menstruacija in nosečnost
Forum je zaprt za komentiranje.
Splash › Forum › Arhiv › Ženski in moški čvek › menstruacija in nosečnost
Živjo
Vprašala bi vas, ali sem lahko 100% da nisem noseča, če imam mensturacijo. Pred kratkim sem slišala informacijo, da to ni res. Zaradi tega se vedno sekiram. Uporabljam sicer kontracepcijske tabletke, kondomov ne uporabljam, ker sem alergična na lateks. Prosim vas za hiter odgovor.
Lep pozdrav
če uporabljaš kontracepcijske tablete sigurno nisi noseča!!! sprosti se in se ne sekiraj
Za božjo voljo,ženska,saj imaš tukaj forum Ginekologa,dr.Pušenjaka,s katerim so vsi zadovoljni,ti pa tukaj nas sprašuješ(ki smo večinoma laiki za medicino,saj študiramo kaj drugega)….dej no!!
Sicer se ne sekirat,ampak povprašaj pač Ginekologa tukaj,v živo,na spletu!
Želim ti SREČO IN MIR.
Zakaj pa se tako dereš nanjo!!! Ti bi pa pomojem mogla it mal pogledat na forum psihiatrija.
Kaj je s tabo? Saj se ne dere nanjo! Ženska ji je samo dopovedala,da ima strokovnjaka tukaj.Ti bi rabila psihiatrijo.
Bye bye
Ja je že vredu! Pol nas je pa kar več, s tabo na čelu.
elena,skuliraj se no ženska,
Moznost zanositve ob uporabi KT je, vendar je le-ta minimalna.
Zakaj se tako neumno kregate? 🙂 Pa to svet ni vidu!
Dekle vprasa, ker je to zenski forum in zenske nej bi to vedele!
Manca v redu je, nisi noseca!
Manca, v naravi ni nič nemogoče, a 99,9-odstotno je, da nisi noseča. Vsem ostalim, ki se tukaj derete, punca pa je lepo prosila za vašo pomoč, pa tole: sram vas bodi!
Jaz sem tudi enkrat slišala (zdravnica na radiu), da je kljub nosečnosti možna krvavitev podobna menstruaciji. Vendar pa naj bi bila zelo šibka v primerjavi z menstruacijo. Se pravi, da se loči od menstruacije. Več bodo tiste vedle, ki so že bile noseče. Povejte kako je bilo?
pa naredi test nosečnosti, če nisi ziher, so pa možnosti res majhne
sej ga dobiš že za 200 al 300 sitov
lp pilar
Forum je zaprt za komentiranje.