Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Migetanje ekrana na prenostniku

Migetanje ekrana na prenostniku

Hej! Zadnje mesece se na ekranu mojega prenosnika (Toshiba, star je malo več kot 3 leta) pojavlja migetanje na ekranu oz motnje podobne kot motnje na TV. Opažam tudi, da se da stanje za nekaj časa izboljšat s spremembo naklona ekrana, ampak se ponavadi čez čas motnje spet začnejo.. je pa vse hujše. Ve kdo svetovat kaj bi to bilo in kaj lahko naredim? Hvala.

[hr]
Pojdi k okulistu, preveč delaš za računalnikom, verjetno potrebuješ očala.

Tudi meni začne migotati slika tam deveto, deseto uro za računalnikom.

Hvala dr. Roman 🙂 .. Samo te motnje so kar očitne, ni samo manjše migetanje slike. Bolj je podobno sneženju oz motnjam na TV, tako da se z računalnikom dokler se ne popravi slika sploh ne da delat.

Isti problem, ista znamka, vendar par let starejši. Fantje tukaj so mi odgovorili, da prekinja povezava do ekrana. Torej vsakokrat ko ekran zapreš, istočasno tudi prepogneš tiste “listke” s kabli, kakorkoli se temu že reče.
Računalnik ni bil moj in ne vem, kako so zadevo rešili. Prepričan pa sem, da je bil potreben SERVIS.

Hvala Karletto2, sem tudi sama razmišljala v tej smeri.. zgleda da bo treba res na servis. Škoda samo, da se je to začelo par mesecev po preteku garancije:/)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close