Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Menstruacija na morju

Menstruacija na morju

V 21.stoletju pa še nisi slišala za tampone?

…vidim, da so menstrualne hlačke ka rrazširjene, stopim ponje, me pa zanima, uporabnice, kako ste zadovoljne?, res dihajo in ne prepuščajo vonja?…pa kopalke, tudi zadovoljne?

…u bistvu so mi interesantne zato, ker imam zanemarljivo majhen izcedek, kjer je mini vložek povsem dovolj, a bi poskusila, kako se obnesejo hlačke…

Se zgodi.

Meni se je podobno zgodilo v službi. Doglo časa sem sedela, delala, nato na hitro vstala in …samo čutila kako teče iz mene. Šlo mimo vložka, močna menstruacija, čez kavbojke na službeni stol. Sem imela jakno ali jopo v službi in sem si jo zavila okoli pasu, se opravičila šefici, povedala kaj se je zgodilo in se šla domov preoblečt. Ko sem prišla nazaj, sem pa počistila svoj stol.

Na morju, se v času najmočnejših menstruacij nisem kopala. Nisem zaupala ne tamponom ne skodelici. Nisem pa sedela v sobi. Lepo na plaži v temnih kratkih hlačah.

Zdaj ko je morje toplo, zahajajo k nam tudi morski psi. Priporočam, da ste na obali.

Menstrualne kopalke res delujejo, js jih imam ze ene dve leti. Od wuka so super, sem jih kupila na idealno-pralno.si

komot se kopam tudi 2 uri

Dvomim, da to ženska piše… Če pa, si pa svetlobna leta od normalne ženske…

Ne samo, da si fuj za okolico…. To so fuj iz. Popolnoma neodgovorna so lastnega telesa… V času močne menstruacije se pač ne kopa in to iz ljubezni in odgovornosti do svojega telesa, saj voda v kateri se kolaž ni sterilna, je polna mikroorganizmov, bakterij in v času močne menstruacije so vsa rodila še toliko bolj dovzetna za karkoli…

Nisi normalna, si neodgovorna vbprvi vrsti do sebe, svojega zdravja in tudi vseh ostalih  zraven

Če vem, da bom imela menstruacijo med dopustom na morju, jo preskočim, s kontracepcijskimi tabletkami se to da.

Če pa ne bi jemala kontracepcijskih tabletk, se v lekarni dobi posebej kt, da preskočiš menstruacijo med dopustom na morju.

Če pa menstruacije ne preskočim, potem se NE kopam.

Obstajajo take kabine za preonlečt kopalke, čisto povsod so….vzameš brisačo, nove kopalke, intimne robčke, vrečko, nov tampon, greš v kabino, das dol kopale…no jst mam vedno zavito še brisačo okol pasu, če bi slučajno kdo uletel v kabino pa da nisem glih naga s tamponom v roki, potegneš ven tampon, obrišeš se z robčki, vstaviš nov tampon, nove kopalke, star tampon in umazane robčke v vrečkico, ki jo odneseš v smeti. Ker smo vedno cca.3 tedne v kosu na morju, imam skoraj vedno M. Ne kompliciram, sem skoz v vodi in imam zelo močne M, samo za prva dva dni dam une ta največje tampone, pol pa manjše. Da bi mi M vzela 5 dni morja???? Da se ne bi kopala, supala, tunkala, igrala z otroci, pa ni šans. Nikoli nobenega vnetja, bolečin, na splošno nikoli nisem zbolela za vnetjem vspodaj kljub 3 porodom in kopanjem v mrzli vodi.

Jaz sem kot najstnica poskusila tampo. Nikoli in nikdar vec. In ja, takrat se ne kopas, kaj vam ni jasno. Ne s skodelami, ne s hlacami, ne z nicemer. Cr ne mores zdrzat dan ali dva, pa po tabletke

Ma menstrualne kopalke se super obnesejo, tudi za treninge plavanja so fajn. Naša ta mala ima wuka, tele: https://www.idealno-pralno.si/izdelek/menstrualne-kopalke-wuka/
pa res zdržijo, ko se kopa, čist brez problema

Odgovor na objavo uporabnika
Normalna ženska, 15.07.2024 ob 08:29

Smo na morju in ne kompliciram.

Imam menstruacijo. Kopamo se v samotnih zalivih in nimam težav, da bi kdo videl morebitno kri.

Toda včeraj smo se pozno popoldan vrnili v zaliv in ko sem prišla iz vode, mi je po nogi spolzela kri. Prve dva dni imam res močno menstruacijo in kri lije. Tako je.

Sem dala noge takoj nazaj v vodo in se potem ogenila z brisačo. A sem bkla deležna nekaj grdih pogledov in vzdihov.

Plaža ni prava plaža, niti zelo polna.

Kaj pa vse fekalije, ki jih ladje, gliserji spuščajo v morje?

Ne bom čepela pod klimo samo zato, ker imam menstruacijo.

Začepi si jo, da ti je Adriatski šark ne odgrizne. Bejž stran od mene budala, da ne bruhnem in da mi ne prismrdiš okol.

Bom pogrešala takšne teme.

No, mi smo se res redko kopali na plažah, kjer so kabine, lokali blizu, tuši..

Pa vseeno je v sezoni tudi na takšnih plažah precej ljudi.

Torej. Dala sem si tampon, a ko sem ga odstranila, ga nikoli nisem menjala. Po odstranitvi sem si enostavno dala vložek.

Pa rutko okoli pasu.

Ko sem šla  naslednjič v vodo, sem šla z vložkom, da mi vsaj do vode ni teklo po nogah.

Nekam, kjer sem potem šla iz vode, sem pustila brisačo, da sem si  jo ogrnila.

A na barki pa greš lahko na wc in gre to v morje?

Pa jadrnice, jahte, ki spuščajo vse v vodo?

Zdaj imamo čoln in nimam teh težav, če smo na Jadranu. Uporabljam vložke, ko grem v vodo, vložek odstranim.

Hčerama sem kupila menstrualne kopalke, da jih uporabaljata predvsem na javnih plažah.

Še vedno kaj steče mimo. A zakaj bi se sekirale?

Umetno prestaviti menstruacijo zaradi dopusta?

Ni šans, da to naredim svojemu telesu!!!

Menstruacija me je recimo presenetila pred leti na Portugalskem. Verjetno zaradi stresa.

Kopala sem se s tamponom. A tam je tudi poleti mrzla voda in mi je bilo 2krat na dan iti v vodo dovolj. Pa še valovi so.

Bazenov ne maram.

V savno pa z menstruacijo ne grem.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close