menjava volana v vozilu
Ali se lahko v avtomobil naprimer v audi a6 ali a4, letnik 97, da lahko volan od audi a4 letnik 2008, ker izgleda bolj novejši.
In ali so lahko na tehničnem kakšni problemi, glede tega, jaz mislim, da ne, če imaš en drug volan, ker veliko voznikov sem že videl, da imajo notri bolj novejši volan ali športni volan
Jaz mislim, da na tehničnem komplicirajo, če imaš npr. temna stekla spredaj, pa zunaj na avtu kaj takega npr. drugačne luči ali kakšne prepovedane žarnice, za en volan pa ne verjamem, da kaj kdo kompilicira, saj to sploh ni ne vem kaj.
hvala za odgovore.
avto ima airbag, saj je audi letnik 1997, še audi80 letnik 90 imajo airbag.
Mogoče če gledamo renaulte al pa kakšne druge ne nemške znamke te letnike pa res nimajo notri airbaga.
No menjal bi pa samo volan, ta volan ki je sedaj notri je z airbagom, jaz bi pa kupil volan brez airbaga ker je cenejši in še novejši od tega ki je sedaj notri. Ker nekateri ki kupujejo avtomobil in ja notri volan z airbagom, in potem hočejo imeti športni volan notri nekateri, in športni volani tudi nimajo airbaga, tako, da to ni sedaj ne vem kaj.
Mora pa se potem, če se menja samo volan brez airbaga izklopiti nekaj, da potem ne sveti tista lučka za airbag.
samo to kar jaz mislim ni tuning športni volan, ampak bolj novejši volan za audi volan letnik 2008 namesto 97 letnik.
Če pa bi hotel športni volan, pa se šteje pod tuning.
Tako, da sedaj, če se notri, da en bolj novejši volan brez airbag ali se ravno tako lahko homologira ta volan, in a to sploh homologirajo a kako je sploh to.