Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ministrica okuzena ni bila cepljena!!!

Ministrica okuzena ni bila cepljena!!!

Zahtevajo od naroda,da se cepi,sami pa se ne!!!!

Kako da ne? Na poročilih RTV SLO 1 ob 13h so povedali, da je bila cepljena 2x z Astra Zeneco.

ma to je spet anticepilska propaganda. Vsake toliko ruknejo ven kakšno lovsko po principu, ni važno, če je laž, važno, da se usede, potem pa narod kar verjame.

Ej, Darwin, da se boš tako nizko spuščal in lagal, si pa nisem mislil. Že res, da natolcuješ in mlatiš prazno slamo, ampak tole, ccccccc

Odgovor na objavo uporabnika
baba grozda, 16.08.2021 ob 15:49

ma to je spet anticepilska propaganda. Vsake toliko ruknejo ven kakšno lovsko po principu, ni važno, če je laž, važno, da se usede, potem pa narod kar verjame.

No, pa je bila 2 krat cepljena ali ne?

Ne. Bila je 1 krat cepljena 23 marca!

Cepivo ne sciti pred virusom! Ste res vsi nepismeni in ste se sli cepit z eksperimentalnim “cepivom”, da ne bi dobili virusa? Tako zelo izobrazeni kot pravite, da ste cepljeni, a hkrati  popolnoma nepismeni! Cudno! Nihce nikoli ni rekel, da bi cepivo scitilo pred virusom!!

OMG, 16.08.2021 ob 16:39

Cepivo ne sciti pred virusom! Ste res vsi nepismeni in ste se sli cepit z eksperimentalnim “cepivom”, da ne bi dobili virusa? Tako zelo izobrazeni kot pravite, da ste cepljeni, a hkrati  popolnoma nepismeni! Cudno! Nihce nikoli ni rekel, da bi cepivo scitilo pred virusom!!

Hahaha, pred čem pa?

hahaha712, 16.08.2021 ob 16:46

Hahaha, pred čem pa?

Zdravjem????

Cepivo naj bi scitilo le pred hujsim potekom virusa, ne pa pred virusom samim! Prekleti debili nepismeni, po tolikem casu se vedno ne veste zakaj se cepite, se manj pa z cim!

OMG, 16.08.2021 ob 16:59

Cepivo naj bi scitilo le pred hujsim potekom virusa, ne pa pred virusom samim! Prekleti debili nepismeni, po tolikem casu se vedno ne veste zakaj se cepite, se manj pa z cim!

Misliš pred hudim potekom bolezni, ne pa pred okužbo z virusom? Ja, se strinjam s tabo. Tudi vsa testiranja cepiva so bila samo v tej smeri.

Točno tk. Cepivo se odvezuje vseh odgovornosti. Lahko, da bo, mogoče ne bo, zagotovil ni, to nam zadostuje al kk!? Morebitna smrt je kolateralna škoda, ki jo opravičuje višji cilj. Upognimo glave in se vzajemno zahvalimo za ta skupen dar, ki je nujen, ni pa garantiranga pozitivnega uspeha, pa saj tega ne rabimo! Pojasnilo, ki razlaga o naj bi, mogoče, lahko tudi, vendar pa,.. zadostuje! Mus je! Djmo se! Samo, da ne izpademo debili, ki bi slučajno imeli pomisleke v lastni betici, oni že vedo-pa za naše zdravje se borojo. Sej lepo vse piše. Če bo še kaj očitnih nejasnosti bomo pa ob vsem obstoju uporabnih besed tudi v takem primeru oblikovali “ustrezno” pojasnilo/opravičilo???

Lej, lej jih tičke, kako lažejo. Najprej trdijo, da so cepiva božji dar, ki bodo vse rešila, zdaj ko je jasno, da ne bodo – ups, saj mi tega nismo nikoli rekli.

Takih zapisov z natrosenimi lažmi je na netu kot solate:

Cepljenje proti korona okužbi je edina pot, ki omogoča povratek v normalno svobodno življenje. Ne želim razpravljati o vrstah cepiva in neželjenih učinkih. Za to obstajajo strokovnjaki, ki jim zaupam. Postopki izdelave in registracije cepiv so zahtevni in kljub časovni vojni z virusom varnost cepljenih oseb ni manjša kot pri ostalih zdravilih. V zgodovini cepiv so cepiva rešila več življenj kot ostala zdravila skupaj. In niti eno izmed njih ni bilo neučinkovito. Statistični podatki kažejo, da se je med zdravniki cepilo 80% zaposlenih. V Zdravstvenem domu Ribnica vsi. Verjamemo v cepivo. Epidemiologi so prepričani, da je možnost širjenje virus omejena, ko precepljenost doseže 70% prebivalstva. Nekatere države v svetu se temu odstotku že močno približujejo. Slovenija dosega 10% cepljenost, 10% prebolevnost in 4300 umrlih. Cepljenje pa poleg osebne zaščite prejemnika ob visoki precepljenosti varuje pasivno tudi tiste, ki cepiva iz zdravstvenih razlogov ne smejo prejeti.Premislite svojo odločitev. Zaupajte svojemu zdravniku ne samo v bolezni ampak tudi pri cepljenju.

