Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Milprazon tbl za mucke

Milprazon tbl za mucke

Kupila odmerek Milprazona 4/10 za mucke do 2 kg. V enkratnem odmerku – pretisnem ovoju sta dve tableti: ena ovalna in ena manjša piramidaste oblike (vsaj tako sklepam po obliki pretisnega ovoja).

Kaj to pomeni, da moram hkrati dati muci obe tabletki? Jutri imam sicer namen poklicati veterinarja, nič mi ni jasno.

Zanimajo pa me vaše izkušnje s tem.

Jaz imam psa, vedno mi povejo, koliko naj dam. Toliko mi tudi prodajo. Mislim, da je ena tableta do 5 kg, ker moj pes ima dobrih 6 in mi dajo dve tableti. Raje pokliči. Saj lahko v katerokoli ambulanto, ki je zdajle odprta.

Samo eno je tableta.

V pretisnem ovoju je 1 tbl z razdelilno črto, da jo lahko prelomiš na pol (če ima mačka do 1kg telesne teže, daš samo 1/2 tbl).

Odgovor na objavo uporabnika
Mucka898, 22.08.2025 ob 18:02

Kupila odmerek Milprazona 4/10 za mucke do 2 kg. V enkratnem odmerku – pretisnem ovoju sta dve tableti: ena ovalna in ena manjša piramidaste oblike (vsaj tako sklepam po obliki pretisnega ovoja).

Kaj to pomeni, da moram hkrati dati muci obe tabletki? Jutri imam sicer namen poklicati veterinarja, nič mi ni jasno.

Zanimajo pa me vaše izkušnje s tem.

Kje ste pa kupili, če ne na veterini? Nikar ne dajte mački napačne tablete ali prevelikega odmerka, ker bo umrla. Čudno se mi zdi, da imate v ovitku dve različni tabletki, niti slučajno jaz ne bi dala mački, če mi veterinar ne bi povedal in pokazal kaj od tega je tabletka, kaj pa ni tabletka.

Samo v enem je tabletka. V drugem prostorcku je samo zrak

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close