Motiš se.Ni v bran Janezu Janši.

Ampak bedasto obnašanje neke ženske, ki misli, da je carica.

Ampak samo misli.

In kaj je to novega? Kaj ni bilo to že sto let nazaj, vmes in verjetno še čez sto let in vmes?

Mislim pa kok ste vi zategnjeni. Čisti kmetavzarji zategnjeni!!!

Torej protestniki so šli protestirat na Triglav in tam po naklučju naleteli na Janšo in na Hojsa?!!

Pa to je legendarno! FILMSKO!!!

bogi bogi, 21.08.2021 ob 11:36

Bogi Janša. Kot cucek se je moral s helikopterjem dol zapeljal.

Kdo pa je rekel, da je odšel s hokopterjem, če je pa bil danes na Triglavu? Bluzite kar nekaj  samo, da otresate jezike, tipično za butaste petkove kolesarje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close