Peter Rus, dr. med. spec. druž. med.

Ihanova izjava. Poglejte, kaj je obljubljal Pfizer, ko je dal cepivo ven. Da cepivo ustavi okužbe!

Kaj lahko že poveste o učinkih cepljenja na posameznika?

Gre za osnovni učinek cepljenja, ki se preverja med kliničnim testiranjem cepiv proti covidu-19. V ta namen pri kliničnem testiranju cepijo nekaj deset tisoč ljudi, ki še niso zboleli za to boleznijo – polovico s cepivom in polovico s placebom. Nato spremljajo, koliko udeležencev študije med epidemijo zboli za covidom-19 v cepljeni in necepljeni skupini. Dosedanji rezultati kažejo, da dajejo cepiva visoko zaščito, med potekom študij zelo redko zbolevajo ljudje, ki so dobili cepivo, v nasprotju s tistimi, ki so prejeli placebo. Na primer podatki o delovanju cepiva, ki jih je predložil Pfizer komisiji FDA, kažejo, da cepivo že po 10 dneh po prvem cepljenju pri cepljeni populaciji skoraj ustavi okužbe, medtem ko okužbe pri placebo skupini strmo naraščajo (tabela Pfizer). Samo želimo si lahko, da bi tako učinkovito cepivo čim prej dobili v domovih za starejše občane in v dveh tednih ustavili morijo, ki se bo brez cepiva vlekla še mesece.

Res OMG, kakšen poden od razmisljanja?

@OMG

Ne bilo je rečeno cepivo nas vas ščiti pred okužbo.

Sedaj, ko je zgodba jasna, da cepivo ne ŠČITI, ste hinavsko začeli meNjat vsebino vase zgodbe.

KDO pa pravi, da bi jaz zbolela za hujsim potekom, če sploh v skoraj teh dveh letih nisem zbolela.

Da pa mi cepivo škodi, pa nobenega ne briga. Eden manj to ni nič ali kaj?

No ne rabim to biti prav jaz.

Debilni koronski fašisti so fanatični dogmatiki. Njih ne zanima zdravje, ne resnica, ne dejstva…Njim je pomembna le njihova dogma in da drugi ljudje sprejmejo njihovo dogmo, če ne zlepa, pa zgrda. Tistim, ki se ne podredijo, pa želijo celo smrt.

Jaz se sploh nalezla nisem. Moz pa se kar ni pravi. Res da ni bil cepljen, to je res, ampak dva cepljena sta bila pa tud bolna, ampak res je tud, da manj kot on in sta ze oba ok. Mene je ta izkusnja naucila, da je vseeno pametno se zasciti, bil ti cepljen ali ne, pa tud ce se tako pazis, lahko zbolis. Samo nase se lahko 100 posto zaneses.

Pozdrav soncu, 16.08.2021 ob 18:28

Res OMG, kakšen poden od razmisljanja?

@OMG

Ne bilo je rečeno cepivo nas vas ščiti pred okužbo.

Sedaj, ko je zgodba jasna, da cepivo ne ŠČITI, ste hinavsko začeli meNjat vsebino vase zgodbe.

KDO pa pravi, da bi jaz zbolela za hujsim potekom, če sploh v skoraj teh dveh letih nisem zbolela.

Da pa mi cepivo škodi, pa nobenega ne briga. Eden manj to ni nič ali kaj?

No ne rabim to biti prav jaz.

Tudi, če ti cepivo škodi, bodi hvaležna, da pa to vendarle ni aktualen covid, to je ves point! Škaaa mislm???????morebitni umrli od cepiva pri vsej ruleti in žalujoči najbližji imajo v vsej tragediji ta topel žarek radosti, ni jih pobral covid. Kaj ni to glavno? Cepiva so zakon. Poskusni zajčki pa še bolj! Pa Robi kakšn fašizem no.. vse  izvira iz ljubezni, daj že dojeti. Saj lepo piše!! Pa procenti lepo vse povedo!!!! Jasno kot slika brez signala! Dddddddddd

In kakšne nagravžne manipulacije spet danes na portalu RTV!

