Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek milo za drago

milo za drago

Koliko vas je takšnih, ki bi vrnili milo za drago osebi, ki vas je res prizadela? Npr. da se vam ponudi možnost za “maščevanje”?

Npr. da bi vam prijateljica šmirala z vašim fantom, kasneje pa bi vi dobili priložnost, da preživite noč z njenim moškim, ker vas osvaja (vam je pa npr. všeč).

Ali pa bi privoščili ženski, ki vam je speljala moškega, da tudi njo vara moški?

Namreč nekaj v tem smislu se dogaja meni …

Ali imate v življenju osebo, ki bi ji radi vrnili milo za drago in ji privoščite bolečo izkušnjo, da bo mogoče malo bolj razumela kako je bilo vam?

Tisti, ki bi jim moral vračati milo za drago, si vračajo sami!!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Ne šmiram z rabljenemi tipi. Ne seksam s tipi prijateljic. Se ne maščujem. Usmeri svojo energijo v kaj pozitivnega.

ne. si ne mažem rok. življenje samo za vse poskrbi, ko je čas za to.

ne, kur**** se pa ne bi, samo zato, da nekoga prizadenem…
nič boljša nisi, kot ona. kvečjemu slabša…

Vse to je trapasto, izguba energije, maščevanje ne popravi storjenega hudega, no so izjemni primeri, samo ti našteti niso med njimi. Pač pozabiš, vzameš kot izkušnjo in dalje.

Sem ljubitelj narave, plesa in vsega lepega, ločen po tuji krivdi, ne pijem ne kadim - 1. april...

Če bi imel možnost, bi jim z velikim veseljem vrnil milo za drago. Je pa isto pri tipih oz. vsaj mojih kolegih. Se ob prvi priliki vlačijo po ženski samo da začutijo, da se je malo oddaljila od mene ali pa tudi to ne. Za bruhat. Sicer sem najprej bil jezen na ženske, ker mu niso dale meje – pa sem se zelo opekel, ker sem jih potem dvojno slišo, potem sem nekaj časa kuhal mujo, zdaj pa če se mi kir plazi po “moji” mu takoj zabrusim naj se spoka oz. ga napadem z “vsemi štirimi”, da ga odstranim iz igre. Človek ne more verjeti, kok so lahko “”kolegi”” nadležni! Cel večer visi za šankom in pije pivo, ko pa jaz kako pripeljem se pa po njej obeša kot da je njegova. Za kozlat! Tko da če imaš možnost SE JI MAŠČUJ!!! Dvojno, če bo treba, da bo lekcija vzgojna! Ker taki tipi/ženske mi grejo pa res na kozlaje!!!

Ko me kdo prizadene visoko dvignem svojo glavo, ker vem, da se vse slabo dvojno vrača in pustim, da vesolje vse to uredi na mesto mene. Pregovor pravi: vse se vrača, vse se plača, če ne prej, čez 7 let. Tisti, ki so me prizadeli pa so lekcije dobili prej kot v sedmih letih.

se pravi, ti bi z veseljem prevaral svojo žensko samo zato, da nekemu xy tipu pokažeš lekcijo?
tvoji pa prav zavidam to, kak biser ima doma…

Čudi me le, ker vidim toliko hudobije vsepovsod, ampak na monu so seveda vsi angelčki.

Prav nikoli se ne mascujem. Ker je to zame metanje energije v prazno.
Tudi jaz verjamem, da kar sejes, to zanjes.
Pravzaprav tudi ne zamerim. Ce me ze kdo prizadene, poskusam razumet kot da je to naredil-a zaradi nevednosti in ne zato da bi me namerno prizadel-a.

se pravi, ti bi z veseljem prevaral svojo žensko samo zato, da nekemu xy tipu pokažeš lekcijo?
tvoji pa prav zavidam to, kak biser ima doma…[/quote]

Tako bi se maščeval, če bi bil samski. Sicer pa sem se tu pa tam itak že kateremu in ko mi kakšen patron spet sirje so takšni spomini najslajši… “se mu bo že maščevalo, življenje bo poskrbelo za takšne zlobe, mu bo že Bog vrnil in bla bla bla” to so samo izgovori za zgube. Maščuj se! A še niste slišali za tisto, ko naj bi nekateri tipi raka doletevali več ali manj samo dobre ljudi, takšne, ki se razdajajo, ki želijo ustreči drugim, ki se ne maščujejo in seveda vse kuhajo v sebi, se živcirajo, so nesrečni itd. pač psiha ti hitr udar na fizično ravn tko da je treba čimprej vse dat vn, se maščevati, če se le da in zaključiti zgodbo. Bolje to kot pa se še leta in leta obremenjevati z njo, jokati, kako so ljudje zlobni, biti nesrečen itd!!!!

