Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Midva nisva par

Midva nisva par

Imava še zgolj fajn. A to je zdaj kakšna nova moda prisotna.

Ali pa recimo, edino žal mi je, da nimam otrok, vse ostalo ne obžalujem.

Bolj zblojenega naroda pa še ne.

Kaj pa vi mislite. Kakšna oseba to izreče…

sodoben svet.. kjer ni predaje, obveze, podopore.. kaj šele ljubezni in zvestobe.. vrednote ki jih noben denar ne more kupit a so ničvredne v tem zblojenem svetu.

smejat se v dvoje in jokat sam? ja to so sodobne “zveze” za luštno se imet..

zato sem raje sama. seksam pa kot samska ne, kar že v štartu povem komu, ki ga na novo spoznam, pa budala kar ne verjame, krade čas obema, jst povem da se grem z moškim le resno ali pa nič. dam vse ali ne dam nič. Tko simpl sm jst ?

Jaz se grem to varianto “midva nisva par”, pri 40-ih točno vem kaj hočem in česa nočem.

Imam prijatelja s katerim skupaj preživljava prosti čas, hodiva ven, na dopuste, koncerte in se druživa. Kadar nama paše, meni samo 1 teden na mesec, tudi sexava.

Odgovarja nama tako, imam svoj mir, nikomur ne rabim polagat računov, živim kot mi paše, kuham, kaj in kadar mi paše, ne rabim se nikomur prilagajat več kot to sama želim in hkrati svoja bremena nosim sama.

Če bi vedela, da mi bo tako fajn, kot mi je sedaj, bi se za kaj takega odločila že pred 10-imi leti.

Ampak to sem jaz, meni tako odgovarja. Spoštujem in sprejemam pa vsakogar, ki živi tako kot se njemu/njej zdi prav, in da je pri tem sreča in  zadovoljstvo.

Veliko je danes vikend parov. Ne živijo skupaj, so pa “skupaj “, grejo skupaj na dopust, preživijo vikend skupaj. Vedno več tega opazim. Tako kot je ena zgoraj napisala, ohraniš  svoj način življenja, hkrati se ne ukvarjaš z iskanjem partnerja, imaš stalnega intimnega partnerja, finance so ločene, nekoga imaš da gresta na dopust ali čez vikend na izlet.  V večini se po 40-em ali 50-em letu ljudem ne da več prilagajati in je drugače kot ko se spoznata fant in punca pri 20-ih in osnujeta družino. Mislim da bo v prihodnosti tega še več.

S polno ritjo je lahko srat. Ko pa pritisnejo leta, bo cviljenje. Tudi po monu.

Ja to so sodobne samske ženske brez otrok od 30+ dalje.

Seveda najprej študij, malce zabave, potovanja, potem služba in osamosvojitev. (beri lastno stanovanje), leta pa hitro tečejo.  Ja nočejo se vezat, ker pr teh letih tud resnega partnerja (svojega princa na belem konju) težko najdejo. Pa tud že prestare so, da bi se prilagodile zakonskemu življenju. Vdale so se v usodo, da bodo brez partnerja, otrok. Tako so se navadile, da počnejo tisto kar se jim tisti trenutek zahoče, hočejo bit neodvisne, nočejo opravljat gospodinjskega dela za morebitne ostale člane družine, zato so raje same. Omislijo se kvečjemu psa za družbo, ki seveda ne odgovarja, sika…  Za sex, kadar ji zapaše itak zmer dobijo, kakšnega samskega čudaka al pa poročenega deca, ki mu doma primanjkuje. Za družbo se pa tud zmer kaj najde, je velik ločencev, ali pa kofetkanje s prijateljicam. V tem obdobju jim morda praktčno res nič ne manjka.

Ampak vrednote se z leti spreminjajo.

Odgovor na objavo uporabnika
Zartrose, 19.09.2024 ob 18:21

sodoben svet.. kjer ni predaje, obveze, podopore.. kaj šele ljubezni in zvestobe.. vrednote ki jih noben denar ne more kupit a so ničvredne v tem zblojenem svetu.

smejat se v dvoje in jokat sam? ja to so sodobne “zveze” za luštno se imet..

zato sem raje sama. seksam pa kot samska ne, kar že v štartu povem komu, ki ga na novo spoznam, pa budala kar ne verjame, krade čas obema, jst povem da se grem z moškim le resno ali pa nič. dam vse ali ne dam nič. Tko simpl sm jst ?

Tocno to Zartrose. V nulo napisano. Se popolnoma strinjam. Sem enaka.

Sodobno partnerstvo.., 19.09.2024 ob 18:15

Imava še zgolj fajn. A to je zdaj kakšna nova moda prisotna.

Ali pa recimo, edino žal mi je, da nimam otrok, vse ostalo ne obžalujem.