Do zdaj je bilo v Sloveniji izvedenih okoli 1,7 milijona cepljenj proti covidu-19, z enim odmerkom je cepljenih skoraj milijon ljudi. Od teh se jih je po podatkih NIJZ-ja 1113 kljub cepljenju okužilo z novim koronavirusom, kar je promil cepljenih.

Spet štejejo vse cepljene od 1.3.201 dalje, čeprav je po svežih podatkih med okuženimi že skoraj petina cepljenih!! Ampak tega podatka v naših medijih ne boste našli, si ga morate sami poiskat. Če berete naše medije, pa skoraj ni možnosti, da zbolite, če ste cepljeni. Laž na laž na laž.

klgnhćd, 16.08.2021 ob 19:21

In kakšne nagravžne manipulacije spet danes na portalu RTV!

Do zdaj je bilo v Sloveniji izvedenih okoli 1,7 milijona cepljenj proti covidu-19, z enim odmerkom je cepljenih skoraj milijon ljudi. Od teh se jih je po podatkih NIJZ-ja 1113 kljub cepljenju okužilo z novim koronavirusom, kar je promil cepljenih.

Spet štejejo vse cepljene od 1.3.201 dalje, čeprav je po svežih podatkih med okuženimi že skoraj petina cepljenih!! Ampak tega podatka v naših medijih ne boste našli, si ga morate sami poiskat. Če berete naše medije, pa skoraj ni možnosti, da zbolite, če ste cepljeni. Laž na laž na laž.

Ah daj no… Naši vrli koritniki nas pač ne zavajajo. Zgolj nudijo nekaj (dez)informacij, ki jih kot vdani državljani moramo podpreti. Pomisli malo ti razmišljujoča betica! Kdo bo zaupal stroki in ji verjel, če ji mi obrnemo hrbet????! Sama stroka si ne verjame! Zato je nujno potrebno, da ji mi! Tisti, ki so že skočili ob vseh “obljubah” v (ne)znano vodo nikar ne izgubite upanja, trdo stojte za svojim, le tako boste lahko mirno spali, ko vas bodo živčki matrali pa horuk udarit po kontra mislečih in svet bo spet lepši!

CrazY FroG ?, 16.08.2021 ob 19:14

Tudi, če ti cepivo škodi, bodi hvaležna, da pa to vendarle ni aktualen covid, to je ves point! Škaaa mislm???????morebitni umrli od cepiva pri vsej ruleti in žalujoči najbližji imajo v vsej tragediji ta topel žarek radosti, ni jih pobral covid. Kaj ni to glavno? Cepiva so zakon. Poskusni zajčki pa še bolj! Pa Robi kakšn fašizem no.. vse  izvira iz ljubezni, daj že dojeti. Saj lepo piše!! Pa procenti lepo vse povedo!!!! Jasno kot slika brez signala! Dddddddddd

Trdiš, da je nevarno bit v tej dobi zdrav? ?

Mary nepr, 16.08.2021 ob 18:40

Jaz se sploh nalezla nisem. Moz pa se kar ni pravi. Res da ni bil cepljen, to je res, ampak dva cepljena sta bila pa tud bolna, ampak res je tud, da manj kot on in sta ze oba ok. Mene je ta izkusnja naucila, da je vseeno pametno se zasciti, bil ti cepljen ali ne, pa tud ce se tako pazis, lahko zbolis. Samo nase se lahko 100 posto zaneses.

s gas masko na ksihti se ne morš ukužit ???

Pozdrav soncu, 16.08.2021 ob 19:45

Trdiš, da je nevarno bit v tej dobi zdrav? ?

??  Tak nisi koristn.

Zanimivo, zgleda, da je to razlika med vakserji in antivakserji – pismenost!! Nisem spremljala uradnih medijev ampak alternativne in mi je od zacetka cepiv na trgu jasno, da le to ne sciti pred okuzbo!!! Ne samo da ne sciti pred okuzbo, cepivo niti ni popolnoma odobreno, nihce ne odgovarja za stranske ucinke, ste poskusni zajcki in to zastonj!  Poleg tega ste slabi eksperimenti, ker niti ne javlate stranskih ucinkov, da ne bi kje uzalili Jansa in njegovih metod, raje jokate doma in cakate, da mine! Ampak ne, “vlada nam zeli le najbolse, oni pa ze ne bi nikoli skodili svojemu narodu, vi ste korona idioti, vi ste neizobrazeni” itd.

Pa ti povej, 16.08.2021 ob 15:52

No, pa je bila 2 krat cepljena ali ne?

Verjetno samo na papirju

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close