Mikrovalovna pečica
Pred kratkim sem kupila mikrovalno pečico, ki ima tudi funkcijo “vročega zraka” kot navadna pečica. Nikakor mi ne uspe v njej speči naprimer pice ali kakšne druge jedi iz testa. Testo mi vedno ostane povsem surovo. Poleg tega, da je pečica stala pravo malo premoženje, ni vsebovala nikakršne knjige z recepti, ampak samo par strani skopih navodil s kakšno funkcijo kaj kuhamo.
Ali ima kdo izkušnje s tako pečico?
Hvala za odgovore.
Hvala za pomoč, tudi iskalnik sem že sama preizkusila:), ampak nisem našla konkretnega navodila glede peke testa, zato sem tudi odprla novo temo.
Naj še povem, da imam Whirpoolovo MT68 MPV. Ima mikrovalove, žar, vroč zrak in paro. V enem forumu sem tudi zasledila, da naj bi nekdo imel navodila oziroma recepte v Wordovi datoteki, vendar nisem zraven pečice nič takega dobila. Če ima kdo te recepte, bi bili zelo dobrodošli.
Pred leti sem imela MWP z enakimi funkcijami, pa se je vse lepo speklo. Rada sem jo uporabljala, ker se je hitreje pogrela kot kuhinjska pečica. Moja soseda niti nima kuhinjske pečice, ampak samo MWP. Rolade notri res ne moreš peči, ostalo pa brez problemov.
Meni se zdi čudno, da ti ostane vse surovo. Še enkrat pozorno preberi navodila, če delaš vse prav, se obrni na servis.
Trini, tudi jaz prosim za recepte, ker imam tudi sam whirlpool mikrovalovko!
Hvala in lep vikend zelim, Natasa
Lepo prosim naj še meni nekdo pošlje te recepte. Zelo bom hvaležna.
Moj naslov : darja.pejic@kabelnet.net
Forum je zaprt za komentiranje.