Mi reče en štident v Mercatorju, da je prezakomplicirano
Želela sem plačati 1.70 € (vse sem lepo pripravila in preštela) z gotovino, ostalo pa s kartico, znesek je bil 3,98 €.
Študent mi je rekel, da je prezakomplicirano. Za mano ni bilo gneče.
Sama vem, da ni zakomplicirano, ampak ok, naj bo njemu prezakomplicirano. Samo vtipkaš noter znesek gotovine in ostalo poračunaš s kartico.
Njemu je pa rezakomplicirano, ker dobi dvojno plačano za razliko od rednih delavcev.
avtorca, škoda , da se nismo najdl ob istem cajtu na istem mestu…jst bi te častila z tem izdelkom, ki si ga želela pošteno plačat.
tole me prav presune.
ljudje imejte malo občutka za take zadeve.
nej vas ne žene samo vaš – ego -. ne pa secirat in se trapastga naredit – pa zakaj ,pa to pa tisto. včas šteje, da se hitro obrneš in si samo človek.
ne vemo kdaj bomo mi preštevali kovančke …
Anonimno 9647, 06.08.2025 ob 04:06
-
Draga moja. Ne vem, če je res tako. Jaz videvam bolj avtomatiko, kjer te blagajničarka vpraša ali gotovina ali kartica in po moji odločitvi bolj malo se odtipkava cifre. Tako, da ne vem, če res tako enostavno pri plačilu enega računa z dvema različnima vrstmi plačila.
Draga moja, prodajalce danes poberem s ceste in jih zaposlim. Ja, res ni pretežko. Ampak tisti s ceste so pač lenuhi.
Res, tečni ste u PM. Pa od kje vam tako veselje na teh forumih, da se vedno vpiknete v neko stvar, ki je avtor ne sprašuje, ampak jo pa po vašem dela narobe. Dejstvo je, da ne vemo, al je baba picajzlasta, pa se je hotla losat vseh kovančkov za en cent iz avta, al je žleht, pa je hotla prodajalce drkat, al res nima … mogoče ma bolanga otroka, pa je bla neka večja terapija za plačat, in je blo treba dejansko kombinirano plačat, ker včasih pač ne gre. Ne vemo! In ko ne vemo, ne pametujmo.
Glede študenta pa ja, mladina rojena tam nekje cca po 2004 je katastrofa. Iskreno povejo da se jim ne da, in da bodo na šihtu svirali kurcu, pa še smejijo se ti v glavo, ker vejo da lahko, ker jim nč ne morš. Nekako se kvalitetno zavedajo svoje moči, jo konstantno uporabljajo, hkrati so pa brutalno jebiveterski. Nobenga straha, nobene jeze, kot da so skos na travi. In razumem avtorico, da jo je ta študent razjezil.
Lp
Forum je zaprt za komentiranje.