Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Mentalna zrelost, nezrelost

Mentalna zrelost, nezrelost

Spoštovani,

zanima me kaj vse si razlagate kot mentalno zrelost. Ta teden me je trener nadrl, da sem mentalno nezrel in zato nimam kaj iskati v prvi postavi. Ker si ga ne upam vprašati kaj je mislil s tem iščem odgovore po spletu, forumih. Star sem 21 in treniram rokomet.

Vsake razlage bom vesel.

LPA

entalna nezrelost je, da se ne prilagodiš ekipi, skupini, družbi … ampak furaš nek svoj prav, s katrim nihče ne ve, kaj naj počne.

lahko, da imaš prav, da si “dober” … ampak potem počni tisto, kar je v tebi, individualno …

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Ali pa si celo zrel in zato ne razmišljaš kot trener, kar zna biti problem!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Malo nezrelo je to, da si ga ne upaš vprašat, kaj je mislil. Vsak trener ima drugačen pristop in cilj. Veliko trenerjih pa je samih nezrelih.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

To si lahko razlagaš na več načinov, odvisno, kakšen karakter krasi trenerja in kako se ti sam obnašaš. Če ne deluješ timsko, če jezikaš in se ne prilagodiš ekipi, je hotel on to povedat z izrazom mentalno nezrel. Če je pa trener enostavno vzkipljiv, tečen ali mu greš iz neznanega razloga kaj na živce, je samo bevsknil to brez veze, samo da sprosti svoj ego.

Ce te je nadrl, je sam nasilen, se nima pod kontrolo in tukaj lahko zakljucis. Karkoli ti je rekel v tem besu ali pa bi ti rekel, je njegov cilj en sam, da bi te ponizal. Ljudje, ki jim je resnicno mar za druge, tudi za to, da bi postali bolj zreli, izberejo drugacen nacin komunikacije, zrel in ne custveno zlorabljajoc.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close