Bolj zblojenega naroda pa še ne.

Kaj pa vi mislite. Kakšna oseba to izreče…

To je sodobni svet. Elite so nam to vsilile. Transhumanizem in tehnokracija na poti. Nuč dobrega ni več na tem svetu. Otroci rojeni sedaj bodo jebali ježa če ga sploh bodo. Rabimo RESET tko ne gre več naprej.

leta bežijo, 19.09.2024 ob 22:22

Ja to so sodobne samske ženske brez otrok od 30+ dalje.

Seveda najprej študij, malce zabave, potovanja, potem služba in osamosvojitev. (beri lastno stanovanje), leta pa hitro tečejo.  Ja nočejo se vezat, ker pr teh letih tud resnega partnerja (svojega princa na belem konju) težko najdejo. Pa tud že prestare so, da bi se prilagodile zakonskemu življenju. Vdale so se v usodo, da bodo brez partnerja, otrok. Tako so se navadile, da počnejo tisto kar se jim tisti trenutek zahoče, hočejo bit neodvisne, nočejo opravljat gospodinjskega dela za morebitne ostale člane družine, zato so raje same. Omislijo se kvečjemu psa za družbo, ki seveda ne odgovarja, sika…  Za sex, kadar ji zapaše itak zmer dobijo, kakšnega samskega čudaka al pa poročenega deca, ki mu doma primanjkuje. Za družbo se pa tud zmer kaj najde, je velik ločencev, ali pa kofetkanje s prijateljicam. V tem obdobju jim morda praktčno res nič ne manjka.

Ampak vrednote se z leti spreminjajo.

To je tudi zasluga sodobnega sveta da je tako .Veliko je samskih brez otrok pri 30 plus. Vedno več opažam. Zatekajo se v fitnese,šport pred resnimi problemi. Samo kakega občasnega jebača in to je to.Krasni novi svet. Gremo v propad.

A nisi poročena in zvesta svojemu možu, tudi če si pijana? Nisi to nekje pred kratkim napisala?

aninimno7900, 20.09.2024 ob 06:28

To je tudi zasluga sodobnega sveta da je tako .Veliko je samskih brez otrok pri 30 plus. Vedno več opažam. Zatekajo se v fitnese,šport pred resnimi problemi. Samo kakega občasnega jebača in to je to.Krasni novi svet. Gremo v propad.

Zakaj je to propad?
Jaz pa mislim, da je drvenje v propad povzročilo prav preveč rojstev in preveč ljudi.
Imeti zdaj otroke pomeni obsoditi jih na smrt od lakote.
Vsi jamrate, da gre vse v maloro. A potem bi pa svojim otrokom privoščili, da se mučijo v tako uničenem svetu? Se temu reče ljubezen do otrok? Meni je to sadizem.

aninimno7900, 20.09.2024 ob 06:07

To je sodobni svet. Elite so nam to vsilile. Transhumanizem in tehnokracija na poti. Nuč dobrega ni več na tem svetu. Otroci rojeni sedaj bodo jebali ježa če ga sploh bodo. Rabimo RESET tko ne gre več naprej.

Podpis

Ko spoznaš tisto pravo osebo, hočeš bit s njo podnevi in ponoči. In ne pristaneš samo za občasno druženje .

Ti novodobni vikend pari, se niso srečali tisto pravo osebo, s katero želijo preživeti čimveč časa skupaj. In se s tem pač tolazijo

???, 20.09.2024 ob 06:55

Zakaj je to propad?
Jaz pa mislim, da je drvenje v propad povzročilo prav preveč rojstev in preveč ljudi.
Imeti zdaj otroke pomeni obsoditi jih na smrt od lakote.
Vsi jamrate, da gre vse v maloro. A potem bi pa svojim otrokom privoščili, da se mučijo v tako uničenem svetu? Se temu reče ljubezen do otrok? Meni je to sadizem.

Za Nick z nogami, če ne citira:

Da to napišeš v današnjem času, ko je družba, sploh naša zahodna, vse bolj materialistična in standard abnormalno visok, lahko te je sram, si upam trditi, da ti ne veš kaj je lahota sploh… Tako pisanje je v posmeh vse preteklim generacijam

In kaže ne tvojo hudo razvajenost

Res vas je težko brati. Odrasle osebe, pa toliko zgrešenih predstav, vzorcev, iluzij, da boste še dolgo sami.

Prav žalostno je, in ne moreš da se ne vprašaš – zakaj mora biti vse tako zyebano.

Kakšen reset rabimo? V kakšen propad drvimo? Se moramo vrniti v bolj tradicionalne čase? Ko  ženske še niso bile “zblojene” in so se še zavedale, kje jim je mesto? Doma, za šporhetom, z “deco” okrog predpasnika in z možem, glavo družine, ki lačen čaka za mizo???

