Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice MI BI RADI NA DOPUST!

MI BI RADI NA DOPUST!

imeli smo rezerviran apartma na crvenem vrhu-HAAAAAALO a je to kaksn plac za dopust? Hvalabogu smo sli pogledat in odpovedali! Sedaj isce nasa mala familija z 9 mesecnim otrokom apartma nekje na Krku, Pagu, Cresu, Rabu, ki bi bil v mejah med 30-38 EU, blizu vode, pa se senco bi radi! Lahko kdo pomaga?

Na Rabu vam priporočam te kraje: Banjol (bolj pri centru Raba že), Rab in Palit (kopate se lahko na “hotelskih” plažah, kjer je veliko sence) in naprej še Suho punto, vendar za male otroke ni nevem kaj; Kampor sence nima, pravtako Lopar (če se prav spomnim; sem bila tam že nekaj časa nazaj). Morda bi bilo najbolje biti prav v Rabu (centru) ali Palitu (morda samo opozorilo – preverite kako daleč je od centra Raba, saj je Palit precej velik)…

Za kakšne apartmaje pa tukaj poglejte:

Morda bi tile prišli v poštev (pri nekaterih je cena po dogovoru):

Zadnja sprememba (13-06-05 22:13)

Lopar ima “Rajsko plažo” in to je zelo primerno za otroke!Je peščena plaža in tudi sence ima
kar nekaj!Je pa oddaljena od centra Raba in se je treba vozit z avtom!druga možnost pa je “Druga padova “in “Tretja padova “ki sta tudi peščene plaže in blizu je še hotel!
Je pa še veliko drugih plažic za katere pa lahk vprašaš lokalne ljudi!

zakaj na hrvaško , za ta denar ne boste dobili apartamaja. toliko so čez poletje privatne sobe /za enega / nad , celo brez zajtrka , pa šeeseli ste če lahko dobite sobo za ta denar. zakaj vsi rinete na predrago hrvaško in nihče noče recimo v dolenjske toplice , kjer pri tomljetovih cela družina lahko najame apratma za ta denar , / če velja tudi za aprtamaja plačilo po osebi /

travel.over.net vam pri iskanju komercialnih stvari ne more pomagati !

pravila hrvaškega turizma :

– oderi gosta maksimalno.
– betoniraj vso obalo.
– disko bari na svaki plaži !
– masovni turizem
– nacinalizem da gre kar na kozlanje

TURISTIČNA DOMAČIJA
MIMI IN JOŽE TOMLJE
Zdraviliški trg 24
8350 Dolenjske Toplice

info:
Tel. in Fax: 07 306 50 23
GSM: 031 643 345

Cenik storitev od 1.1.2005 dalje:
bivanje manj kot 3 dni
Storitev/osebo SIT EUR SIT EUR

Nočitev: 3000 13,00 3,500 15,00
Zajtrk: 700 3,00 700 3,00
Nočitev/zajtrk: 3200 15,00 4200 17,50
Apartma: 3200 12,50 3700 15,50

Kapaciteta:
◊ Eno, dvo in triposteljne sobe s kopalnicami in apartmaji.
◊ Vse sobe imajo kopalnico.
◊ Kategorija: **

Predstavitev:
Turistična domačija leži v neposredni bližini novo zgrajenega najmodernejšega kopališča BALNEA. To je nad bazeni, v miru. Nad domačijo šumi zeleni gozd. Do hiše je speljana samostojna asfaltirana pot.

Sobe so rzporejene v treh etažah stanovanjske hiše. Vsaki sobi pripada svoja kopalnica. Nekatere sobe so opremljene s kuhinjsko hišo tako, da je v njih možno kuhanje. Domačija ima delno pokrito lastno parkirišče. Pred hišo stoji brunarica v kateri vam bojo TOMLJETOVI lahko postregli z zajtrkom. Na vrtu je enkraten ambient za popoldanski piknik, kjer je tudi roštil. Domačija ima že 25 letno tradicijo.

Popusti za otroke:
◊ Do 2 leti prezplačno.
◊ Od 2 do 7 let 30%.
◊ Od 7 do 10 let pa je 20% popusta.

Z našo hišno kartico imajo gostje popuste:
◊ 20% na cene vstopnic za notranje in zunanje bazene
◊ 10% za menu kosila v gostilni Rog
◊ 10% za določene zdravstvene storitve
◊ Igranje tenisa od ponedeljka do petka od 14h dalje po cenah za otroke, sobota, nedelja in prazniki po veljavnih cenah za hotelske goste…

Prvič bi radi šli na Rab. Po vašem pripovedovanju, da je za otroke(imava15 mesecev staro hčerko) lepa plaža, ogromno sence, me zanima če mi lahko posreduje še kaj podatkov iz osebnih iskušenj.
Na internetu sem našel nekaj apartmajev v kraju Lopar, kjer so dali podatke, da je oddaljenost od plaže od 150m-400m. po atlasu sem razvidel, da je do znane plaže San marino vsaj 1500m. sedaj pa ne vem ,ali je kraj Lopar tako razvlečen in je blizu te znane plaže, ali imajo tudi v tem kraju kakšno primerno plažo za otroke? Hčerka že zaradi pomanjkanja pigmenta ne sme biti dolgo na soncu, kakor tudi normalno pri teh letih odsvetujejo vsem otrokom…
Se je možno kje sprehajat s tako majhnim otrokom, ki še prav nerodno stopica?
So ceste primerne za kolesarjenje, ali pa so tako ozke, da se še avtomobili komaj srečajo?
Jaz se lahko prilagodim na kakršnokoli okolico, ne bi pa rad oteževal dopusta hčerki, ki že tako ne mara pretirano se voziti v avtu.
Za prijazne in koristne informacije se vam lepo zahvaljujem!
P.S.
Če poznate kakšen bolj primermen kraj, pa svetujte…

Supetarska draga na Rabu. Blizu oz. skupaj z želežničarskim domom. Dobri apartmaji in blizu vode – mivka. Senca. Miniaturno in vsaj takrat zelo sproščeno – govorim pa za 15 let nazaj, tako da so telefonske brezveze.

Da ne bo zopet kdo rekel da sem kot Lordy.

Neveden, San Marino je v Loparju; razdalje, ki ste jih našli, bodo kar držale.

Morda bi vam bil všeč Kampor , vendar sence ni kaj preveč in bi s sabo morali imeti senčnik; je pa tudi daleč od centra, kaj preveč se ne dogaja. V redu so apartmaji blizu hotela Padova, saj je plaža pri kampu zelo ok za otroke, pa senco ima. Hkrati ste pa zelo blizu centra (prijeten 10min sprehod).

Ceste na Rabu niso tako ozke in se dva avtomobila lahko komot peljeta, za kolesarje pa ni kakšne posebne steze in se mi zdi, da zna biti kdaj kar nevarno, ker nekateri norijo kot bi bili sami na cesti.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close