Najdi forum

Pozdravljeni,

prijavil sem se z messengerjem na šolskem računalniku. Sedaj so moji podatki in kontakti not. Ko se prižge računalnik se avtomatično prijavi z mojimi podatki.

KJE SE TO IZKLOPI???

hvala

Aja, prijavil sem se ko je bila Radix kartica odklenjena. Potem so jo pa zaklenili, zdaj pa grem zastonj “sign out”. Vedno ko vklopim računalnik, se poveže in se prijavi z mojim imenom.

Se da kaj storiti?

Pa tudi “sign out” ne pomaga, saj ostane poleg “sign in” gumb, ki ga klikneš in si spet povezan z mojimi podatki. (to sem storil ko nisem zagnal znova računalnika (radix))

lp

Tako bi še vprašal…KAKO SE UNINSTALIRA MESSENGER??

HVALA

Pojdi na Control panel in izberi Add/remove programs. Tam ga lahko izbrišeš.

Saj…sem iskal pa ga ni tam.
Tam je samo MSN Messenger.
Ta na šoli je pa Windows Messenger…tega pa ne morem tam uninstalirati.

lp

Mah, ti lepo reci prfoksu, ki skrbi za mrežo, naj ti ga odstrani – našel ga boš med aplikacijami Windowsov in ne med nameščenimi programi. Sploh pa: kaj se sekiraš, ko nisi v šoli, si itak prijavljen z domačega rač.

Windowsi XP – lahko greš tudi po tej poti, ki pa je malo daljša:
– start
– nadzorna plošča
– dodaj/odstrani programe
– nato idi na “dodaj/odstrani komponente progama Windows”
– tukaj poišči Windows Messenger in v kvadratku zraven odstrani kljukico.
Opozoriti te moram, da se potem ob zagonu računalnika ne bo pojavljal oz. samodejno zagnal Windows Messenger! Sedaj boš moral klikniti na ikono “Windows Messener, če je kje shranjena na računalniku npr. v meniju “start” in se ti bo potem messenger zagnal, če pa na računalniku npr. v meniju “start” nimaš ikone za Windows Messenger si jo pa pošlji v meni “start”, drugače boš pa potem vedno moral iti po tej isti poti in ko boš hotel uporabljati Windows Messenger kljukico spet dodati oz. messenger spet obkljukati! To je le ena od možnih poti.
Lp:)

Pozabljaš, da je omenjal Radix kartico. Karkoli bo čaral, se bo po resetu povrnilo v prejšnje stanje. Rešitev je prfoks.

Klikni v messengerju personal settings,odprlo se ti bo večje okno,klikni na
general in pobriši kljukice,ki omogočajo avtomatsko prijavo.Tako se izbriše tudi tvoje geslo in se prijaviš kadar sam želiš,tudi ikonica ti izgine.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close