Mici , Andrejka IN ZELENA MAMBA !!!
Dobro jutro , draga dekleta !
Včeraj se je izkristaliziral odgovor na vprašanje , s kom bova medve rekorderke šle na kavo , a ne , Mici ?
Torej , Mambica , čestitke – požela si strašen uspeh !
Glej , to ni zafrkancija , ker se je tema sprevrgla v nekaj , kar je resnična sramota , odziv pa je bil rekorden !
Mambi , a ti je zdaj kaj bolj jasno , kot ti je bilo pred mesecem ?
Danes sem mislila pisati na temo , kako lep je današnji dan . Prvi pravi zimski mraz , ki je s slano pobelil naše kraje , da si človek z malo domišlije lahko pričara snežno idilo – saj veste , tisto prvo , tanko plast snega na zmrzli zemlji. Sonce je s svojo medlo svetlobo dovolilo zadnjim jesenskim barvam , da se razžarijo v vsej svoji lepoti, poslušala sem Le canzoni d’amore di Vasco Rossi – čista poezija , in se veselila življenja in jutrišnjega dne .
Pa pridem na forum ! V tem trenutku sem zmožna samo ene misli – je svoboda govora res taka pridobitev ?
To je vprašanje za tiste , ki imajo zveze s filozofi – kaj naj bo človeškemu bitju kakršnakoli oblika svobode , če ne ve kaj z njo početi ?
Morebiti bi bilo modro iti na kak tečaj italijanščine ( ZELO MODRO) , pa slovenskega pravopisa ali pa čisto človeških medosebnih odnosov.
Kakorkoli – mene je čisto minila vsa slaba vest !!!
Vsem PRIJATELJEM in ostalim želim lepše nadaljevanje tega v našem življenju edinstvenega dne !
Andrejka
Draga Andrejka,
kakšna slaba vest neki. Veselje, radost. Sonček, lupčki, pozdravčki.
Jest sem tko naspidirana že danes, da me kar meče tukaj po stolu. Tipom pa ni jasno, kaj je zdaj to.
Ko pa sem brala Marijino temo o fuzbalu, so mi pa solze tekle.
A smo al’ nismo ? Pozab, jest sem tudi.
ENGA VELIKEGA CCCCCCCCCCCMMMMMMMMMMOOOOOOOKAAAAAA !
Kaja
Pepi, za vse napisano iskrena hvala. In jaz tebi en ogromen ogromen objem in cmočka na brke in hvala za vse lepe misli!!
VSEM OSTALIM PA: RAZUMELI SMO SE STOODSTOTNO (vsaj mi!!!), HVALA ZA SPODBUDO IN ……………..
FORUMOVKE GREMO NAPREJ !!!!!!
FORUMOVCI GREMO NAPREJ!!!!!
MARIJA GRE NAPREJ !!!!!!
(NIČ NI TEŽKO ALI PRETEŽKO, KADAR JE RES LEPO!!!!)
Marija
LP Andrejka!
Če mi je kaj bolj jasno kot mi je bilo pred mesecem?
Ne, meni je bilo že takrat vse kristalno jasno, pa čeprav bo to marsikomu zvenelo prepotentno.
Zakaj se tako čudite včerajšnjim črevom? Veliko podobnega se je lahko bralo tudi kdaj prej. Pravzaprav sem prav zadovoljna, celo za tri sem izvedela, s kakšnimi športi se bavijo.
Torej, mnenje, ki sem ga imela o vas pred mesecem, ostaja, če je moje mnenje pravzaprav sploh pomembno.
Uživajte vsi skupaj v tem prelepem zimskem dnevu
seveda samo vaša zelena mamba
Kaja, čebelica, good moooooooooorning to both of you! Oh, kako sem dobro spančkala…………….
Sem šele pred kratkim prišla in do konca prebrala to “katastrofo”.
Nič šokirana, nič presenečena, nič novega ne vidim, razen mogoče pri Primožu.
Me pa čaka še delo od včeraj, pa predvčerajšnje, pa………tako da se bo treba danes drugače obnašat.
Čau.
Vidis mambica, jaz sem se tud o tebi zmotil, ko sem mislil, da se cudis.. Punce pa so danes kjub dobri volji fejst naspicene, pa spet sefa izzivajo, ceprav je v prvem stavku prepovedel vse komentarje…Saj je vse res kar pisejo, sam naslov teme ni ta prav!
tud tebi lupcka
Pepi
Forum je zaprt za komentiranje.