Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Metal stil in moda

Metal stil in moda

Ali jo še katera fura? Jaz sem zmeraj bolj zasvojena s tem stilom in modo. Zanima me samo toliko, da malo izmenjava mnenja o tem stilu in koliko daleč greste z modo metala.

Odgovor na objavo uporabnika
5rra, 26.09.2021 ob 21:42

Ali jo še katera fura? Jaz sem zmeraj bolj zasvojena s tem stilom in modo. Zanima me samo toliko, da malo izmenjava mnenja o tem stilu in koliko daleč greste z modo metala.

Jst, občasno, ampak takrat pa na hard.

Z izjemo, da smo se malo “gothic”(korzet, petke, štumfi, minič) s kolegicam upedenale za festival, tega styla ne nosim na dnevni bazi, niti pod razno! Sploh pr ženskah zabrite frizure in kkšne special barve las so mi out… ??

CrazY FroG ?, 27.09.2021 ob 08:12

Z izjemo, da smo se malo “gothic”(korzet, petke, štumfi, minič) s kolegicam upedenale za festival, tega styla ne nosim na dnevni bazi, niti pod razno! Sploh pr ženskah zabrite frizure in kkšne special barve las so mi out… ??

In kaj imajo korzeti, pete, štumfi in mini kikla veze z metalom??????????

ohjej jejj, 27.09.2021 ob 14:06

In kaj imajo korzeti, pete, štumfi in mini kikla veze z metalom??????????

Hahahahahahahahaha ??

Naravno, da se tko tudi nosi po koncertih in men je to full fukiš. Poglej si naše prašičke Hellcats, točn tko furajo imidž. Vse gotik vokalistke pogosto furajo korzet. Hallo??? Še kakšen dobr tatto in piercing na pravem mestu pa te pojem celo.

,https://www.pinterest.com/pin/347129083756176111/

Glej te mačke, arrrrr.

Helldog, 27.09.2021 ob 15:32

,https://www.pinterest.com/pin/347129083756176111/

Glej te mačke, arrrrr.

Ja no nekaj v tem stilu. Mogoče še zabrita frizura, iztopajoče barve las, kontrastne barve make upa, izrazito namazane učke v stilu cat eye, vijoličasta šminka na ustnicah, kilo srebrnega nakita, črni dolgi nohti, še par fejk tatujev, črne mrežaste žabe, pozimi še ene navadne črne spodaj, usnjena kikla ali hlače nekje do sredine stegen in črne martenske ali gležnatje z visoko peto. No ja, parkrat na leto se s kolegicami tako upidenamo.

Nastia, 27.09.2021 ob 19:57

Ja no nekaj v tem stilu. Mogoče še zabrita frizura, iztopajoče barve las, kontrastne barve make upa, izrazito namazane učke v stilu cat eye, vijoličasta šminka na ustnicah, kilo srebrnega nakita, črni dolgi nohti, še par fejk tatujev, črne mrežaste žabe, pozimi še ene navadne črne spodaj, usnjena kikla ali hlače nekje do sredine stegen in črne martenske ali gležnatje z visoko peto. No ja, parkrat na leto se s kolegicami tako upidenamo.

U mater morate hudo dobro izgledat.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close