Najdi forum

mikrovalovna

Odločam se za nakup mikrovalovne pečice. Kak nasvet bi bil zelo dobrodošel, na kaj naj bom pozorna, kaj naj ima in česa ne potrebujem…
Predvsem jo imam namen uporabljati za odtaljevanje, peko (kupljenih) rogljičkov, rib…Priporočate zraven gril funkcijo?
Pa še: v Quelle katalogu sem videla eno za 22.900 (cena znižana za 50%), jo je slučajno katera videla in kako je mnenje?
Hvala vsem!

Barca, vse je seveda odvisno od tega, za kaj jo boš uporabljala. Po moje je v današnjih časih nujno treba kupiti mikrovalovno pečico z
– vgrajenim žarom (hrenovke, topli sendviči…),
– funkcijo Crisp (ki zapeče hrano – pice, Pečjakovi rogljički…),
– odmrzovanjem (Defrost)
– pogrevanjem hrane (reheat)
– fino je tudi pogrevanje pijače (beverage) – zjutraj za belo kavico, kakav… vendar ima to malokatera

Če pa si še začetnica, kot jaz, se splača imeti tudi funkcijo 6.čut (6-sense), pri kateri pečica sama uravnava moč mikrovalov in potreben čas (in tako jo zna uporabljati tudi moj sine).
Za mene so pojem kvalitetnih in naprednih mikrovalovnih pečic znamke WHIRLPOOL, ki imajo 3D sistem porazdelitve mikrovalov (hrana je res kvalitetno in enakomerno odmrznjena). Jaz sem z mojo res ZEEEEEEELOOOO zadovoljna.

Upam, da sem ti kaj pomagala. LP Daša

kaj pa menite o tistih v Šparu – cena okoli 20,000. SIT

Kakšna pa je približna cena take mikrovalovke? Kako pa je s servisom in garancijo?

Moja pečica je WHIRLPOOL AT316. Ima vse zgoraj naštete funkcije, pa tudi kuhanje na paro, ki ga še nisem prakticirala. Cena je bila 80.000sit, vzela pa sem jo na 6 mesecev brez obresti v BigBang-u, isti pogoji so v Merkurju. Garancija je, le da ne vem leto ali dve. Servis je zagotovljen, dobiš spisek servisnih mest, pa še word datoteko z recepti. LP Daša

Se strinjam z Dašo. Imam enako pečico in je res super. Na hiter lahko spečeš kakšen biskvit, rižev narastek, bederce, faširane zrezke,….., na brzino skuhaš krompir,…. Je pa vse avtomatsko, tako da je zelo izy. Jaz sem jo kupila v merkurju, ko je bila v akciji in sem dala 64000. Punce splača se dat malo več in imeti zelo uporabno stvar. LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close