Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Menstra se ne ustavi

Menstra se ne ustavi

Zmeraj jo imam 3, največ 4 dni, zdaj pa že 7. dan. Se vam to kdaj dogaja?

Po cepljenju?

Koliko si stara? Si v predmenopauzi?

zna bit kaka cista, če bo trajalo predolgo, pokliči ginekologa

Stara sem 39.

Jaz sem jo imela vsa leta 5 dni. Potem pa eno leto nazaj – ŠOK! Dva ciklusa zaporedoma semjo  imela verjela ali ne, 27 dni neprekinjeno. Močno. V  curkih sem čutila, kako sem krvavela,  strdki velik tudi 7 cm. Potem pa kot bi odrezal, spet vse po starem!

Zna bit kakšna krvavitev, ki ni povezana z M. Ne bi bilo slabo poklicati G

Odgovor na objavo uporabnika
43 let, 06.08.2021 ob 10:51

Jaz sem jo imela vsa leta 5 dni. Potem pa eno leto nazaj – ŠOK! Dva ciklusa zaporedoma semjo  imela verjela ali ne, 27 dni neprekinjeno. Močno. V  curkih sem čutila, kako sem krvavela,  strdki velik tudi 7 cm. Potem pa kot bi odrezal, spet vse po starem!

43let, pa si kaj obiskala ginekologa?

Sej to..a lahko tudi da je počena kakšna žilica pa lahko tudi izkrvaviš. Karkoli ni “normalno” je za klicat zdravnika in se pozanimati kdaj je nujen pregled. Ni tako redko, da ne boste mislile..

pol727, 06.08.2021 ob 11:07

43let, pa si kaj obiskala ginekologa?

Ne, ker se zmeraj počaka nekako 3 cikluse in če se zadeva ne uredi, se obišče ginekologa.

Sem pa v drugem ciklusu pila čaj plešca, plahtice, rmana in jemala kapljice konopljike.

43 let, 06.08.2021 ob 11:53

Ne, ker se zmeraj počaka nekako 3 cikluse in če se zadeva ne uredi, se obišče ginekologa.

Sem pa v drugem ciklusu pila čaj plešca, plahtice, rmana in jemala kapljice konopljike.

Hvala za odgovor.

Prosim za odgovor, ker so motnje menstrualnega cikla pogost stranski učinek cepiv.

Ali si cepljena, 06.08.2021 ob 13:35

Prosim za odgovor, ker so motnje menstrualnega cikla pogost stranski učinek cepiv.

Ne, nisem.

pol727, 06.08.2021 ob 13:13

Hvala za odgovor.

tri cikluse se čaka, če menstruacija izostaja

pri divjih krvavitvah NE ČAKAŠ TRI MESECE

JAO ŽENSKE

imela si več sreče kot pameti, resno….. sploh ti jasno ni, kaj vse bi lahko šlo narobe.

Pri meni ne gre za hudo krvavitev. Na dnevnem vložku je še vsak dan večkrat  madež, ne morem biti brez.

Mi je pa tudi zamujala 2 tedna.

Greš v meno pa je ?

nima veze, kako močno krvavitev imaš. pokliči ginekologa

ps

ali je možnost nosečnosti?

Z bližanjem predmenopavzi so takšne spremembe kar pogoste.

Na, zdaj pa imaš, ko nisi cepljena. Če bi bila cepljena, bi točno vedela, da je to zaradi cepiva. Tako pa pojma nimaš, zakaj je do tega prišlo.

Jajca, 06.08.2021 ob 22:45

Na, zdaj pa imaš, ko nisi cepljena. Če bi bila cepljena, bi točno vedela, da je to zaradi cepiva. Tako pa pojma nimaš, zakaj je do tega prišlo.

Dobra 🙂

Mojega kolega je pa prejšnji teden na dopustu zadela možganska kap. HB je preživel, je v bolnici, posledice bodo. Star 38. Ni bil cepljen, zagrizen anticepilec. Seveda bi bilo cepljenje na tapeti, če bi bil. Zanimivo bi bilo vedeti, koliko ljudi je v Slo imelo kap v zadnjih mesecih in koliko jih je bilo cepljenih med njimi. Grem stavit, da med cepljeno populacijo ni kap nič bolj pogosta kot med necepljeno.

Hahaha haha, 06.08.2021 ob 23:14

Dobra 🙂

Mojega kolega je pa prejšnji teden na dopustu zadela možganska kap. HB je preživel, je v bolnici, posledice bodo. Star 38. Ni bil cepljen, zagrizen anticepilec. Seveda bi bilo cepljenje na tapeti, če bi bil. Zanimivo bi bilo vedeti, koliko ljudi je v Slo imelo kap v zadnjih mesecih in koliko jih je bilo cepljenih med njimi. Grem stavit, da med cepljeno populacijo ni kap nič bolj pogosta kot med necepljeno.

Itak da ni nič bolj pogosta kap med cepljenimi. Stvar je samo v tem, da vsako kap pri cepljenih takoj obelodanijo, pri necepljenih pa nobene.

Ja men se dogaja, da jo mam vedno tam 7 dni, se mi je tudi zgodilo, da sem jo imela 8.

Umirilo se je, končano. Hvala vsem.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close