Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mercatorjevi pajzli

Mercatorjevi pajzli

Mercator naj bi bil kao slovenski, pa že dolgo ni. A njihove trgovine umazane, z najslabšo in najdražjo robo. Po tleh voda, kartonske škatle, umazani vozički, smeti, police prazne in veliko živil se ne da sploh dobit, trgovke pa polne same sebe, pa še nesramne povrhu. Gravža se mi sploh stopit v katerega od teh pajzlov, kaj šele kaj kupit. A včasih moram pač če grem iz službe in se mudi, pa moram notri zavit. Sram me je za njih. Tuševe trgovine so takoj za njimi. Kaj si mislijo tujci, ko pridejo v slovenske trgovine?? Tudi Leclerc ni več kar je bil. Notri smrdi kot v greznici, na sredini pa so nabutali izjemno drago sadje zelenjavo, najbolj ogabno popacano in smrdi pa tam kjer so siri ali mlečni izdelki. Gravž od pajzlov! Sramota za čisto vse trgovce!

A ti sam po trgovinah laziš? A nimaš nič drugega za počet?

Samo, da si ti popolna.

Od neresnega foruma pač ne moreš pričakovat konstruktivne debate. Tako pokažete sami kakšni ste.

“Resni” forum…..hahahahaha……………..

Kaksni pajzlji? V ljubljani imamo kar konkretno velike in zalozene mercatorje.  He pa Mercator kar drag.

Odgovor na objavo uporabnika
Stella793, 31.07.2021 ob 18:36

Kaksni pajzlji? V ljubljani imamo kar konkretno velike in zalozene mercatorje.  He pa Mercator kar drag.

ja, res imamo konkretno založene mercatorje.

včeraj sem v konkretno založenem kupil tri kile jabolk gala, danes sem od tega vrgel v zabojnik več kot kilo gnilih ali nagnitih.

kaj takega se mi pri Hoferju še ni zgodilo …

Odgovor na objavo uporabnika
Renata734, 31.07.2021 ob 17:34

Mercator naj bi bil kao slovenski, pa že dolgo ni. A njihove trgovine umazane, z najslabšo in najdražjo robo. Po tleh voda, kartonske škatle, umazani vozički, smeti, police prazne in veliko živil se ne da sploh dobit, trgovke pa polne same sebe, pa še nesramne povrhu. Gravža se mi sploh stopit v katerega od teh pajzlov, kaj šele kaj kupit. A včasih moram pač če grem iz službe in se mudi, pa moram notri zavit. Sram me je za njih. Tuševe trgovine so takoj za njimi. Kaj si mislijo tujci, ko pridejo v slovenske trgovine?? Tudi Leclerc ni več kar je bil. Notri smrdi kot v greznici, na sredini pa so nabutali izjemno drago sadje zelenjavo, najbolj ogabno popacano in smrdi pa tam kjer so siri ali mlečni izdelki. Gravž od pajzlov! Sramota za čisto vse trgovce!

Ej Renata,

Ti si taka perila vsemogočna, daj zaupaj kam hodiš nakupovat?

Nisi naštela naših trgovin.

Počaki, ne more ona tako hitro……:)))

Meni se pa zdi Spar dražji, resno.  Določene zadeve, ki jih kupujem vedno iste (od istega proizvajalca, enaka količina) sem že skoraj pri vseh v Sparu plačala več.  Pa ne zagovarjam Mercatorja, da ne bo pomote, je tudi drag…

V manjših naseljih po Sloveniji in v zakotjih Ljubljane imate hujše pajzle od Mercatorja kot kje v Kambodži. Slovenija ni samo center Ljubljane. Vem tudi da vsak negativni komentar odraza tistega ki ga napiše. Namesto da se pogovarjamo o slabem stanju trgovcev vi raje mene pljuvate. Saj doma pa ne smete.

Spar je tudi drag, a vseeno bolj apetitlih.

koliko dre.ka nosiš na svojih tangah?
btw: za take kot si ti Mercator NI!! Pojdi drugam ☺ … npr v TUŠ, kjer si trgovke prejo staro delovno obleko 1x na mesec

js grem vdno pretežno v hofer, v lidl občasno po kakšno malenkost, ostalo v špar. V mercator zelo redko, v tuš pa po stvari, ki jih ni v prvih treh, ve eurospin skoraj nikoli (samo kadar se mi ne ljubi it nikamor pa bi rada šla mal po trgovinah, tam imajo kšno tehnično blago zanimivo, pa kaj zmrznejenga imajo kar ni v drugih).

so trgovine, ki so urejene – načeloma se lahko v vsaki trgovini dobi napol prazne police, je pa res da v lidlu in hoferju zelo redko dobiš kaj gnilega. Mercator … mercator je načeloma ok podjetje, problem so nekateri vodilni, nekatere poslovodje  – stanje trgovcev pa samo odraža stanje poslovodij in področnih vodij tistega območja. Poznam poslovodjo, ki je zelo za higieno (rok, opreme, redno čiščenje ipd.) kot poznam poslovodjo, ki jo prav briga in se še prepira s kupci. V prvi dobiš kakovostne stvari ali vsaj v nekem standardu (če je manjša trgovina, lahko da ni tok izbire), v drugi pa dobiš večinoma uvelo zelenjavo, gnilo sadje, stare hrenovke ali sluzaste salame, plesnive sire, nečisto trgovino, trgovci neurejeni ali preveč nališpani s premalo izdelkov.

Odgovor: vse je odvisno od vodilnih – poslovodje, namestniki in področne vodje – stanje trgovin je odraz profesionalnosti ali neprofesionalnosti le-teh.

Se strinjam… ta mali Mercatorji so umazani, vsaj prostor pred trgovino, če ne že košarice. Tistega nikoli ne pomijejo, čeprav pred Eurospinom tudi ne pomivajo. ? Haha. Hofer je imel pa največkrat slabo sadje, ampak tega itak ne kupujem tam.

delala sem v mercatorju in mi ni prav, da me nekdo enači z neandertalcem, se pa strinjam, da je odraz stanja trgovin, odnosov v trgovini, dela in organizacije, kakovosti, pa tudi vedenja trgovcev res odvisna od poslovodij, namestnikov in tudi od področne vodje.

Šla sem proč prav iz teh razlogov – ni profesionalnosti vodilnih, ni sodelovanja, ni spoštovanja vsaj tistih osnovnih vedenjih pravil (olike) temveč je metanja pod noge, za čistočo in urejenost jih ne briga kaj dosti in kakovost izdelkov je tudi slaba. Zaposleni bi se še trudili, vendar je res vse odvisno od vodilnih. Mene je najbolj razočarala področna vodja, ki ni držala standarda, ki je prijateljevala s poslovodijo namesto, da bi jo grajala, ker ne dosega nekega minimalnega standarda in poslovodja je imela velik potencial, da bi postala res krasna in čudovita, potem pa se izkaže za kokoš prve vrste z izredno omejenim razmišljanjem in predsodki.

V glavnem mi je žal, da so pač taki ljudje, ki vodijo štacuno – če bi bili bolj profesionalni in bi držali nek standard dela, bi bil mercator veliko bolj uspešno podjetje

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close