Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika MIMI – HVALA ZA RECEPTE

MIMI – HVALA ZA RECEPTE

Če se ti še da pošiljati prosim še na tajdaintamara@email.si

Če še lahko, tudi jaz prosim za recepte.
Mail pa je petya@volja.net
Hvala že vnaprej in lep pozdrav,

Evo, ni problema. Bravo za tistega, ki je v mailu omogočil vnos več naslovov v naslovno vrstico… To se mi zdi kot tista od Šifrerja – Nobelovo nagrado za tistega, ki je izumil dudo.

Oglasile ste se tudi stare in redne forumovke, hihi, boste videle, kolikokrat piše: varianta Speedy – varianta h&m, izkušnja Tinkarca…
Vedno tega sicer ne pišem, saj si ne stojimo na prstih, ali ne. Prav pa pride takrat, ko je več variant istega in da jih ločimo med sabo.
LP Mimi

PS: Julija, že dvakrat sem ti poslala. Prvič je prišel odgovor o napaki, drugič sem poslala 4.8. Potrdi, da si dobila…

bi lahko tudi meni poslali, jaz vam pa lahko svojo zbirko pošljem, prav tako urejeno v wordu?

hvala

barbara.zvokelj@kiss.si

Mimi,

jaz še vedno nisem nič dobila..bi lahko prosim poskusila še enkrat? polona.j@email.si .

1000x hvala!!!

Mimi, tudi na mojem mailu še nič ni. Saj ne, da se mudi, samo ne pozabi name….

:))))))))))))))))

stanka_led@yahoo.com

Tudi jaz ponizno prosim za recepte na naslov:

zigtaj@pinkponk.com

Mimi,

mojega si spregledala. Upam, da ti ni preveč v nadlego in se še enkrat priporočam za recepte.

LP, Sara

moj mail: sara.vidmar@gmail.com

Draga MIMI !

Najprej se ti najlepše zahvaljujem, da deliš z nami tvoj trud!!

Zanima me v kolikem času si uspela vse to skupaj nabrat??
Ali se profesionalno ukvarjaš s tem?

Meni se zdi skoraj nemogoče kar je uspelo tebi!!

Če še ne, mislim da bi lahko od tega tudi dobro živela

čisto impresionirana

lp
Venus

Mimi,

tudi jaz sem čisto impresionirana!! Hvala ti, ker to deliš z nami. Ne morem si predstavljati, koliko časa si vložila v ta projekt! Super si to naredila!!

Hvala ti in res, kapo dol!

Lp, Sara

Hvala in bravo! Tole pa je bilo dela…

Mimi, žal še vedno nisem dobila tvojega maila. A je mogoče razlog, da nimam praznega nabiralnika. Ga bom spraznila, pa mi prosim pošlji še enkrat.
Res mi je žal, da te takole “gnjavim”. Se ti ob priliki odkupim. Hvala.

LP

Julija

Tole delam sproti ze vec let, forum sem zacela spremljati priblizno pol leta po ustanovitvi in takrat obdelala tudi vse za nazaj.
Ljudje imamo pač različne darove in nagnjenja, po naravi sem potrpežljiva, v Wordu sem zelo spretna, zato sem si že na začetku pametno zastavila, potem samo štrikaš zraven. Seveda sproti. Enkrat sem prebrala: “Ljudje običajno precenjujemo to, kar lahko storimo v enem mesecu in podcenjujemo to, kar lahko storimo v enem letu.” Hipotetično si predstavljaj, da bi eno leto vsak dan pol ure brala neko knjigo. Samo pol ure, vendar čisto vsak dan. Po enem letu bi se nabralo strani, ali ne? Če bi ti jih sedaj pokazala, bi rekla: “Tega ne preberem v sto letih, imam premalo časa.” Mislim, da je vsa moja skrivnost samo v tem. In seveda z leti vse bolj rada kuham. Vsaj virtualno v mislih, ko berem in urejam recepte, hehe :-)))

In še Julija, že dvakrat sem ti poslala, pa nikakor ne gre. Nazadnje je javilo, da je naslov neznan !? Ne gre niti sam mail niti s priponkami. Še bom poskušala. Daj piši mi direktno na moj mail (mimi6x3@yahoo.com), da dam samo gumb Reply.

Enako kot za Julijo velja tudi za Ano5 (anru5@email.com).

Napake mi javlja tudi na naslednjih naslovih, mogoče ste del le dobile, vsekakor se javite: simona.m@volja.net, darja.25@email.si, Marrty@email.si, pepi2mon@hotmail.com.

LP Mimi

lepo prosim, jaz tudi
drazenka.safranko@gmail.com

Mimi, jaz sem na naslov Marrty@email.si v redu dobila in že pregledala malo, rabim pa morje cajta, da to nekako predelam, ne da bi kaj s prstom mignila zraven. Jaz ti lahko samo rečem, moj poklon do tal! Hvala za tvojo nesebično delitev truda, upam, da je tudi tebi v zadovoljstvo in da te preveva lep občutek, ko dobiš pohvale.Res iz srca hvala še enkrat! Lp.Mojcej.

Mimi,
ali bi bilo možno poslati recepte še na moj mail mravljica2@yahoo.de.

Hvala in lp

Najlepše hvala!
Lep pozdrav

MIMI,

tudi jaz bi se priporočila za recepte

Hvala in lep dan
Titi1

patr@siol.net

Mimi še drugič sem ti poslala mail na zasebno pošto. Prvič sem že poslala 3.8.
LP

Julija

Mimi, najlepša hvala, ker z nami deliš svoj trud. Tudi sama zbiram recepte že kar nekaj časa, pa niti slučajno niso tako posortirani kot tvoji.
Bravo!

Tudi jaz bi prosila za recepte.(forummama@mail386.com)

Najlepša hvala

Mimi, če ni naših prošenj že preveč, lepo prosim, še meni.

zogica07@gmail.com

Lep dan in najlepša hvala!

zogica

Prosim še meni recepte na naslov: roblek.darja@siol.net.

Hvala lepa!

Mimi dobila prvi del. Lahko nadaljuješ.
Res ti hvala za tvoj trud.

Lep dan ti želim Julija

Julija

Ojla,
če akcija še poteka, bi jaz tudi prislonila svoj lonček:janasko@yahoo.com
Najlepša hvala.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close