Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek menstruacija

menstruacija

Margo, si mi ti ena packa, kaj? :)))[/quote]

Ma neeee, zakaj tako misliš o meni ???
Mogoče je pa mož kirurg? :)))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Mogoče je pa mož kirurg? :)))[/quote]

Sila kola lomi! 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Sila kola lomi! :D[/quote]

Matjažko, kaj ti čem jaz, če pri tebi ni taprave sile :))))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Sila kola lomi! :D[/quote]
a ni obratno … da se s “kolom” dela “sila” … ampak jaz sem staromoden in imam izkušnje z ženskami, ki rade “trpijo”

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Lošem kurcu vsaka dlaka smeta, pravijo
In eni samo izgovore iščejo, pa preveč dlakic, pa premal dlakic, pa menstra, pa lulala je pred pol ure, pa …….
🙂

Ja, je treba pazit, da ne spodrsne. :)))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Potem bi bil pa že skrajni cajt, da te operira.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Ja, je treba pazit, da ne spodrsne. :)))[/quote]

se lahko še kaj poškoduje 🙂

Ja, je treba pazit, da ne spodrsne. :)))[/quote]

se lahko še kaj poškoduje :)[/quote]
ženske “padajo” po štengah, moški pa v kopalnicah ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

se lahko še kaj poškoduje :)[/quote]
ženske “padajo” po štengah, moški pa v kopalnicah ☺[/quote]

No, sem imela kaj bolj prijetnega v mislih. 😉

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

če je vlažno je hitr lahko kakšen zdrs…
Ampak važno da je vlažno

Seveda seksamo… pač rečem jebačici da če hoče med menstruacijo mojega tiča v sebi da ma zraven zasedene pičkice pač ostali 2 luknji fraj pa lahko izbira 😉

namreč zraven vaginalnega obstaja še oralni in analni SEKS.

če ve konzervativke to poznate 😀

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

žal tvoji starci niso upoštevali nasvetov, vedenj, … svojega potomstva.

Prav zanima me kdo se vse skriva pod telimi random vzdevki. Ziher kak On_, ali pa x6 lol

DoSadni – a ti je jasno zakaj moraš imeti Do pred sadnim … pušnil si srobrot, si ob tem nasadill anus na štor, pa še glisto fasal v nosnico.
Nekaj sluzastega in smrdljivega ti pa iz uhljev ven leze

Seveda seksamo… pač rečem jebačici da če hoče med menstruacijo mojega tiča v sebi da ma zraven zasedene pičkice pač ostali 2 luknji fraj pa lahko izbira ;)

če ve konzervativke to poznate :D[/quote]

Joj, ta tvoja mora biti vsa mokra od tvojega izrazoslovja. Samo bojim se, da tisti moški, ki se najbolj mastno izražajo, v resnici niso taki frajerji. :)))

Seveda seksamo… pač rečem jebačici da če hoče med menstruacijo mojega tiča v sebi da ma zraven zasedene pičkice pač ostali 2 luknji fraj pa lahko izbira ;)

če ve konzervativke to poznate :D[/quote]

Joj, ta tvoja mora biti vsa mokra od tvojega izrazoslovja. Samo bojim se, da tisti moški, ki se najbolj mastno izražajo, v resnici niso taki frajerji. :)))[/quote]

Ja veš tale ”moja” je moja pa ni moja pa spet je 😉

včasih je kera druga moja pol pa jo zamenjam itd.

jaz se izražam tak kot je najbolj prioročno za mene. če namesto vagine napišem pičkica ali pička ali muca ni to nič slabega kvečjemu dobro!

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Tiste, ki se zgražajo nad slovničnimi napakami itak niso ženske po mojem okusu. Še nikoli se nisem pogovarjal s sovrstnico, ki bi se zgražala nad mojo slovenščino, sploh pa ne v reali lol

Meanwhile, Marko the obupanec me zopet citiral :

http://med.over.net/forum5/read.php?95,8785018

prevelike vložke za “tiste dni” si si montiral … pa si tečen, ker te žuli ☺

prevelike vložke za “tiste dni” si si montiral … pa si tečen, ker te žuli ☺[/quote]
Slab humor. Ocena 1 ( nez )

prevelike vložke za “tiste dni” si si montiral … pa si tečen, ker te žuli ☺[/quote]
Slab humor. Ocena 1 ( nez )[/quote]
itak … si že kdaj slišal, da se vaški posebnež (norček) strinja z mnenjem drugih ☺

Meanwhile, Marko the obupanec me zopet citiral :

http://med.over.net/forum5/read.php?95,8785018%5B/quote%5D
Si obvestil vse anonimneže po vseh forumih? Predlagam, da pošlješ vsem na privat, za ziher. In pa časopise Večer, Slovenske novice, Lady, Nova itn., da ne boš pozabil…? Gotovo vse zanima. 😉

Kako lušno je biti obupan, a ne Sadni. :))

Aja, glede zgražanja nad slovnico. Tudi ti si se zgražal, te spomnim kdaj in kje? :)) Sadni, ves čas si kajle zabijaš.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Spet me je citiral. Poglejte ga obupanca zgoraj, kako si na vsak način želi pogovora z mano.

pritoži se Primožu … edino v tem si uspešen ☺☺☺špeckahla … btw: a je šla mamica na “kalibriranje” frače h kakšnemu #starcu” ali ima samo “tiste dni”, da si nepotešen ☺

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close