Najdi forum

mikrovalovka

Živjo!

Zaradi zelo majhne kuhinje (nimam pečice) se odločam za nakup mikrovalovke. Kupila bi tisto z žarom in toplim zrakom. Zanima pa me, če lahko v njej pečem nap. lazanjo, musako, mogoče celo kakšen biskvit, gratiniram hrano, pečem pico?
Mogoče obstaja kakšna pečica v mimi obliki? Videla sem tiste, ki imajo na vrhu tudi kuhalnik ampak se mi ne zdijo v redu. Kaj menite vi?

Če boš kupila m. pečico, ki ima več funkcij, žar, kuhanje, odtajevanje, segrevanje… . Boš lahko v njej počela vse. Štedilnika ne potrebuješ!
Priporočam ti, da pregledaš več modelov, vsak naj bi imel slovenska navodila, vzemi si čas in izberi pravo in videla boš kakšno veselje je to.

Tudi tebi lahko priporočam enako kot kolegici:

Če še nisi našla nič primernega:
v Intersparu imajo v akcijski ponudbi Clatronic MWG 729 za 21.900 SIT!!!
Pečico sem kupil tudi sam in sem z njo popolnoma zadovoljen – ima vse: žar, digitalno nastavljanje, prednastavljene programe, v glavnem več kot običajno potrebuješ. Sam sem dolgo izbiral in se dobro pozanimal o lastnostih dobre mikrovalovke – prijatelji jo že nekaj časa uporabljajo, vendar je bila njihova skoraj dvakrat dražja. V njej lahko pripravljaš vso hrano – tudi ribe na žaru.
Torej, če še izbiraš – hitro v Interspar, da še ujameš kakšno. Sigurno ti ne bo žal.

lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close