Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika mikrovalovna pečica

mikrovalovna pečica

Razmišljam o nakupu mikrovalovne pečice, vendar jih je na trgu toliko in cene so tako različne…ali morda kdo ve, po čem se razlikujejo tiste za
11 000 SIT od tistih za 55 000 SIT na primer? V kvaliteti bi že morala biti razlika, ampak kako to občutite uporabniki teh pečic in če ste z njimi zadovoljni…Hvala.

Verjetno so razlike ja. Zadnjic smo govorile o odtajevanju v MVP. Ena (ne vem vec katera) je rekla da odtajevanje v njeni MVP traja dlje kot ce bi odtajevala na stedilniku. V moji pa je vsaka stvar hitro odtajana. Ima 3D funkcijo odtajevanja (Whirpool), nastimas samo tezo zivila in vmes enrkat obrnes (ob pisku). Verjetno je predvsem odvisno, za kaj jo bos uporabljala. Samo za pogrevanje se verjetno ne splaca kupovati najdrazje.

----------------------------------------------- http://sonce-rumeno.moj-album.com/

Res je, da so razlike…tudi glede funkcij, ki jih omogoča. Jaz imam Whirpoolovo, ima kar dosti funkcij in je super. Je bila pa kar draga…

Tan

Marija,

ne kupi mokrovalne pečice, v njej se molekule tako deformirajo, da je hrana iz mikrovalovke težko prebavljiava. O škodljivosti mikrovalovk je bilo že veliko napisanega. Če že ne verjameš, da je ožarčena hrana škodljeva, verjemi vsaj, da je težko prebavljiva.

LP E.

Hvala, punce!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close