Mikstone navaja da Tina jemlje kokain
Lahko bi vsi javni uslužbenci bili pod nadzorom drog, občasna nenapovedano testiranja…
Koliko služb na visokih nivojih se bi sprostilo…potem več nebi bili zaposleni izolani ljudje na blagajni.
Aja, prišli prek Vip…
Potem bi morda kak referendum…za testiranje na droge plačanih uslužbencev iz javne blagajne in javno objavljeni podatki…
Tist drobiž za testiranje nam ni težko plačati…
Da pa napajamo narkomani, ki nam vodijo in “delajo” v javnih ustanovah… toliko pa nimamo
Oh in sploh, 13.02.2023 ob 11:29
Lahko bi vsi javni uslužbenci bili pod nadzorom drog, občasna nenapovedano testiranja…
Koliko služb na visokih nivojih se bi sprostilo…potem več nebi bili zaposleni izolani ljudje na blagajni.
Aja, prišli prek Vip…
Potem bi morda kak referendum…za testiranje na droge plačanih uslužbencev iz javne blagajne in javno objavljeni podatki…
Tist drobiž za testiranje nam ni težko plačati…
Da pa napajamo narkomani, ki nam vodijo in “delajo” v javnih ustanovah… toliko pa nimamo
Se Ideja…
Odvajanje od drog na blagajni v trgovini vključeno v plačo.
obcutek, neprecenljiv.
uvajanje v delo… korekcija računa in napak pri delu od strank v sami trgovini na licu mesta.
Pol pa naj svirajo s prazno ritjo
acijam, 13.02.2023 ob 11:29
Kunstelj v glavnem vse zadene. Redko kdaj se kaj izkaže, da ni res.
Vsekakor je odkril in povedal več, kot sem kdajkoli prebrala kje drugje.
In tudi glede Tine ima prav.
On zadane samo sebe. Ostalo je pa odvisno od virov, ali mu podtaknejo resnico ali laž.
Pri Tini drži samo eno, da ima ženska preko tete Nade Drobne Popović, predsednice uprave Petrola, hude veze v energetiki. Bila je tudi registrirana za lobistko na področju energetike, tudi Milan Stanković ni bil naključno en čas njen partner. To, da je zdaj z Golobom definitivno izvira iz teh vod. Vprašanje pa je samo, ali je to res ljubezen ali je ona od koga, pa ne Črnčeca, podtaknjena Golobu…
Kar se kokaina tiče… če je cela na borza na kokainu, ne bi presenečalao, d a tudi ona kdaj kaj potegne, ali pa tudi Golob navsezadnje. In še kdo. Mislim, da je Tina tudi diplomirala na temo, Bela estrada, zato ji to toliko očitajo. Predvsem taki, ki sami sploh niso uspeli spacat diplome, kaj šele magisterij.
Vhrs, 13.02.2023 ob 10:51
Golob si je res privoščil spodrsljaj
Prvič je še vedno poročen. Na kulturno prireditev se prikaže z najbolj zloglasno starleto, ki je imela malo morje moških in za katero nihče ne pove nič dobrega. In to kot uradno spremljevalko razglasi .
A ni mogel najti ene normalne sposobne ženske? Sedaj se bo branil afer, vso energijo v to vložil, sploh se več ne bo ukvarjal z vlado. Dejansko je veliko razočaranje,p pokazal je vso plehkost. Tina Gaber res ni ženska s katero bi si moral politik mazati roke
To se tudi jaz sprašujem.
Jutro871, 13.02.2023 ob 08:15
Kunstelj ki piše Mikstone ni Janšev, on je največji sovražnik Janše. Ima pa nekaj informacij , ki delno sigurno držijo, malo pa tudi naloži . On je bil obsojen za razpečevanje droge, ki jih je prodajal tudi sopotnici našega premierja, Tinka naj bi bila po njegovih besedah polna kokaina. Piše da je bila njena urna postavka zelo visoka v Monaku. Naprej piše, da je zadaj Črnčec , Vesna Vuković, ki bi radi zminiral Goloba. On pa sploh ne ve v kaj je padel, vidi le žensko meso ..Takole bom rekla, kaj je res in kaj ne , ne vem. Glede kokaina verjamem , pa tudi glede Črnčca.
