Mikrovalovna pečica
Odvisno za kaj nameravaš uporabljati mikrovalovko. Če samo za pogrevanje hrane, potem vzameš najcenejšo. Če pa misliš kuhati, naj bi imela grill funkcijo (ker klasična mikrovalovna pečica ne zapeče jedi). cena se precej zviša če ima še crispy funkcijo. (ne vem v čem je grozna razlika z grillom)
Lp, Ela S
Mikro, res je odvisno od tega, zakaj jo misliš uporabljati. Trenutno imam tako, ki ima samo mikrovalove in žar. Žara v dveh letih še nisem uporabila, ker jo uporabljam samo za odtajevanje in pogrevanje.
Tista, ki ima vse, pa ima še “topel zrak”. V bistvu je to pečica, v kateri lahko pečeš čisto običajno, kot v navadni pečici, lahko kombiniraš na različne načine npr. mikrovalovi + topel zrak. Moja prejšna je imela topel zrak, pa sem v njej večkrat pekla, ker se zelo hitro pogreje.
Vse je odvisno za kaj jo boš uporabljal. Vendar za bilokako uporabo so najboljše digitalne. Cene so že zelo ugodne. Crispy funkcija ima dodane mikrovalove+grill. Zraven se dobi še crispy pekač in dve mreži ponavadi. Jaz imam sedaj drugo, bolj izpopolnjeno in klasične pečice nimam v štedilniku. Cene take mikre so od 70 jurjov navzgor.
LP, Zvonko
Forum je zaprt za komentiranje.