Najdi forum

mesni sir

Prosim za nasvet, kako naj pripravim mesni sir – začelel si ga je sin, nikoli pa ga še nisem delala.
Ne bi ga panirala. Ga lahko popečem na malo olja kot zrezek? Moram dodati kake začimbe? Kako debel košček naj dam pečt?
In kaj paše za prilogo? Drugega kot pire mi ne pride na misel.

Hvala.

popečeš ga lahko samo na olju, dodajati ne rabiš ničesar, saj je že začinjen, nareže pa se ponavadi na cm debelo…ponudiš lahko katerokoli prilogo ( od krompirjeve solate do riža, nekateri jih jejo kot hrenovke, tj. z majonezo, gorčico, zenfom, paradižnikom)

Samo popečeš in olja sploh ni treba oz. minimalno.

Tudi jaz delam te prekrške. Pa gavrilovičev pohan doručak. Ah spomini na otroštvo.

Jaz ga pa popečem kar na opekaču, pride nemasten, vidne so rebra od opekača, zraven pa pečen krompir in paradižnikova solata.

lp, orehek

Meni paše zraven dušen ohrovt s krompirjem.

Mi pa zraven krompirjevo solato, če pa imam domotožje po Nemčiji pa še omako zraven.

to je kool dobro!!

kaj pa če bi si sinek zaželel drek mačkov, bi mu tudi ustregla?
MESNI SIR ni daleč od tega !!

Vsak ima svoj okus. Meni je mesni sir zakon – enostavna priprava in zelo dober okus, ne glede kako ga pripraviš. So mi pa na primer vampi, žolca (itd) kot “drek mačkov”, pa tega tistim, ki jih radi jedo ne očitam. Pač – ne sodi po sebi drugih!

Z grško solato oz feta sirom je zakon!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close