METAJNA-PAG
sto ljudi sto čudi!!!!
Če poznate Pag – je tam zelo zelo malo sence. Razen v Šimunih čisto na drugem koncu otoka.v Metajni pa je čisto brez sence. – če vas to ne moti!!!
Apartma je lahko – prva vrsta od morja – samo oni največkrat pozabijo povedati, da je morje 200 m pod tabo . Torej peš do lepih plaž, kar nekaj
za sprehodit.Mene tam ne bo. No Šimuni so zakon. Metajna pa za nas BED.
Čao
Pa dobro izbiro.
To pa ne bo čisto držalo. Res je malo sence, ampak ta ni samo v Šimunih. Je tudi v velikem delu Straška, takšna kot je tam, je niti v Šimunih ni. Potem je še kje v severno od Novalje, tudi v Strari Novalji se najde. Tud na južnih delih Paga se najde.
V Metajni je sigurno ni. Tudi meni tisti del ni všeč, preveč betona. Je pa res, da me ni zanimalo, da najdem tam kakšno plažico, če sploh je.
Kar veliko neresnic je navedenih v teh odgovorih.Mi že več let hodimo v Metajno, ker je naravnost idealen prostor za družine z majhnimi otroki. Plaže so takorekoč zraven nastanitve.Razen plaže Ručica, ki je nekoliko oddaljena od nastanitev.Edino kar me moti je, da res ni sence, vendar jo tisti iznajdljivi tudi najdejo.Pa še nekaj, kadar piha burja, pa zna biti neprijetno.Za tiste, ki si želijo veliko zabave, veliko dogajanja,pa Metajna res ne bo verjetno najprimernejši kraj dopustovanja.
Precej je odvisno, kakšne vrste dopustniki ste; evo, jaz sem taka, da me v Šimune ne spraviš niti, če mi plačaš! Smo bili lani v Mandrah, pa en dan v Šimunih – tam je kraj za jaro gospodo, kar se mene tiče. Pa mi denar ni problem, ampak vzdušje mi je bilo grozno. Pa pes na vrvici 300 m od plaže, pa so dvigovali nos … No, do Metajne na žalost nismo uspeli, smo bili na drugi strani zaliva in smo našli krasno plažico čisto na samem. Nam je to odgovarjalo, kaj pa odgovarja tebi, pa itak veš samo ti. V lgavnem, mi gremo letos še enkrat dol, pa nismo ravno dopustniki, ki se vračajo.
Mi smo na Metajni preživeli en teden prav lepega dopusta.
Apartma smo imeli 5 metrov od peščene plaže. Plaža je res ozka, a za male otroke zelo primerna.
Metajna je super kraj, če iščeš miren dopust. V Metjani boš našla dve trgovini in pekarno, kak lokalček, drugega pa ne. Za vse ostalo se je treba vsesti v avto.
Za Metajno, na drugi strani hribčka, pa se skriva čudovita plaža iz čisto drobnih malih kamenčkov – zame raj na zemlji. Od Metajne 10-15 minut sprehoda čez mali kuceljček.
Lego apartmaja pa preveri tukajle:
Forum je zaprt za komentiranje.