Najdi forum

Hvala,

saj veš 🙂 Enako nazaj.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Primož. Sem morala kar malo pomisliti, zakaj. Pa mi je čez nekaj časa padlo v glavo. Prosim te, da mi poveš, kaj sem ga polomila, da se mi vsi posti odprejo, drug za drugim, da ne morem več izbirati, katerega bi sama odprla. Prosim za pomoč. Hvala in lep pozdrav Mica.

Mica, spodaj pod postom oz. pod vsemi posti je sivi okvirček, kjer si lahko nastaviš, kako se sporočila prikazujejo. Imaš možnost: “vse na eni strani” ali “posamična sporočila”. Če nastaviš “posamična sporočila” bo spet vse po starem :).

Lp, mishika

Mishika, hvala, saj veš, da je razvoj hitrejši od mojega staranja, sem bila vedno za vse novosti, vendar tukaj malo zaostajam, ne gre mi vse v mojo trdo bučo. Pa tudi drugih skrbi imam preveč. V soboto smo imeli nastop MePZ “VRELEC” DU Škofja Loka, kjer pojem, sem predsednik in moram poskrbeti tudi za zahvalo na koncu programa in javno nastopiti na odru. Na Štefanovo pa bomo imeli samostojen koncert v Kulturnem dumu na Dovjem, še prej si bomo ogledali ledn ežive jaslice v Mojstrni. Za nastop pa moram sama poskrbeti za vse povezovanje, ki naj bi bilo pestro. Če je kdo iz foruma kje v bližini, lepo povabljeni. Lep pozdrav Mica

Opa, potem pa vemo, kdo bo na naslednjem srečanju Primoža ob kitari spremljal :))).

Lp, mishika

No problem, nas je 36, in znamo marsikaj. Lep pozdrav Mica

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close