Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Metanje hrane v kanto SPAR

Metanje hrane v kanto SPAR

Ali kdo ve, kam bi se poslalo pritožbo čez Spar, da vsak dan meče v koš na tone sveže hrane, ter odpušča delavce, če jejo hrano, ki je namenjena za odpis?

Lp.

Papež ma to čez. Njemu reč.

Če je hrana za odpis, je verjetno z razlogom, ker je verjetno pokvarjena oziroma rizična za kaj stakniti. In če delavci to hrano jedo, lahko Špar plača kazen oziroma nasrka, ker ni poskrbel, da delavci te hrane ne bi jedli. Tako se meni zdi logično, če se postavim v pozicijo “Špara”.
Tvoja prijava bi bila po moje bolj jalova zaradi tega. Lahko pa poskusiš s kakšno inšpekcijo.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

V primeru, da se kateri zastrupi seveda.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

NaN: grow up!

Marko: Gre za hrano, ki je pečena taisti dan (kruh, pecivo, torte, pohanje,…). Boli me, ko vidim kko se razmetava s hrano, ko ljudje nimajo za jest. K bi vsaj v ZOO nesli, neeeee. V kanto! Tu sta Tuš in Mercator bolj humana.. Ne vem, mene boli.

Se bojim, da bomo čez par let vsi iskali tovrstno hrano.

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Forum je fasal še eno altruistično nuno 🙂

Higenskim predpisom mora biti zadoščeno. Kako bi pa zgledalo, da bi se vsak dan horda delavcev zapodila med hrano oz. s tem bi spodbudili, da bi se proizvajalo še več “odmeta”, ker bi si vsak lastil delodajalčevo hrano.
Škoda, da ne pokukajo še malo v vrtce in šole, ker tam pa kuharice na veliko odnašajo domov enormne količine kvalitetne, užitne, neoporečne hrane in nasitijo celo rodno vas:).

Žalostno je, da se to že dogaja.. Zakaj ne nesejo na RK? Peesda, hrana je HRANA! A tud toliko spoštovanja nimajo do nje?!

Žalostno je, da se to že dogaja.. Zakaj ne nesejo na RK? Peesda, hrana je HRANA! A tud toliko spoštovanja nimajo do nje?![/quote]

Ne štekaš, a ne.

Ne vem, ali ste tu gor gluhi al’ samo neumni. Gre za SVEŽO hrano. In ja, ne mislim, da bi jo morali talat zastonj komurkoli, ampak naj jo dajo vsaj tistim, ki res nimajo.

NaN: nisem nobena f***ing nuna, samo na k**** mi gre nespoštovanje hrane! Če maš ti polno rit vsega, ostali nimajo.

Mi je že žal, da sem objavla tu gor.. Neke pozitive tu ni za najt, bontona pa tud ne. Bom že našla ustrezno institucijo.

Žalostno je, da se to že dogaja.. Zakaj ne nesejo na RK? Peesda, hrana je HRANA! A tud toliko spoštovanja nimajo do nje?![/quote]

Se popolnoma strinjam. Hebeš ti higienske minumume pri kmalu pol miljona lačnih.

Ej, dej pazi na jezik. Papež ne mara grdih besed. Za pokoro boš morala na kolena.

Potem bi moralo vodstvo razmisliti, zakaj imajo toliko odmeta vsak dan. Ali pa na nek način organizirati deljenje hrane (brezplačno ali z minimalnim prispevkom), ki je še primerna za uživanje. Skoraj ne morem verjeti, da bi se v teh časih tudi v restevracijah preseravali in vsakodnevno metali kvalitetno, svežo hrano?

Tu ne govorimo o ne vem kako oporečni hrani. Gre za užitno hrano, ki se dnevno odlaga v smeti. Se strinjam, da je to neodgovorno dejanje pri množici lačnih ljudi.

Delaš v Spar restavraciji? Vidiš to dogajanje? Ali spet…rekla, kazala. Obvesti mediji.

Po tem tvojem pisanju lahko sklepam, da je bolje metati proč, kot da to nekdo poje???? Lep vzgled.

Po tem tvojem pisanju lahko sklepam, da je bolje metati proč, kot da to nekdo poje???? Lep vzgled.[/quote]

Postavljam ti enako vprašanje kot sebi….Delaš v Spar restavraciji? Vidiš to dogajanje? Ali spet…rekla, kazala. Obvesti mediji.

Tko vidiš, da je družba v krizi. Ko se začnejo tepst okol hrane :/

Dej NaN, sprehodi se malo. Pa mene osebno pusti na miru, če ti je dolgčas, se sproščaj na komur hočeš. Če ti tema ne odgovarja, jo pač ne beri…

Ne zdej revnih mešat v svoje probleme in odpirat brezveznih tem na forumu pa te ne bom nadlegoval.

Po tem tvojem pisanju lahko sklepam, da je bolje metati proč, kot da to nekdo poje???? Lep vzgled.[/quote]

Postavljam ti enako vprašanje kot sebi….Delaš v Spar restavraciji? Vidiš to dogajanje? Ali spet…rekla, kazala. Obvesti mediji.[/quote]

Ja, govorim iz prve roke. In ja, bom obvestila medije.

Sori, če je tebi to brezvezna tema… verjetno je lepše razpravljat o tem, zakaj ma nekdo prekratkega?!!? Plitko res.

Prekratkega za kaj? Za tepst se z nevidnimi fotri?

Gre bolj za zdravo pamet se mi zdi.

Postavljam ti enako vprašanje kot sebi….Delaš v Spar restavraciji? Vidiš to dogajanje? Ali spet…rekla, kazala. Obvesti mediji.[/quote]

Ja, govorim iz prve roke. In ja, bom obvestila medije.[/quote]

Tako se dela! To je edini način da obvestiš javnost.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close