Midva s poštarjem
Midva s poštarjem imava čudovit odnos. On je mene vesel, jaz sem vesela njega.Neverjetno, res. Včeraj sem prav lepo razveselila poštarja.Mislim, da je to edini moški, ki me vedno vidi z vsemi možnimi barvnimi sponkami v laseh, v halji, ponavadi še vso zalimano ali z na pol razmazano kremo na obrazu, pa je kljub temu blazno nasmejan in prijazen. Maybe its just his personality. Zadnjič pa je on mene razveselil, ko je šel mimo mene in se je hotel naredit frajerja , mi začel mežikat in se zaletel v velik ogromeen plakat.Mogoče pa mi ni mežikal ampak mu je šlo nekaj v oko pa zato ni videl dobro pa se je zaletel v plakat.Mogoče.Maybe. Ah! Ta čudovita poštarska harmonija ne more trajati, prepričana sem. Nekoč bo prišel poračun za vsa ta leta prijaznosti. Tako malo je potrebno, da sem zadovoljna, res.
Jaz sem sicer imel v mislih, da bi zamenjal uniformo, če bi mi pošta dala primerno plačo….Po tvojih izkušnjah vidim, da je delo poštarja zelo zanimivo….:))
Včasih res tudi boleče, če se zaletiš v kakšen plakat…[/quote]
Seveda je zanimivo, ko te čakajo v spalnih srajčkah zjutraj z razkuštranimi lasmi simpatične dame. :))
Forum je zaprt za komentiranje.