menstruacija
Ma neeee, zakaj tako misliš o meni ???
Mogoče je pa mož kirurg? :)))[/quote]
Sila kola lomi! :D[/quote]
a ni obratno … da se s “kolom” dela “sila” … ampak jaz sem staromoden in imam izkušnje z ženskami, ki rade “trpijo”
se lahko še kaj poškoduje :)[/quote]
ženske “padajo” po štengah, moški pa v kopalnicah ☺[/quote]
No, sem imela kaj bolj prijetnega v mislih. 😉
Seveda seksamo… pač rečem jebačici da če hoče med menstruacijo mojega tiča v sebi da ma zraven zasedene pičkice pač ostali 2 luknji fraj pa lahko izbira 😉
namreč zraven vaginalnega obstaja še oralni in analni SEKS.
če ve konzervativke to poznate 😀
DoSadni – a ti je jasno zakaj moraš imeti Do pred sadnim … pušnil si srobrot, si ob tem nasadill anus na štor, pa še glisto fasal v nosnico.
Nekaj sluzastega in smrdljivega ti pa iz uhljev ven leze
Seveda seksamo… pač rečem jebačici da če hoče med menstruacijo mojega tiča v sebi da ma zraven zasedene pičkice pač ostali 2 luknji fraj pa lahko izbira ;)
če ve konzervativke to poznate :D[/quote]
Joj, ta tvoja mora biti vsa mokra od tvojega izrazoslovja. Samo bojim se, da tisti moški, ki se najbolj mastno izražajo, v resnici niso taki frajerji. :)))
Seveda seksamo… pač rečem jebačici da če hoče med menstruacijo mojega tiča v sebi da ma zraven zasedene pičkice pač ostali 2 luknji fraj pa lahko izbira ;)
če ve konzervativke to poznate :D[/quote]
Joj, ta tvoja mora biti vsa mokra od tvojega izrazoslovja. Samo bojim se, da tisti moški, ki se najbolj mastno izražajo, v resnici niso taki frajerji. :)))[/quote]
Ja veš tale ”moja” je moja pa ni moja pa spet je 😉
včasih je kera druga moja pol pa jo zamenjam itd.
jaz se izražam tak kot je najbolj prioročno za mene. če namesto vagine napišem pičkica ali pička ali muca ni to nič slabega kvečjemu dobro!
Meanwhile, Marko the obupanec me zopet citiral :
prevelike vložke za “tiste dni” si si montiral … pa si tečen, ker te žuli ☺[/quote]
Slab humor. Ocena 1 ( nez )[/quote]
itak … si že kdaj slišal, da se vaški posebnež (norček) strinja z mnenjem drugih ☺
Meanwhile, Marko the obupanec me zopet citiral :
http://med.over.net/forum5/read.php?95,8785018%5B/quote%5D
Si obvestil vse anonimneže po vseh forumih? Predlagam, da pošlješ vsem na privat, za ziher. In pa časopise Večer, Slovenske novice, Lady, Nova itn., da ne boš pozabil…? Gotovo vse zanima. 😉
Kako lušno je biti obupan, a ne Sadni. :))
Aja, glede zgražanja nad slovnico. Tudi ti si se zgražal, te spomnim kdaj in kje? :)) Sadni, ves čas si kajle zabijaš.
pritoži se Primožu … edino v tem si uspešen ☺☺☺špeckahla … btw: a je šla mamica na “kalibriranje” frače h kakšnemu #starcu” ali ima samo “tiste dni”, da si nepotešen ☺
Forum je zaprt za komentiranje.