Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek minimalne plače za vsi.

minimalne plače za vsi.

mislim da edini k mam rešitve za slo.minimalne plače za vse zaposlene,pokojnine 10% nižje,socijalka 50%.itd,kakšna evropa,kakšne davke,adio pamet.

napisi se v razumljivi v slovenscini 🙂

A ti si plačan od te lopovske oblasti, da narod prepričuješ v revščino ?

Jaz Dejana drugače razumem. On verjetno meni, da bi vsak moral izkusit, kaj se pravi životarit z zajamčeno, tudi ti hinavci, ki nakladajo, kako ima delavec preveč in je predrag. Realnost pa je, da pod 1500 ne bi smelo bit plače, ker so cene podivjane, to bi moral bit minimum.

Možno, da je bilo tako mišljeno.

Je pa problem v tem, da ne moreš nekega direktorja, ki sedaj izkorišča delavce, prisiliti, da bo svojo funkcijo opravljal za minimalca.

Problem je tisti denar, za katerega narod sploh ne ve kam je šel….

ja ja,to je pa enotnost,nekdo bo imel 5000.drug pa 400.plače,potem se sprašujeva zakaj kriza.

Dosti ljudi nima place.

če že nisliš … ne misli idiotizmov kot Lukšić iz SD

še bolje pa bo, le ne misliš … ker ti ne gre.
(btw: minimalka je precej nižja od precej penzij, ki bi jih ti zmanjšal samo za 10% … kako bi pa nahrčkal za te penzije, ko pa se penzije nakazujejo iz prispevkov plač??)

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

A ti si plačan od te lopovske oblasti, da narod prepričuješ v revščino ?[/quote]
Ti si moderator?
Ne ti si hujskač!!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Kakšen hujskač ?

Kakšen hujskač ?[/quote]
pejta vidva skupaj na per … ko se podjebavata v temah, kjer sta modija sta neokusna.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Kakšen hujskač ?[/quote]
pejta vidva skupaj na per … ko se podjebavata v temah, kjer sta modija sta neokusna.[/quote]
Jaz nikogar ne podjebavam..Vseeno pa se lahko zmeniva za per. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close