Najdi forum

Messenger 8.5 ne dela

A je možno, da starega messengerja 8.5 ni več možno uporabljati, zjutraj se mi namreč ni povezal, temveč stalno ponuja download nove verzije – le-ta pa meni nikoli ni delala. Takoj ko se vpoztavi povezava, se ugasne in javi napako na datoteki wlcomm.exe.

boš napisala točno napako, pa bodo odgovori boljši – če je premalo podatkov o opisu
napake – je to bolj odkrivanje tople vode 🙂

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Kot sem že zapisala MSN messenger ver. 8.5 od današnjega dne ne deluje več,ampak predlaga namestitev nove verzije Live Messengerja. Po namestitvi nove verzije se le-ta sicer paravilno poveže in deluje kakih 10 – 20 sek., včasih še manj. Nato pa se izpiše:

Windows Live Communication Plarform has eoncoutered a problem and needs to close.

Error signature: AppName: wlcomm.exe…

To je vse. skratka, nove verzije ne morem uporabljati. Tudi drugi userji v tujini se soočajo z istim problemom, a žal na tujih forumih ne najdem prave rešitve kljub različnim predlogom.

Bo pri vas kaj več sreče? Verjamem, da se bo isto primerilo še marsikomu, ki je doslej uporabljal stare verzije messengerja.

jaz imam isti problem. moral sem namestiti najnovejši msn, sedaj pa me po par sekudnah od prijave dol vrže. sem tudi opazil nekaj neverjetnega: imam 3 naslove, pri čemer me dol vrže samo in vedno pri enem od teh. pri ostalih dveh pa ne uspe niti povezati. ne morem verjeti!!!! skratka msnja ne morem več rabiti od danes.

prosim pomagajte!!!!

hvala!

Hip, hip, strašni trik! Ga ni junaka, ki bi rešil nastali problem???

O, pa je. Na Partisu vas že čaka rešitev, po zaslugi Zvoneta seveda.

Pa kaj je no … Napiši pod katerim naslovom je ta rešitev napisana .. nepa da samo nekej pišeš ..

Če si na Partisu(seveda moraš bit prijavljen)v iskalno vrstico vpiši MSN 8.5 in ti vrže željeno kar hočeš in to je to.
Je pa še tu nekaj sam je verzija 8
http://www.raymond.cc/blog/archives/2009/03/27/download-and-use-older-version-of-windows-live-messenger-or-msn-messenger/

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close