Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Merkator- koliko dobite izplačila trgovke?

Merkator- koliko dobite izplačila trgovke?

Koliko vam nanese s prevozom, malico, popoldanskim in soboto?

1100 €.

1100? Tega pa ne verjamem. Kje so dodatki na popoldansko in soboto, izplačilo me zanima ne osnova.

Odgovor na objavo uporabnika
Ronja121, 11.09.2025 ob 14:56

1100? Tega pa ne verjamem. Kje so dodatki na popoldansko in soboto, izplačilo me zanima ne osnova.

Nisem trgovka, ampak koliko pa misliš, da zaslužijo trgovke? Meni se to ne zdi katastrofalno slabo.

1100e za polni delavnik, je danes, blago rečeno katastrofa! Plača, oziroma koliko toliko normalno preživetje, se začne pri 1500e neto, za normalen delovnik brez nedelj, nočnih, praznikov, prevoza na delo…….  Pametnemu popolnoma dovolj!

To je pa potem res neka žalost. Koliko pa potem dobijo na račun (plača, malica, prevoz npr. do 10 km) tisti z minimalcem, ki delajo brez sobot in turnusov?

Javna uprava, 30 let delovne dobe, pisarniško delo in 1.200 eur plače. Seveda brez malice in prevoza.

4000€…seveda moraš biti prijazen do vodilnih, imam 26 let, samska, vitka,tudi popoldne grem kdaj s kom na kofi?,imamo se fajn

Odgovor na objavo uporabnika
Merkatorka, 11.09.2025 ob 20:39

4000€…seveda moraš biti prijazen do vodilnih, imam 26 let, samska, vitka,tudi popoldne grem kdaj s kom na kofi?,imamo se fajn

Ne sanjaj preveč…

Malo nad minimalcem.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close