Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mi plešemo, cijeli dan i noč, mi plešemo

Mi plešemo, cijeli dan i noč, mi plešemo

Hura, še eden ciljev naše vlade je dosežen.

Naslovili so problem, vključili vse deležnike, pripravili časovnico in protokol in tu je rezultat:

https://www.dnevnik.si/novice/slovenija/primerjava-plac-hrvaska-v-skokih-dohiteva-slovenijo-2752647/

Na Hrvaškem je neto plača 680 €. Balkanska plača, cene pa evropske. Da ne bi mislili, da je Hrvatom kaj boljše kot nam.

Odgovor na objavo uporabnika
Nestlé kriminalci, 02.09.2025 ob 14:49

Na Hrvaškem je neto plača 680 €. Balkanska plača, cene pa evropske. Da ne bi mislili, da je Hrvatom kaj boljše kot nam.

Ti imaš pa težave s funkcionalno pismenostjo, mar ne?

Oboji smo v k***.  Povprečna plača pri obojih kaže na najbolje plačano na delo v JS.  Žalostno.

Drugače pa – revščine je na Hrvaškem še vedno veliko več kot pri nas.  Razen s turizmom na obali si ljudje ne morejo pomagati z ničemer, da bi preživeli.  Območja, kjer je standard pod nivojem, je tam veliko več kot pri nas.  Pojdite malo na Hrvaško in boste videli, da ljudje na podeželju (tudi na obali) vozijo avtomobile kot jih vozijo naši cigani.  25 let stare avte.

Nabijajo nove in nove davke, da nekateri veselo plešejo.

ma dobro ne povezujte nekaj čudovitega kot je ples z nečim tako podlim kot je politika..

Nič hudega nam ni.  Razen seveda janšistom, ti so na obratih.

Hudo bo naslednje leto, ko bodo spet dobili po nosu….  😀  hehehe

Sestra dela na bencinski na hrvaškem (Luk Oil) in dobi 1270€ ven. Oddaljenost 7km. Bolje je plačano, kot da bi šla delat k nam na Petrol oddaljen 16.5km. V določenih panogah je Hrvaška že na istem, glede elektrikarjev pa že par sto evrov pred nami.

Lp

Pa ples ti je za zdravlje.

Vse manj jih veselo pleše

S tem plesanjem  ste že zdavnaj presegli mejo dolgčasa,  zdaj ste že odvratni z vedno enim in istim, ko pokvarjena plošča….

Največji problem slovenije je da motene ljudi puščamo na prostosti in jih še preživljamo. Namesto da bi jih zaprli tja kamor spadajo.

Veselo jih pleše samo še 13%

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close