Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style mikro cell 2000 lak za nohte

mikro cell 2000 lak za nohte

V Mullerju sem kupila ta lak, v dobri veri, da bo pomagal mojim nohtom, ki se veliko lomijo in mi sploh ne zrastejo do neke normalne dolžine. Mislim da sem nekje brala, da je nekaterim pomagal ta lak, a ne vem če sem kupila pravega. Kaj jih imajo več vrst?
jaz imam belega, gor pa piše, da je za popravilo nohtov, tako, da ne vem…sem ”sfalila?” Prosim povejte, ali je teh micro cell lakov več ali ne ? Zdaj so imeli le tega (menda), saj priznam pa, da nisem natančno gledala.

Odkar se spomnim, sem imela krhke in lomljive nohte. Nekaj časa sem si dala delat tudi umetne, ki so mi še bolj uničili moje nohte. Nato sem si po priporočilu kolegice kupila ta lak (res sta dva – modri in zeleni napis) in en mesec potrpljenja. Sedaj mi vsi zavidajo moje nohte. Drugih lakov skoraj ne uporabljam več. Pomemben pa je tudi odstranjevalec laka, ki mora biti brez acetona!!

Moj lak je (steklenička) čisto bela, gor pa roza okvirček, na katerem z modrim piše Nail repair Light -Micro cell 2000. Kaj je to ??ta modri” potemtakem? Ali je moder drugaćen? (bolj moder)…

To je to. Veliko uspeha . Poročaj po enem mesecu ali pa tudi prej!

Se javljam po več kot mesecu.:)) Hm, ja, prvi mesec sem si res mazala lak vsake 2 dni, gor , pa dol z acetonom, pa gor, pa dol…aceton brez acetona, pravzaprav oljni odstranjevalec sem uporabljala. In res sem imela čudovite nohte…en mesec. No, potem pa sem se nehala mazat tako redno (oz. se mi ni dalo več vsake 2 dni dol, pa gor…)in imam pač skoz namazane s tem lahom…ampak ker sem začela spet delati ”normalno”- veliko čiščenja z vodo …so se mi vsi lepi nohtki polomili in je zdaj spet isto…bom morala spet začet, če hočem imet za novo leto lepe nohte.
Torej, če pomaga? Ja, verjetno res, še bolj pa pomaga, da ne delaš veliko…hihi. Sem bila 1 mesec bolj pri knjigah in manj v gospodinjstvu. No, potem pa je bilo treba spet začet delat…
Se mi pa malce zdi, da imam nohte še bolj izsušene…

meso jest punce meso,jaz sem imela podobne probleme

torej meso plust tableti(nutrival al neki pa kvas v tabletah) plus lak = super dolgi lepi nohti

vendar pa je trajalo ene 3 mesce

Tudi jaz moram povedati, da mi je ta lak čudežno pomagal za nohte.Nikoli ne uporabljam rokavic pri delu.Imam čvrste nohte samo z uporabo tega laka.Sama sem ga kupovala v tujini.zanima me pa, če ga imajo v DM-u tudi.ker ga namreč še nisem zasledila.
Moram pa povedati, da je pri negi nohtov pomembna tudi kakovostna pilica za nohte.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close