Mesečno bi hotele 600 eur samske?
Anonimno 6084, 24.09.2025 ob 15:13
Mesečno bi hotele 600 eur samske? Kaj bi v zameno se zmenile?
Si fukneno? Teden nazaj si ponujal 2000 eur da se dobemo.
A zdaj nam je z zaprtjem mona cena padla????
Za 800 eur se dobim s tabo na kavi da te oklofutam in napizdim.
Tam boš dal ponudbo, po klofutanju, ki je ne bom mogla zavrniti.
Piši mi na uperovic@yahoo.com, čakam tvoj termin!
Anonimno 6084, 24.09.2025 ob 18:44
Če katero samsko zanima srečanje za 600 € se lahko zmenimo. Se bi dobile punce? Kontakt imam naravenspontan@gmail.com.
Anonimno 6084, 25.09.2025 ob 18:47
Samske vas zanima druženje…. za 600 €? Lahko vam tudi kaj lepega kupim. Kaj bi rade imele? Kontakt imam naravenspontan@gmail.com.
Odkupim tvoj stroj za izdelavo pičkohvatnih pajkic.
Da mi bodo končno dale ker je moj mali Johnny sestradan tople jamce.
Piši mi clemzie.j@gmail.com zelo bom vesel stroja, če ima nastavek za vpizdje in vritje.
Anonimno 6084, 25.09.2025 ob 22:02
Anonimno 4025, 25.09.2025 ob 20:36
Dej, pusti ti tote pajkice. Kilo zlata na mizo pa bo. ?
Kaj vas zanima samske zlata verižica? Bi jo imele?
Yup, me zanima, če tehta eno kilo najmanj sicer pa ne.
Za bonus lah dodaš eno avtomatsko brzostrelko pa svoj man medaljon, iz zlata, drugače pa ne.
Js sem big bad rasta BJAČ in te bom v vse odprtine če ne preneseš zlata! Časa imaš do zaprtja čveka.
Ampak ko človek dobro razmisli, dejansko bi morala država vsaki samski dajat €600 na mesec. Ker je ženska in ji je že itak težko, krut svet, ne dobi priložnosti, noben jo ne mara, vsi jo hočejo pa kresnt, menstruacija vsak mesec, nosečnost, porod ji, pravijo, uniči telo, potem si mora pa taka še tipa iskat, čim boljšega, in je pri tem sama za vse, tudi čisto s stališča spodbujanja natalitete bi si zaslužila teh €600 na mesec, da se zrihta in spedena za ven iskat čim boljšega bodočega očeta njenih otrok.
Pa tudi kot neka vrsta reparacij za vsa ta stoletja in tisočletja zatiranja bi bilo edino pravično, da se jim nekaj daje, npr. teh simboličnih €600 na mesec. Sej če noče vzet, ji pa ni treba, samo reče naj se prenakaže na 8. marec ali pa Jenulju in njegovim, kar trajnik se naredi.
Če damo za migranta €10k na mesec, pa ne bomo ušivih €600 za samsko žensko, a smo socialna država ali nismo?
Bozomonka, 26.09.2025 ob 11:30
Si fukneno? Teden nazaj si ponujal 2000 eur da se dobemo.
A zdaj nam je z zaprtjem mona cena padla????
Za 800 eur se dobim s tabo na kavi da te oklofutam in napizdim.
Tam boš dal ponudbo, po klofutanju, ki je ne bom mogla zavrniti.
Piši mi na uperovic@yahoo.com, čakam tvoj termin!
Lahko ti dam 800 € in več, da se dobiva….. Si za srečanje….? Moj kontakt je naravenspontan@gmail.com.
Forum je zaprt za komentiranje.