Najdi forum

menorca

ziv. prosim če mi lahko poveste tisti ki ste bili tam s katero agencijo ste potovali kdaj je najprimernejši čas v letu da se tja odpotuje oziroma vse kar bi mogla vedt za potovanje na menorco. hvala

jaz sem bila na menorci s kažipotom, ampak mislim, da iz slovenije ni več čarterja. mislim, da lahko potuješ tja preko avstrijcev: tui, neckermann… sem bila pa septembra in je bilo enkratno, ene mojih najboljših počitnic in sem ziher, da bom šla še kdaj.

kolk pa te je stalo oz a je tam drago…

Cene aranžmaja se ne spomnim, vem pa da je bila nekaj čisto normalnega, ker sicer ne bi šla :). Sem pa sigurna, da imajo avstrijske agencije višje cene, kot jih je imela takrat Kažipot. Imeli smo hotel 3* s polpenzionom. Tam so cene malo višje od naših, še posebno pri hrani in pijači, tako da se ti splača vzet polpenzion. Sicer pa ni drago da dol padeš.

No, na Menorci še nisem bla, bla sem pa na sosednjem otoku in sicer na Mallorci. Najboljši čas se mi zdi, tam nekje v septembru, saj ni prevroče, čeprav je še vedno huda vročina. Vedno sem pa bila z avstrijsko agencijo in imam dobre izkušnje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close