Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice mi lahko pomagate rešiti dilemo hotel jadran ali hotel Kamik na Krku?

mi lahko pomagate rešiti dilemo hotel jadran ali hotel Kamik na Krku?

Živjo

Spodaj se, brala mnenja o hotelu Jadran v Njivicah na Krku. Zgleda Ok, samo hrana ne. V redu. Jaz grem prvič na Krk. Nimam pojma kam grem.
Odločamo se med hotelom Jadran in hotelom Kamik.
V agenciji pravijo, da sta oba kot vredu.
Kamik nima klime, ima pa balkone. Jadran Ima klimo, nima balkonov.
Kkašna je hrana v Kamiku ne vem.
Kakšna je plaža kje, ne vem.
KLje so bolj prijazni, ne vem.

Vem pa, da sigurno na tem forumu kdo to ve, ker je takšna populacija.
Dejte mi rešit dilemo:)

Od zunaj je Jadran definitivno lepši. Tudi v katalogu je slikana soba s pisanimi stenami…, zgleda kar nobel.

Kamik je bolj preprost. Hrana pa je kar v redu. Zajtrk je itak samopostrežni, večerje pa za moj apetit malo premajhne. Sem pa zelo izbirčna, a nisem bila lačna. Tudi osebje je bilo prijazno.

Tudi večerja je v Kamiku 1 samopostrežna, v Kamiku 2 pa strežena.

Kot se spomnim, je hotel Jadran ob glavni promenadi v Njivicah, kjer je precej kafičev, zato jaz v ta hotel ne bi šla. Sama sem bila v Kamik-u in mi je bilo kar uredu. Hrana dobra, sobe sicer preproste, ampak čiste, plaža v bližini skalnata in prodnata,vendar sem si jaz raje poiskala svoj zalivček malo naprej od kampa…
Lp,
Lariska

Bila pred par leti v Kamiku 2.
Sobe nič posebnega, še kar velike,balkon precej velik, klime ni bilo. Čiščenje bolj šlampasto,ene 2x sploh niso pospravili sobe. Hrana je bila takrat zajtrk samoposrežen (je hitro zmanjkalo,če si prišel bolj na koncu,ni bilo več kaj izbrati,razen marmelade), večerje strežene, pa zeloo skromne, bolj otroške porcije.

V soboto smo prišli iz Krka kjer smo bili v hotelu Beli Kamik. Bili smo zelo zadovoljni. Sobi sta bili ogromni. Ne da bi zahtevali smo dobili družinsko sobo in z balkona celo pogled na morje (SZ stran). Rezervirali smo sobo brez pogleda na morje – zaradi popoldanskega sonca oz. vročine. Sobe so čiste. Sobarice so postelji,kjer sta spala otroka prav lepo uredili. Kaj je za koga preprosto, je pa vprašanje. Ne rečem pa, da ne bi lahko kakšno cev zaprli v knauf in bi bila potem manj vidna, ampak to ni vplivalo na naše počutje.
Hrana OK – zjutraj smo pogrešali edeno sadje ter čokolešnik. Zvečer je bilo cca 16 različnih jedi + solate + sladice. Mi smo od večerje odhajali okoli pol devete ure in je bilo hrane še več kot dovolj (večerja je od 19-21 ure). Tako, da mislim, da se je tudi tisti, ki je prišel ob devetih,lahko najedel vsega. Tako zjutraj, kot zvečer so hrano sproti donašali. Obroki so samopostrežni.

Skratka brez pripomb. In verjetno se bomo še kdaj vrnili v ta hotel.

Hotela Jadran pa ne poznam (od znotraj).

Tako, kot je napisala Baybaybay izberi Beli Kamik I, ker so sobe večje in lepše. samo sobe s pogledom na morje imajo popoldne sonce in zna bit vroče. Hrana je za zajtrk in večerjo samopostrežna. Obala super za otroke, razen kaj hitro je preveč ljudi na plaži. Ti priporočam gostilno na obali- fenomenalni ambient in čudovita hrana.Mismo bili letos že dvakrat.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close