Milimetrska temna pikica pod nohtom
Kompliciras, 12.09.2025 ob 14:30
Dej nehi no, pomiri se, pozabi, to ni nič hudega. Odmisli grde misli, ali še bolje nalakiraj si nazaj nohte, da ne boš to skoz gledala. Tako boš hitro pozabila na to neumnost, da bi bil to lahko rak. Niti pod razno to ne more bit rak. Pika konec odmisli takoj.
Kako veš? Tudi pod nohtom je lahko melanom. Res me je strah.
Omenjaš, da si anksiozna. Zato da boš mirnejša, pojdi pokazat. Možnost, da bi bilo res kaj narobe, je minimalna. Poleg tega, če bi bilo res kaj, je še dovolj majhno, da se vse uspešno odstrani. Tudi način zdravljenja je z napredkom medicine prav na tem področju vse bolj uspešen. Te pa razumem, sem tudi sama anksiozna in ker vem, kako bi me skrbelo, ti res priporočam, da, se čimprej osvobodiš teh misli. Pa sama ne opazuj preveč, ker se ti bo zdelo, da se hitro veča. Za tiste, ki nimajo teh problemov, s psiho, je to težko razumljivo.
poglej avtorica, pravis da si si zlomila glezenj, torej v povezavi s tem bi jaz rekla, da obstaja velika verjetnost, da si s prstom tudi kam udarila in je spodaj pod nohtom kri. zato naj te ne bo strah… opazuj in ce se pikica z rastjo nohta ne bo premikala proti koncu nohta, da jo s casom odstrižes,, potem bo potrebno do dermatologa.
opazuj, ce se z rastjo nohta premika proti koncu, v kolikor da je z veliko gotovostjo kri, ce ne pa pojdi pokazati dermatologu….
evo sem pogooglala se en tak podoben primer in nasvet zdravnika:
.https://vizita.si/popovi-zdravniki/krvavitev-pod-nohtom_2.html
srečno!
za ostale, ki pa se norcujete iz zdravja in skrbi glede zdravja nekoga, pa zamislite se sami nad seboj, kaksne osebe ste to,da vas stoska in skrb kogarkoli zabava, se toliko slabse, ko gre za njegovo zdravje. da si pa z odgovori nabijate veselje, ko cloveka strasite in se ob tem pocutite srecni, je pa se posebej res nizkotno.
Anonimno882, 12.09.2025 ob 21:01
poglej avtorica, pravis da si si zlomila glezenj, torej v povezavi s tem bi jaz rekla, da obstaja velika verjetnost, da si s prstom tudi kam udarila in je spodaj pod nohtom kri. zato naj te ne bo strah… opazuj in ce se pikica z rastjo nohta ne bo premikala proti koncu nohta, da jo s casom odstrižes,, potem bo potrebno do dermatologa.
opazuj, ce se z rastjo nohta premika proti koncu, v kolikor da je z veliko gotovostjo kri, ce ne pa pojdi pokazati dermatologu….
evo sem pogooglala se en tak podoben primer in nasvet zdravnika:
.https://vizita.si/popovi-zdravniki/krvavitev-pod-nohtom_2.html
srečno!
za ostale, ki pa se norcujete iz zdravja in skrbi glede zdravja nekoga, pa zamislite se sami nad seboj, kaksne osebe ste to,da vas stoska in skrb kogarkoli zabava, se toliko slabse, ko gre za njegovo zdravje. da si pa z odgovori nabijate veselje, ko cloveka strasite in se ob tem pocutite srecni, je pa se posebej res nizkotno.
Hvala ti!!!
Petek dan za metek, 12.09.2025 ob 21:18
Kaj misliš, da bo tvoj komentar “sledim” naredil? To ni Facebook; pa še tam mi greste na živce tisti, ki si ne znate vklopiti obvestila za nove komentarje.
Objavo bo pomaknil višje. Marsikdo ne gleda več kot prvo stran. Kaj te pa to moti?
Forum je zaprt za komentiranje.