Drugi časi so. In nikoli več ne bomo šli nazaj. Na srečo mnogih žensk. Kar se tiče življenja v intimnih zvezah, naj ljudje, tako moški kot ženske, počnejo, kakor jim odgovarja in paše!

Anonimno 2703, 20.09.2024 ob 07:08

Ko spoznaš tisto pravo osebo, hočeš bit s njo podnevi in ponoči. In ne pristaneš samo za občasno druženje .

Ti novodobni vikend pari, se niso srečali tisto pravo osebo, s katero želijo preživeti čimveč časa skupaj. In se s tem pač tolazijo

Res je. Danes je vse instant in površno.

Nisi ti vezana, Zartrose?, 20.09.2024 ob 06:51

A nisi poročena in zvesta svojemu možu, tudi če si pijana? Nisi to nekje pred kratkim napisala?

napisala sem, da bom seksala le z soprogom, ker ko napisem, da bom seksala le z partnerjem ( kar skoz pisem), se se vedno najde kaksen, ki misli, da bom samska seksla z njim, kar se seveda ne zgodi. Torej kot samska ne seksam. Alkohola pa ne pijem. Ko sem v vezi sem zvesta in predana. Kot samska pa nobenemu vec ne bom predana, razen ce bo ta prej meni, torej da se spoznavava in ni ob tem drugih.

Tem vikend parom, ki se vidijo samo ob vikendih  pravim jaz vikendaši. To niso za skupaj ampak samo da za časno prebrodijo samoto

Kaj pa midva ki  20 let živiva skupaj, ko greva po cesti,  ti reče mož nebom te držal za roko, da ne bojo mislili da sva par. Kako si to razložiti?

Mislim, da je vse skupaj posledica tempa, ki ga samo življenje prinese.

Svet gre v k….

Sam sem tudi samski, ne iščem na “trgu” nove, ker enostavno zaradi službe nimam časa. Ne želim pa v nek nov odnos, v stilu samo da imam nekoga, ker dolgoročno pride samo kreg in slaba volja.

Sem pa vesel, ko vidim pri nekaterih prijateljih sloznost med pari. Sicer je to redko, večina jih samo jamra, krivda pa na obeh straneh.

Zanimivo je, da bi nekateri dali sebe za eno jebeno službo in se trgali petke svetke za nek denar, ne morejo pa si v celem tednu vzet časa 1 uro za partnerja, da bi se res pogovorila o pogledih, čustvih, dobre-slabe stvari v tednu itd.

Pogledaš okrog te odnose. Sama robotika in žalost.

To so v bistvu odprte veze, ne da so praktične, ampak so polne sprenevedanja. Se morda zavedate, da vaš nepartner ne more pozabit bivše/bivšega partnerja in da boste odleteli takoj, ko bo dobil zeleno luč pri bivši ali spoznal drugo? Ne se zanašat na partnerjevo starost, da ne nore več ali se mu ne da.

Kolegica se mi joče, da je nenadoma prekinil z njo njen “kao partner”.prijatelj ali kakrkoli že..ker se je vrnil k bivši. Niti samo na kavo noče z njo. Še nekaj dni nazaj se je tolkla po prsih, da ji nič ne pomeni in da ga vzame in skensla kadar ona hoče in da ne rabi besed “rad te imam” in da ljubi svojo neodvisnost. Sploh pa, da je tisti občasni seks z njim za nikamor. Zdaj pa je tako obupana, da bi pristala na vse, tudi na njegove drobtine.

No, pa na forumu stalno beremo tudi eno, ki ga že sedem let preboleva.

E babe mate cajta 😀

Stara sem 45. Ločena. Plača 2.000-2500 na mesec – odvisno od nadur nočnih in vikendov. Po ločitvi sem kupila 3 sobno stanovanje z atrijem. Imam dva otroka že študenta. Doma sta med počitnicami in prazniki. Tudi delata. Imam prijatelja, da kam skupaj greva se tu in tam podruživa, občasen seks in to je to. On ima dva otroka pod 10 let (ločil se je par let preden sva se spoznala sploh), s katerima se zelo redko družim. Sicer on navija, da bi zaživela skupaj pa jaz nočem. Čisto ok je tako. Seveda sem mu dala vedet, da no hard feelings, če bo spoznal kakšno drugo in šel.

(Kaj ima transhumanizem tle veze, ne vem.)

In, a veste, oblike vez se spreminjajo in prav je tako. Včasih bilo nesprejemljivo živeti na koruzi, danes je ok. Ne vem, zakaj ne bi bilo ok živeti vsak po svoje in se družiti. Pač, kakor komu ustreza.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close