Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Mimi N – prosim vas za pomoč

Mimi N – prosim vas za pomoč

Če še ni prepozno bi te tudi jaz prosila če mi lahko pošlješ.
sonandi@email.si

Lepo prosim za zbirko receptov.

HVALA!

milena.pavelsek@siol.net

Evo, pet dni me ni na netu, pa se zgodi naslednji bum. Prav fino se mi zdi, da moji recepti krožijo. Muša in ostale, ki ste prijazno pošiljale, je kar nekaj dela s tem, ali ne?
Kakor koli, vsake toliko pride do izmenjave receptov, ko se nabere nekaj novih forumovk in ko nanese beseda. Stare tako imajo že vse, kot se je lepo izkazalo :-)) Sicer velja tudi za stare, od leta 2003, ko je bila ena velika runda pošiljanja, je moja zbirka precej obnovljena in razširjena, mogoče se jo splača pri meni “obnoviti”. Je pa res, da je to težje pri tistih, ki ste zraven kaj same dopisale, na papirju ali v datoteki. Same se odločite.

Kakor koli, veselo naprej. Jutri bom vse prečekirala, če ste dobile.
Lep pozdrav in veselo kuhanje, predvsem Frišna nevesta. Mimi

Do tukaj sem vsem poslala. No, navala je bilo veliko manj kot takrat, ko sem se sama porufala za zbirko (september 2005), poleg tega posiljam vse v enem mailu in ocitno tudi tako dela!

Zbirka je res super. Kot sem ze nekje napisala: ce zelimo le recept za neko jed, ga lahko najdemo kjerkoli v knjigah ali na Internetu. Tu pa so recepti “zivi”, veliko je drobnih nasvetov in idej udelezencev foruma, ki nas vzpodbudijo, da malo eksperimentiramo tudi same.

Torej se enkrat hvala, Mimi, da tako lepo urejeno zbirko delis z nami! Jaz sem si le drznila biti postarica :-))

En topel in soncen pozdrav v Slovenijo!

Muša, lahko pošlješ še meni?
mateja.ovtar@volja.net

Tudi jaz prosim,če se mi lahko pošlje zbirko receptov na mail: barby_007@email.si

Že vnaprej se zahvaljujem!

Lahko, prosim, pošljete še meni?
Najlepša hvala in pozdrav!

mail: lunacka@yahoo.com

Še meni prosim na tajdaintamara@email.si .

Živjo!

Sem lahko razbrala iz maila, da imate od zadnjih verzij že veliko novega?
Se priporočam. Sicer pa mi je vašo izvirno verzijo poslala že Musa in se ji tudi tukaj lepo zahvaljujem.

Lep dan.
erna.povh@email.si

Lep pozdrav.

Tudi jaz bi lepo prosila za recepte na naslov neli0502@email.si.

Najlepša hvala.

Mimi, lahko še jaz prosim za recepte? Lepo prosim! Hvala.

E-mail: xsarab@gmail.com

Muša, vsekakor hvala za pomoč pri pošiljanju :-))
Drugače se pa tudi meni zdi tako, kot si rekla. Ni problem recept, vpišeš v iskalec tukaj ali na Kulinariki, skoraj zagotovo dobiš. Kaj šele, če vpišeš v Najdi.si ali Google. Vrednost foruma, preneseno pa moje zbirke je ravno v komentarjih, variacijah. Nočem posiljevati ljudi s svojimi recepti, vem, da je zoprno, ko ti nekdo stalno tišči neke super in edino taprave recepte, tehnologija je to še poenostavila, tako da kroži kar nekaj različno urejenih in različno obsežnih zbirk. Če beseda nanese, potem kdo reče, ja no, pa mi daj tiste tvoje recepte. In potem se je večkrat zgodilo, da ko smo se naslednjič srečali, kakšen je celo poklical, sem (vsa zadovoljna, seveda) slišala nekaj v stilu: ti, to pa niso navadni recepti, to pa je precej bolj super, a veš, da kar sedim in berem kot knjigo. No, po vseh teh letih se to dogaja še meni :-))

In ponavljam, kakor si Muša bila samo poštarica moje zbirke, sem jaz samo urejevalka znanja in izkušenj vas vseh, drage forumovke, tistih še vedno vztrajnih in tistih, ki danes počnejo kaj drugega. In še vedno in vedno znova najdem kaj novega, to je pri tem najlepše.
Pozdravček, Mimi

Tudi jaz bi lepo prosila za to zbirko receptov. Sem pa čisto sveža na tem forumu, ker sem vas odkrila šele zdaj.
moj mail: maja.meglic@gmail.com

Stokrat hvala!

Še enkrat jaz. Sem se zmotila in me je vrglo nekam na sredino.Torej tudi jaz lepo prosim za to zbirko receptov.
Moj mail: maja.meglic@gmail.com
Stokrat hvala!

Do tukaj poslano!

Živjo punce in seveda še poseben pozdrav Mimi!

Danes sem šele odprla datoteke??????????!!!!!!!!!!!!!!!!!
Punce, jaz v življenje ne bom skuhala vsega, pa če vsak dan skuhaj nekaj novega. Kako vam uspe vse to obvladat???!!!!

Čestitke vsem.

kaj lahko lepo prosim se meni?
nutela.evrokrem@gmail.com

To pa res moram na ves glas izrečti: HVALA za to Mimino mojstrovino.

Mimi hvala ti, da deliš z nami svoj hobi.
Krasna si!

LP
Alenka iz MB

Tudi meni pošljite, prosim!!!!

mojchka@email.si

Ker takile nasveti, pripombe, opombe, izkušnje, opozorila itd. so tista PIKA NA I, ki manjka vsem kuharskim knjigam!

Hvala, se že veselim prebiranja.

Ali lahko še meni prosim?

Moj mail: marija.tilen@planet.si

Hvala!!!

tima

Mimi, dobila sem recepte – lahko rečem samo – kapo dol!!!!!!!!!!!!!! in seveda hvala!!!! Definitivno se lahko katerakoli knjiga receptov skrije pred takšno zbirko!!!! ŠE 1X hvala! Lp.

do tu poslano (se opravicujem, a nekako si moram oznaciti :-))

LP, Muša

HVALA HVALA HVALA

Zdaj pa moramo biti pridne in same dopolnjevati dobljeno zbirko.
Še enkrat najlepša hvala.
LP

Mhmm…prosim, tudi meni pošljite na mail: apleskovska@gmail.com
LP

Mimi še meni prosim za recepte:
MAJDA.ZSZD@SIOL.NET
Upam da nisem prepozna.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close