Mikrofon za snemanje, karaoke,…
Pozdrav,
jaz si želim imeti mikrofon doma za petje na razne komade. Pa za snemanje tudi recimo. Za partyje. Karkoli.
Zanima me nekaj. Imam cd/dvd player, ki je hkrati priključen na TV in je povezan z številnimi zvočniki po hiši, kar daje res tisti “kino” zvok. Kakšen mikrofon se kupi, da jaz to lahko vključim tja? Pa kako se potem to obnaša? Rabim kakšen program kupit ..oz kaj? Res nimam pojma o mikrofonih, ampak si ga tako želim. 🙂
Takole dela pri nas:
Mikrofon za okoli 20 EUr v bigbang + programska oprema KaraFun na računalniku (brezplačno na voljo na internetu). Mikrofon priključiš v računalnik. Računalnik priključite nato na domači stolp preko drugega kabla..
Če imaš prenosnik, ga vzemi s sabo v trgovino, da boste nabrali prave kable – še prej pa zmeri, kako je daleč med računalnikom in stolpom.
Dodatno sem jaz tamalim kupil podaljšek za mikrofonski kabel, tako da imajo sedaj dobre 3 metre (običajno ima mikrofon okoli 1,5 m, kar je premalo za npr. do sredine sobe ipd.).
Najbolje da tole sporočilo vzameš s sabo v trgovino, po moje bodo razumeli 🙂
Pa šte tole: za karaoke potrebuješ glasbo rez vokalov. Moja hči snema komade z youtuba z YouTue downloaderjem in si jih shranjuje kot MP3.
lp
Heyy, mene pa zanima zdaj ko ste že rekli da vaša hči nalaga videe ko poje na YouTube me zanima še če lahko ogledam njen kanal. Ful rada vidim te `Cover` komade, sploh če so od slovencev 🙂
Če lahko ime oziroma ime kanala…
Pa še nekaj. Kako ste vi sprejeli to da ves svet vidi njo ko poje oz. pač svoje videe nalaga na internet.
lp.
(tudi meni je koristil vaš odgovor prej, v zvezi z mikrofonom!)
Forum je zaprt za komentiranje.