Tudi meni se mascevanje zdi trapasto. Se mi zdi, da je v takih zadevah dalec najboljse mascevanje, da se skuliras in hodis z dvignjeno glavo po svetu.

kaj vem, kaj ti vidiš. a naj rečem, da tebi zadostim, da nekaj delam, če ne delam. sama lahko le rečem, da po mojih izkušnjah, ki so bile tudi pač manj lepe, da se nikdar nisem spuščala v maščevanje in si nisem mazala rok. in kot sem rekla, je življenje vedno poskrbelo, da tudi takšni niso odšli “kaznovani”. samo čas je bil potreben. zato pa pravijo, da je potrpežljivost božja mast. če si potrpežljiv, vse pride v krogu nazaj. ko sem bila prizadeta, sem tako raje posvečala čas sebi in lizanju ran in jih tako tudi lažje uspešno prebrodila. kot pa, da se ukvarjam še z ljudmi, ki niso vredni moje pozornosti. niti takšne – maščevanja.

za osebo “velikim bi vrnil” pa se vprašam, zakaj se sploh z njimi družiš, če konstantno eno in isto doživljaš preko svojih “kolegov”? tu ne vem, kje je haklc, pri tvoji ženski, ker sama dopušča, da se tvoji kolegi obešajo po njej ali tebi, ker se sploh še družiš s takšnimi kolegi. da nekdo kot sam dopusti nekomu, da se po njem obeša, mora bit že malo sam nagnjen k temu, da mu le to tudi paše. ker v nasprotnem se ne obešajo, pa čeprav bi se radi.

Veš, kako je to. Vse se vrača, vse se plača. In jaz zaradi cepcev ne mislim plačevat. Še vsakemu se je vrnilo tako ali drugače – brez mojega vmešavanja. Pa ne le enojno, tako da…

jaz pa sem hudobna in tistim, ki si zares hudo zaslužijo maščevanje (krivica pa to) – to tudi dobijo. Sicer se mi je zgodilo 2krat in je pasalo, da vam ne znam povedat, zadovoljstvo in pol. Tako, pa nismo vsi angelčki. Jaz niti ničem bi.

Ne vračam enakega z enakim, temveč s hujšim. In spala ne bi z nobenim, samo zato da potešim maščevalnost. Se že najde kaj hujšega, bolj bolečega (ne mislim na fizično bolečino) – za mojo dušo!

…da bi se spuščala na tak nizki nivo, ker potem bi bila tako slaba, kot ona. Niti ne vem, če bi me to zadovoljilo. Nisem tak tip, da bi se maščevala! Če mi kaj ne paše, povem v obraz in grem dalje. Dvignem nos, pa naj še tako boli in se ne oziram več nazaj. In se počutim zmagovalka.
Če bi spala z nekim tipom samo zato, da bi inatila prijateljici, bi se počutila umazano in dvomim, da bi še imela kaj spoštovanja do sebe. Raje bi si poiskala tipa, ki bi mi pasal, “čistega” in čisto izven teh vseh igric, pa bi hitro pozabila na prijateljico, pa tipa, ki je spal z njo in na maščevanje.

Življenje je prekratko, da bi si ga uničevala z ljudmi in balastom, ki mi krajša spanec. Popucat in iti naprej!

Približno takole sem razmišljal do konca najstniških let – potem me je pa minilo. Le zakaj bi se ukvarjal z ljudmi od katerih ni nič dobrega ali koristnega?
Kdaj bi že privoščil, če se zgodi samo od sebe – da bi pa dogajanju pomagal se mi zdi nevredno mene – in mojega časa ter dobre volje.

