Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice METLIKA – kam na kosilo?

METLIKA – kam na kosilo?

Lep dan vsem,
če je kdo s tistega konca, bi mi predlagal kako restavracijo, picerijo … da je dobro za pojesti in prijetno, prijazno osebje? Mogoče še otroška igrala, da so “v paketu”.
Hvala vsem za ideje in predloge,
lp A.

Kapušin v Krasincu (cca 5km iz Metlike proti Gribljam). Priporočeno od Metličana. 🙂

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

TOP, hvala za predlog, grem malo poguglat 🙂

, mogoce kak komentar glede te gostilne/picerije?

Dobra picerija in dober žar. Kot gostišče pa je Kapušin vseeno razred višje.

Hvala, oklevam(o) med tema dvema:)

Pild – dobra picerija ipd., Kapušin zelo dobra gostilna. Hotel v Metliki tudi ok za jest. Lp

Hvala za prijaznost in pisanje.

Hotel je zelo v redu verjetno boljša zadeva tud od Kapušina. Ampak pri obojem ne boste falili. So kar v redu. Potem imaš Budački in picerija Pri Pildu. Solidno oboje. Nekdaj je bil daleč najboljši Veselič iz Podzemlja. Govorim iz ogromno izkušenj tam so imali perfektno hrano vse domače. Sedaj ne vem trenutno,če to še drži.

…je štala od štale! zanikrna postrežba, slaba hrana za ceno, ki ni zanemarljiva. In ja Kapušin je od Metlike oddaljen malce čez 10 km. Žal Metlika nima več oštarije, ki bi bila vredna priporočila.
Veselič v Podzemlju je samo kupček soli na krožniku!
Müller v Črnomlju, je kupček vegete.
Prva najbližja, ki je po moji oceni dobra je Samarin v Črnomlju (cca 20km), duga pa Balkovac (cca 25 km od Metlike) v Malem Nerajcu.
Tam doli sem rojen, tam imam prijatelje, tam obvladam sceno!

…je štala od štale! zanikrna postrežba, slaba hrana za ceno, ki ni zanemarljiva. In ja Kapušin je od Metlike oddaljen malce čez 10 km. Žal Metlika nima več oštarije, ki bi bila vredna priporočila.
Prva najbližja, ki je po moji oceni dobra je Samarin v Črnomlju (cca 20km), duga pa Balkovac (cca 25 km od Metlike) v Malem Nerajcu.
[/quote]

Če je Samarin al pa Balkovec dobra gostilna za tebe pol si res en “kmet” ki nima pojma kaj je okusna hrana, da ne govorimo o tem kdo jo pripravlja.. Očitno te ni bilo tam jest že dugo cajta. 😉
Če si nekdo želi dobro jest naj gre h Kapušinu. Kar se tiče pizz pa zmaga pizzerija Strgar v Črnomlju, ter v Vinici gostilna in pizzerija pri Pavliču.

[/quote]

Če je Samarin al pa Balkovec dobra gostilna za tebe pol si res en “kmet” ki nima pojma kaj je okusna hrana, da ne govorimo o tem kdo jo pripravlja.. Očitno te ni bilo tam jest že dugo cajta. 😉
Če si nekdo želi dobro jest naj gre h Kapušinu. Kar se tiče pizz pa zmaga pizzerija Strgar v Črnomlju, ter v Vinici gostilna in pizzerija pri Pavliču.
[/quote]

Balkovec je ena najslabših gostiln. Pa tudi izgleda navzven vse bolj ciganska s tistimi prizidki vsepovsod. Je Andrej dost se zameril naokrog.

[/quote]

[/quote]
Kapušin je štala od štale, od kar je stari začel leteti z avijonom in se nehal brigati za birtijo!
Pa se ti lahko raztgaš, če ti paše!! Strgar na Vinici, ni niti blizu slabim lnjubljanskim pizzerijam. Še v Žužemberku dobiš boljše!
Ne bodi v skrbeh, obvladam belokranjsko kulinariko in birtije!

[/quote]

Balkovec je ena najslabših gostiln. Pa tudi izgleda navzven vse bolj ciganska s tistimi prizidki vsepovsod. Je Andrej dost se zameril naokrog.
[/quote]
Koliko se je zameril Andrej vem in tudi vem zakaj. Janca pa še vedno “obrne” dobro!
P.s. Andrej ni nikoli delal v kuhinji in pri ražnju!

[/quote]
Koliko se je zameril Andrej vem in tudi vem zakaj. Janca pa še vedno “obrne” dobro!
P.s. Andrej ni nikoli delal v kuhinji in pri ražnju!
[/quote]

Kaj pa stara fadebarka, je še živa?

Še vedno se kregamo o količini in kvaliteti. Meni je pač pomembnejša kvaliteta.
Kot domorodec tam “down under” obvladam tisto sceno.

In, je fadebarka Še živa?

Skušaj se brigati za svolo državo!
Tudi ta imate nekaj dobrih oštarij in še več pajzlnov!

Skušaj se brigati za svolo državo!
Tudi ta imate nekaj dobrih oštarij in še več pajzlnov!
[/quote]

Vprašam eno, odgovoriš tretje. Sem te imela za pametnejšega.

nekaj za pod zob boš dobila, res dobre hrane, ki se ne utaplja v olju, soli, vegeti pa v BK ne pričakuj. In tisti/a ki tako hvali pice in ne vem kaj še vse, v črnomlju, nosu dlje od BK ni pomolil. Za ene je že šoping v NM kot da grejo v drugo državo,

Ja, najbrž bo držalo, sploh odkar je Qlandia v Nm.

…tam doli ni za dobiti?
V celi Beli krajini? Halllloooo!

Tega se dobi na izvoz. Najslapše pečen je še vedno boljši od najboljšega odojka kje v ljubljani. Odojki in jajnčki se nabavijo v kakih kmečkih turizmih ali pa celo pri pečenjarih ,ki nimajo gostilno. Tisto o slabi hrani v birtijah velja enako povsod za celo slovenijo in eni nabijajo take,kot bi jedli vsak dan v najelitnejših restavracijah a nimajo pojma.

Vam naknadno sporočim, za kaj smo se odločili 😉
Še enkrat hvala vsem in lep dan!

Ne seri to so gostilne za pijance

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close