Ampak ko gledam tega našega premierja in ga primerjam na primer s Čeferinom, kako je Čeferin obvladan pri spletkah, ima ženo , pošlihtano doma, nobenih afer. Ta naš premier pa pade na prvo nastavljeno bombico /žensko meso in sedaj se bo otepal teh govoric in vse napore v to vložil, a vse postalo bo šlo k vragu. Ni zaman rek da ženske uničijo vladavino.
Mikstone navaja, da Golob vidi le žensko meso???
Par dni nazaj je Mikstone navajal, da je Tina le krinka in da je Golob peder.
Toliko o verodostojnosti tega džankija.
htnttnr5, 13.02.2023 ob 12:50
Če dela to, kar dela, ni čudno, da potrebuje drogo. To je začarani krog pekla. Marsikdo vidi 1.000 eur na noč, jaz pa vidim status in “lepoto”, ki ju mora vzdrževati, to pa veliko stane. Za ceno duševnega zdravja.
Sem raje običajna ženska z gubami in četudi v nekolikšnem pomanjkanju.
Pri 37letih se ji ni treba še tolk naprezati, da zgleda OK. Bo pa kmalu za staro šaro in mora izkoristiti še teh par let, ter se dobro prodat.
Maja V, 13.02.2023 ob 09:38
No osebno bi mi bilo ljubše, da imamo premierjaa, ki živi z bivšim sodelavcem kot pa nekoga, ki ima spremljevalko Tino. Ne vem kateri normalni moški si izbere spremljevalko, čez katero je šlo že pol Slovenije. Pač moje mnenje. Res pa, da sem ženska in pač ne razumem taga razmišlanja s spodnjo glavo.
Se strinjam
zdaj pa tako, 13.02.2023 ob 11:11
Ne vem kje je problem, 13.02.2023 ob 11:08
zdaj pa tako, 13.02.2023 ob 10:51
Eh ja, par zapisov nazaj je pa pisal, da je Golob gay in da je Gabrova najeta spremljevalka.
Kunstelj piše, kar mu rečejo oz. za kar mu plačajo.
In že večkrat se je izkazalo, da je zelo vprašljivo avtorstvo njegovih zapisov.
Lju8dje, ki delujejo na pogon raznoraznih čudnih substanc niso najbolj kredibilen vir.
Čudno, ko je pisal čez Janšo, ste ga levičarji radi navajali kot vir, sedaj pa ne več ali kako?
In od kje ti ideja, da sem jaz levičar?
Pravim samo, da deklariran džanki ni najbolj kredibilen vir. Za nič. Niti zapise o Janši.
Zadnjič je pisal (kar v dveh zapisih), da se bodo Peterle in ostali bebci ki se grejo osamosvojitelje po ukinitvi muzeja zaprli v CD…
Pa še kaj, 13.02.2023 ob 12:36
Mikstone navaja, da Golob vidi le žensko meso???
Par dni nazaj je Mikstone navajal, da je Tina le krinka in da je Golob peder.
Toliko o verodostojnosti tega džankija.
A zdaj že pa je ,Ceferin nek gospid…. V politiki bi bil čez eno leto drugi človek z aferami, pri levih ni nikoli drugače.
Se strinjam, 13.02.2023 ob 16:05
Mitja Kunstelj ima edini neodvisni medij v Slovemiji in navadno ima prav.
@Se strinjam: ne vem, če ima vedno prav. Janševo spočetje je najprej pripisal udeležbi mlade Grosupeljčanke in čvrstega Šipca na delovni akciji nekje v SFRJ, kasneje pa grosupeljskemu prodajalcu burekov. No, v vsakem primeru je vidno poreklo Princa teme.
Forum je zaprt za komentiranje.