Tako bi se maščeval, če bi bil samski. Sicer pa sem se tu pa tam itak že kateremu in ko mi kakšen patron spet sirje so takšni spomini najslajši… “se mu bo že maščevalo, življenje bo poskrbelo za takšne zlobe, mu bo že Bog vrnil in bla bla bla” to so samo izgovori za zgube. Maščuj se! A še niste slišali za tisto, ko naj bi nekateri tipi raka doletevali več ali manj samo dobre ljudi, takšne, ki se razdajajo, ki želijo ustreči drugim, ki se ne maščujejo in seveda vse kuhajo v sebi, se živcirajo, so nesrečni itd. pač psiha ti hitr udar na fizično ravn tko da je treba čimprej vse dat vn, se maščevati, če se le da in zaključiti zgodbo. Bolje to kot pa se še leta in leta obremenjevati z njo, jokati, kako so ljudje zlobni, biti nesrečen itd!!!![/quote]
jao kak lahko ženske sploh poberejo take kretene….
tak, če bi bil samski, eeeee, kdo bi se pa plazil po tvoji? namišljeni?

Meni je pa prijateljica speljala fanta, s katerim sva bila skupaj 4 leta – dobro pustimo sedaj tisto, da me je on varal, ne ona – ona je v tej zgodbi za mene prav tako kriva, ker ga je načrtno kar nekaj časa osvajala, se mu punujala – vglavnem bile so raznorazne kar konkretne scene o katerih sedaj res ne bi. Rezultat vsega je bil ta, da sem skenclala tipa, ker sem imela vsega pun kufer on pa tudi ni vedel al bi sedel na enem stolu (na mojem ali njenem) ali na dveh – za odločitev pa ni imel jajc in je travmiral cele dneve in si iskal prepire in izgovore za odhod.

Ko sta bila že nekaj časa skupaj, sem povabila bivšega k sebi na “spravni pogovor”, eno je vodilo k drugemu in sva pristala v postelji.

Med seksom je moj bivši precej glasen in zgovoren, zato sem vmes na skrivaj stisinla “dial number Bitch von Ex” in ji pustila, da je spremljala zadevo. Klic je trajal 12,5 min preden je prekinila.

Od tedaj naprej imam mir pred njim in pred njo.

In svet se še ni podrl.

Tako bi se maščeval, če bi bil samski. Sicer pa sem se tu pa tam itak že kateremu in ko mi kakšen patron spet sirje so takšni spomini najslajši… “se mu bo že maščevalo, življenje bo poskrbelo za takšne zlobe, mu bo že Bog vrnil in bla bla bla” to so samo izgovori za zgube. Maščuj se! A še niste slišali za tisto, ko naj bi nekateri tipi raka doletevali več ali manj samo dobre ljudi, takšne, ki se razdajajo, ki želijo ustreči drugim, ki se ne maščujejo in seveda vse kuhajo v sebi, se živcirajo, so nesrečni itd. pač psiha ti hitr udar na fizično ravn tko da je treba čimprej vse dat vn, se maščevati, če se le da in zaključiti zgodbo. Bolje to kot pa se še leta in leta obremenjevati z njo, jokati, kako so ljudje zlobni, biti nesrečen itd!!!![/quote]

ok ok. praviš, da je treba zaključit zgodbo. zakaj pa ravno z maščevanjem? a ni tko, da ima vsak svoj način? in kljub temu, brez maščevanja stvari zaključiš. zato prosim v svojem imenu govori, ko koga naslavljaš z zgubami. meni je čisto vseeno, kakšen način ima nekdo, pa zaradi tega, ker se nekateri maščujete, še nisem rekla nikomur, da je zguba.

Same svetnice tukaj gor – kako super – še je upanja za svet!

ja vidiš, obstajat mora oboje, tako svetnice kot drekači, da se lahko med ljudmi razlikuje. a ni tako bolj pestro življenje?

maščevanje je že izvršeno, če ti on teži – ima gnido od tipa in ni potrebno, da ti za potrditev tega seksaš z njim samo zaradi maščevanja. Malo pomisli, kako se boš ti potem počutila. Če ti je tip všeč, boš na koncu ti pokasirala nesrečno zaljubljenost in se bo maščevalo tebi, ne njej.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close