MIMI – HVALA ZA RECEPTE
Če se ti še da pošiljati prosim še na tajdaintamara@email.si
Če še lahko, tudi jaz prosim za recepte.
Mail pa je petya@volja.net
Hvala že vnaprej in lep pozdrav,
Evo, ni problema. Bravo za tistega, ki je v mailu omogočil vnos več naslovov v naslovno vrstico… To se mi zdi kot tista od Šifrerja – Nobelovo nagrado za tistega, ki je izumil dudo.
Oglasile ste se tudi stare in redne forumovke, hihi, boste videle, kolikokrat piše: varianta Speedy – varianta h&m, izkušnja Tinkarca…
Vedno tega sicer ne pišem, saj si ne stojimo na prstih, ali ne. Prav pa pride takrat, ko je več variant istega in da jih ločimo med sabo.
LP Mimi
PS: Julija, že dvakrat sem ti poslala. Prvič je prišel odgovor o napaki, drugič sem poslala 4.8. Potrdi, da si dobila…
bi lahko tudi meni poslali, jaz vam pa lahko svojo zbirko pošljem, prav tako urejeno v wordu?
hvala
Mimi,
jaz še vedno nisem nič dobila..bi lahko prosim poskusila še enkrat? polona.j@email.si .
1000x hvala!!!
Mimi, tudi na mojem mailu še nič ni. Saj ne, da se mudi, samo ne pozabi name….
:))))))))))))))))
Tudi jaz ponizno prosim za recepte na naslov:
Mimi,
mojega si spregledala. Upam, da ti ni preveč v nadlego in se še enkrat priporočam za recepte.
LP, Sara
moj mail: sara.vidmar@gmail.com
Draga MIMI !
Najprej se ti najlepše zahvaljujem, da deliš z nami tvoj trud!!
Zanima me v kolikem času si uspela vse to skupaj nabrat??
Ali se profesionalno ukvarjaš s tem?
Meni se zdi skoraj nemogoče kar je uspelo tebi!!
Če še ne, mislim da bi lahko od tega tudi dobro živela
čisto impresionirana
lp
Venus
Tole delam sproti ze vec let, forum sem zacela spremljati priblizno pol leta po ustanovitvi in takrat obdelala tudi vse za nazaj.
Ljudje imamo pač različne darove in nagnjenja, po naravi sem potrpežljiva, v Wordu sem zelo spretna, zato sem si že na začetku pametno zastavila, potem samo štrikaš zraven. Seveda sproti. Enkrat sem prebrala: “Ljudje običajno precenjujemo to, kar lahko storimo v enem mesecu in podcenjujemo to, kar lahko storimo v enem letu.” Hipotetično si predstavljaj, da bi eno leto vsak dan pol ure brala neko knjigo. Samo pol ure, vendar čisto vsak dan. Po enem letu bi se nabralo strani, ali ne? Če bi ti jih sedaj pokazala, bi rekla: “Tega ne preberem v sto letih, imam premalo časa.” Mislim, da je vsa moja skrivnost samo v tem. In seveda z leti vse bolj rada kuham. Vsaj virtualno v mislih, ko berem in urejam recepte, hehe :-)))
In še Julija, že dvakrat sem ti poslala, pa nikakor ne gre. Nazadnje je javilo, da je naslov neznan !? Ne gre niti sam mail niti s priponkami. Še bom poskušala. Daj piši mi direktno na moj mail (mimi6x3@yahoo.com), da dam samo gumb Reply.
Enako kot za Julijo velja tudi za Ano5 (anru5@email.com).
Napake mi javlja tudi na naslednjih naslovih, mogoče ste del le dobile, vsekakor se javite: simona.m@volja.net, darja.25@email.si, Marrty@email.si, pepi2mon@hotmail.com.
LP Mimi
lepo prosim, jaz tudi
drazenka.safranko@gmail.com
Mimi, jaz sem na naslov Marrty@email.si v redu dobila in že pregledala malo, rabim pa morje cajta, da to nekako predelam, ne da bi kaj s prstom mignila zraven. Jaz ti lahko samo rečem, moj poklon do tal! Hvala za tvojo nesebično delitev truda, upam, da je tudi tebi v zadovoljstvo in da te preveva lep občutek, ko dobiš pohvale.Res iz srca hvala še enkrat! Lp.Mojcej.
Mimi,
ali bi bilo možno poslati recepte še na moj mail mravljica2@yahoo.de.
Hvala in lp
Mimi, če ni naših prošenj že preveč, lepo prosim, še meni.
Lep dan in najlepša hvala!
zogica
Prosim še meni recepte na naslov: roblek.darja@siol.net.
Hvala lepa!
Forum je zaprt za komentiranje.