MIMI – HVALA ZA RECEPTE
Joj, mi je nerodno, recepti so vendar vaši, naši, od vseh pridnih tipkaric in kuharic na tem forumu in na Kulinariki. Jaz sem jih samo zbrala na enem mestu, nič drugega. Je samo naš forum v doc datoteki.
Ja, ljubezen skozi želodec bo še cvetela, če bodo kje malo pripomogli tudi moji recepti, je namen dosežen. Zato pa jih s tolikšnim veseljem delim z vami. Tudi tistim tastarim izpred dveh let priporočam, da si pri meni “osvežijo” datoteke; ohranjeno je vse staro v istem vrstnem redu, samo vmes je dodano vse, kar se je medtem “dogajalo” na forumu :-))
Lepo kuhajte in se radi imejte, LP Mimi
Mimi,
lahko še jaz dobim recepte? Na polona.j@email.si . Že vnaprej najlepša hvala!
Jaz pa dodajm : tudi velik smisel za red! Meni v miljon letih ne bi uspelo spraviti skupaj kaj takega! Je pač potrebna sistematičnost in občutek za oblikovanje in še kaj.
Ja, dobra je tale naša Mimi, ni kaj.
Mimi a misliš da je tudi pri meni že čas za update? No, ko že pošiljaš, pa daj še meni, prosim.
Hojla Mimi!
Res vsaka ti čast in kapo dol. Hvala ti lepa za tole obsežno zbirko receptov, ki je meni nikoli nebi uspelo pripraviti. Pridružujem se vsem zgoraj napisanim postom.
Evo že takoj bom uporabila recept za bučin kompot po zadnji varianti.
Še enkrat hvala in če ti lahko kakor koli vrnem ali pomagam mi javi!
Lep pozdrav Mihaela!
prosim ali lahko še meni, bom hvaležna
venus@gunca.net
Jaz tudi, jaz tudi 🙂 tiny_pikap@yahoo.com
Mimi…..jst bi tudi..
Stokrat hvala že v naprej; dobiš kilo najboljše moke ob prvi priliki:))
LP
A.
Lahko še meni! Lepoooo prosim!!!
tina76tina@email.si
Lep pozdrav!
Še jaz pristavljam svoj lonček; je možno, da jih dobim tudi jaz na barcha@email.si..
Hvala!
Mimi, če akcija še traja, se ponižno priključujem tudi jaz.Z enim velikim hvala.
Marrty@email.si.
Prosim, še meni na loty@email.si
Že v naprej hvala!
Tole je pa akcija…..bravo za Mimi….in seveda ena prošnja- tudi jaz bi jih imela- lahko mi jih pošlje tudi katera izmed vas-ki jih je že prejela od Mimi…..
Najlepša hvala in lep dan!
Andreja…..naslov: andrejka@zvezdica.net
Forum je zaprt za komentiranje.