Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika mikrovalovna pecica

mikrovalovna pecica

Zanima me katero mikrovalno pecico imate?
A je kaka velka razlika med njimi-v istem cenovnem razredu?

Moja prva je bila Sharpova, potem sem imela Candyjevo, zdaj spet Sharp. Japoncem še najbolj zaupam, ker jih imajo precej dalj časa v uporabi kot v Evropi. C. mi ni bila v redu, v bližini nje sem se zelo nelagodno počutila.

LP

zgleda da so u redu ce jo mate ze drugic sharp.men pa nikakor ne gre sharp skup z mp, nekako povezujem s kakim radiem.kaj je blo pa s kendijem-zakja nelagodno?

Jaz imam electrolux. Je vgradnja in ima poleg gretja tudi žar. Zakaj smo kupili ravno to? Ker je bila enakega dizajna, kot parna pečica. Cena je bila ista kot od konkurentov.

kero sharpovo pa mate oz swarovski kero elektroluxovo?

Ko se spomnim na kandijevo, me še danes popari jeza. Bila je taka kombinirana na vroč zrak, tako, da je bila primerna tudi za kombinirano oz. čisto navadno peko. Takrat še nisem imela ventilatorske pečice in mi je to odgovarjalo, ker se je hitro pogrela in je bila fajn za peko kakšnih manjših stvari.

Čeprav ni imela ne vem kakšne prostornine, je bila primerna za pečenje v nivoju in zato je imela na vsaki strani letvico iz nevemkakšne mase, ki se je po parih letih začela smoditi in je cela hiša ogabno smrdela. Smodila se je pri uporabi mikrovalov in to na redke čase.

Nekega jutra porajtam, da je počeno steklo oz. plastika na vratih. Kako je do tega prišlo ne vem, vem pa, da sem dala za popravilo 23000 SIT in to pred caa desetimi leti.

Ne morem povedat, kako sem bila vesela, da je crknila. Prišli smo z morja in se je notri začelo prav grdo bliskati. Sploh nisem raziskovala, kaj bi bilo narobe ampak smo šli takoj v akcijo za novo. Ja, tako se navadiš nanjo, da brez nje ne moreš.

Brez veze je, da ti pišem, kateri model imam, ker se menjajo in tele sigurno ni več v prodaji. Moja je čisto običajna, zraven ima še žar, katerega pa še nismo uporabili in ga verjetno tudi ne bomo. Uporabljamo jo bolj za odtajevanje, gretje, mehčanje, za zapekanje z žarom pa ne, ker zna prav grdo špricat okoli,če ni pokrito.

LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close