Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek MICI NAŠI DALI 1 GOL

MICI NAŠI DALI 1 GOL

drugič, naj ostane ena lepa skrivnost , hehehehhe

Za danes še ne vem , vem pa za včeraj , uhe, heheheeh, navit
kaj praviš ?

dobro jutro perlica,
tarifa zate je zmeraj GRATIS…………. pod pogojem da ne zahtevaš kaj več , ……heheheheeheh

Jana, pa kje, za hudiča si? Saj sva včeraj, pardon danes, skupaj odšli z Brnika!!!! Se je meni malo sumljivo zdelo, kaj si vseskozi nazaj pogledovala…

M.

Ej, a veš uni trije so pol šli do pumpe, pa se niso in niso skidal domov. Ma nič, pol sem počakala, da je prišla še Mateja, pa sva šle skupi domov. A ti si prišla v redu do doma? Sorry, ker te nisem mogla pol poklicat. Sem danes, kot cunja, pa se ti oglašam šele zdej.
Cmokija
Jana

Ma štump, zdej mi boš enkrat ene karte vrgu 🙂

Ja, ja, brez nas ni nič ( punčk )

Tuki je bilo isto kot na fronti. Cesta zablokirana, veselje, hupanje, ej super, boljš ko za novo leto, he, he, heeh..
Žetonček sem spravla, mi bo prav prišel..

Pa bi bla doma in počela kaj…….

Zdaj po brniški triumfijadi, bova pa šle v kratkem tu v ljubljani na eno štok kolo.Ma, sej si jo zasluživa!!

Bo zajček vse razmislu.

Bravo, MIci, zelo modro razmišljaš in v določenih primerih zelo realno. ( se nanaša na tvoj drugi stavek) he, he,heh.
Skratka, zadevo sva skupaj z nogometaši dobro opravili.

No, hvala bogu, samo da si prišla domov in je vse OK. Moja pot do doma je bila očitno bolj uspešna kot tvoja…

Zdaj pa cunjo lepo na obešalnik, dobro voljo na plan, pa veselo v nov dan!!!!

M.

ali lahko z fižolčki , pa s kavo , heheheheh
lep dan, sončka

Pa, saj nam je že vsem jasno, da tisto česar se loti knofek, vedno naredi popolno, premišljeno in natančno. Tu ni strahu in dileme, a ne knofi moj ?

Mici, da si uspešno prišla domov, ja to mi je jasno. Ampak, da te pa sedaj čez dan zvija, pa te ni, to mi je pa le sumljivo.

Lp, Jana

Ej, Jana moja – mene danes vse zvija – fuzbal, bremze, kava, luna, polna miza nepodelanih stvari …. Marija je vsaj toliko pametna, da jih zloži v predal, meni pa kar po mizi ležijo.

Ampak – vsake toliko časa pokukam semle, da se malo razvedrim! Pa je takoj bolje!

Kot je rekel Stump včeraj: opazujem vas…..

Pozdravček,
Mici

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close