Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem MERCEDSE

MERCEDSE

Rada bi kupila Mercedesa-A,pa bi rada kakšno mnenje imate vi o tem vozilu. hvala l.p. ika

Novi? Stari?

z eno beseco JAJCA, se c klasa ni ne vem kaksen mercedes, jaz ti v tem razredu ne bi nikoli svetoval A klase, verjemi mi!!!!!

In to je napisal preden je sploh zvedel, a teče beseda o novem ali starem A, Pravi strokovnjak!
In po kateri logiki C ni OK za Mercedesa? Kateri C in A si pa nazadnje vozil?

NOVI

vozil sem od prijatelja, letnik2002, avatngarde oprema, stalno ga ima na popravilu!!!!

Avtomobilski posebnež. Prvo generacijo je mučil »los«, pa tudi materiali v njem in zanesljivost nista bili na ravni zvezde na »nosu«. Sicer pa genialno izkoriščen prostor – glede na zunanje mere. Ob prenovi prve generacije so ponudili še daljšo različico. Slednja ostaja v nasledniku. Novi A po zunanjih merah sodi v druščino avtomobilov z imeni CLIO, POLO, CORSA …, za avtomobilski razred višje ima medosno razdaljo in prostora na sedežih spredaj in zadaj, povsem izkoriščen prostor v njem pa sodi v razred največjih karavanov – npr MERCEDES razreda E, za piko na I pa se v njem sedi nekoliko višje – kot v kompaktnih enoprostorcih. Serijske opreme, varnosti in garancije je veliko. Materiali, izdelava, udobje … je na ravni »srebrne zvezde«, tako kot cena – od dobrih 4 milijonov pa prek dvakratne vrednosti tega zneska. Prav slednja pa daje avtomobilu imidž in botruje slovenski pregovorni zavisti sosedov, prijateljev, znancev – kar je nenazadnje moč razbrati tudi iz odgovorov na tvoje vprašanje.
Jaz sem za, pa srečno vožnjo.

LP, Škorpjon

Mogoče pa tvoj prijatelj ne zna vozit in je zato vedno na popravilu. Me zanima kaksne avte vozijo tisti, ki tako radi kritizirajo Mercedese. Sam sem ponosen lastnik Mercedesov od leta 1995, ko sem kupil C-ja. Nato sem si privoščil E-ja in zdaj sem pristal na S-u in CLK-ju. Delam ogromno kilometrov in me nikdar noben MB ni pustil na cedilu. Res pa je treba tudi Mercedese redno servisirat, tukaj pa se rado zatakne, saj mnogi potem ne zmorejo stroškov originalnih servisov in uporabljajo nekvalitetne ponaredke.
Ne bom pozabil taksista v Saudski Arabiji, ki se mi je pohvalil, da ima njegov star 300D, čez milijon kilometrov.

HVALA. SEM GA ŽE NAROČILA.
L.P. IKA

Ja, stari Mercedes A je kot sem videl in slišal od velike večine res slab avto, sploh za ta denar, ampak novi model je pa baje veliko, veliko boljši in recimo, da skoraj upraviči svojo ceno.

Ni mi pa jasno kaj je želela ika doseči s to temo in to s tako skopimi stavki. Ženske…eh, kdo bi jih razumel… 🙂

škoda denarja za tak avto, sožalje!!!!!!!

New Report

Close