Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Mikroskopski pregled lasa

Mikroskopski pregled lasa

Pred cca 15 let sem dala par las s korenino na pregled (preko znanke in proti plačilu). Po par dnevih sem prejela “diagnozo morebitnih bolezni” na 3 strani.
Ali morda kaj veste o tem ?

Spoštovana Ollimpia
Mikroskopski pregled las in lasišča je bil pred leti popularen, saj so ga uvedle kompanije, ki so ti po pregledu in ugotovitvi kakšne nepravilnosti pri lasišču ali lasu, potem prodali določene produkte, ki naj bi to nepravilnost popravile. Seveda so to delali preko frizerskih salonov, ki so tudi prodajali te preparate. Problem je bil v neefikasnosti teh produktov, tako da mene osebno niso nikoli pritegnili, ker mi ni bil zaslužek in zavajanje strank nikoli na prvem mestu, temveč pošten in korekten odnos. Naprave za pregled las in lasišča so bile različne, ponavadi pa je šlo za mikroskopske aparature, ki so povečale del lasu ali lasišča.
Sicer dober frizer takoj ugotovi, kakšno problematiko ima stranka na laseh;mastni lase, prekomerno izpadanje, prhlaj, poškodovani in izsušeni lasje…
S spoštovanjem
Stevo Pavlovič.

************************** STEVO FRIZERSKA HIŠA Trubarjeva 44 Ljubljanja Naročanje:01/431 51 38 Delovni čas:08-20 sobota:08-14

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close